דרום ארגנטינה...

דרום ארגנטינה...

טוב , אני עכשיו בודקת את אופציית ארגנטינה וארץ האש. מישהו היה שם ויכול לומר לי אם בחודש זה סביר להגיע מבואנוס לדרום ואח"כ לעלות לכיוון ברילוצ'ה ולחזור לבואנוס? חשבתי לטוס מבואנוס לארץ האש ואת הדרך חזרה לעשות באוטובוסים . האם בחודש אני אספיק להנות בצורה רגועה ולא להתחיל להתרוצץ ממקום למקום? וגם כמה עולות טיסות פנימיות בינואר פברואר ואיפה מוצאים את הזולות ביותר? אם למישהו יש עוד עצות אני אשמח לשמוע:))

sahchar

New member
את יכולה להספיק בחודש אבל ברור שתצטרכי לוותר

על כמה דברים אבל בשביל לראות את כל הדברים המרכזיים זה מספיק במיוחד אם לא מושכים סתם זמן בכל מיני מקומות, מגיעים לאתר, רואים מטיילים וממשיכים הלאה לא נשארים שבוע באושוואיה סתם ושבועיים בברילוצ'הלמרות שכן מומלץ להיתקע בברילוצ'ה, ובקשר לטיסות, אני טסתי באמצע פברואר מאושוואיה לבואנוס במאה עשרים דולר שזה מחיר סבבה במיוחד שברגנטינה איירלינס בקלאפטה רצו ממני 300, פשוט תלכי למשרדים שלהם במדרחוב פלורידה שבבואנוס ותבררי על מחירים, בדרך כלל יש להם מחירים נוחים

120 דולר זה מעולה!!!

אני שמעתי על 300 ונבהלתי. על איזו חבר תעופה אתה מדבר? יש אפשרות להזמין רק כשאני מגיעה לאושוואיה או שעדיף להזמין מיד כשאני נוחתת בבואנוס? האמת שאני רגילה לטיולים יותר ארוכים ולכן אני קצת מפחדת מהקטע של הלחץ בזמן פה אבל אם אתה אומר שזה מספיק אז סבבה.

natyh

New member
לא !

בניגוד לכל מה שיגידו כאן . את לא תיהני שם בשל מחסום השפה אם תמהרי ותרוצי . לו היית דוברת ספרדית הסיפור שונה , אי אפשר להתיחס לטיול בדרום אמריקה כאילו זו אירופה ולכן השארתי את הרעיון לגבי מקסיקו לעצמי למרות שמקסיקו תהיה לך הרבה יותר ידידותית מדרום ארגנטינה. אם את מותרת על הדרום כלומר מקסימום מגיעה עד הקרחון המתפוצץ , אז הטיול סביר בהרבה אגב הידעת שנפתח פורום חדש בנושא ....

לא!

לא ידעתי שנפתח פורום חדש בנושא...:) בעיות שפה לא מטרידות אותי במיוחד אבל ריצות בטיול זה משהו שאני שונאת ולכן אני עוד בהתלבטויות בין מקסיקו ובין ארגנטינה למרות שאני לא מצליחה למצא כרטיסי טיסה במחירים סבירים בכלל. אם אני בכל זאת אגיע לארגנטינה , הרעיון שלי הוא להגיע לבואנוס ומשם לרדת לברילוצ'ה ולארץ האש ולטייל שם במקומות ספציפיים. ואח"כ לחזור בטיסה. אין לי כוונה "להספיק" הכל אלא להנות ממה שאני אספיק. האם עדיין אתה חושב שדבילי לעשות את זה בשביל חודש?

sahchar

New member
לפי דעתי עדיף לנסוע לפטגוניה עכשיו גם אם זה

רק לחודש, בעוד עשור הקרחונים יהפכו לאגמים והאיזור יאבד הרבה מהיופי שלו

natyh

New member
אם בעית השפה לא מטרידה אז עזבי...

אין טעם לנסוע לשם אם זו הגישה , אין דבר שיותר מרגיז דרום אמריקאי מגרינגו.... או גרינגה ....... משמעות המושג זר מזוהה עם יאנקי בדרך כלל וזר בכלל סימן ההיכר לזר הוא התעלמות מהשפה התרבות והמנהגים המקומיים , וזה כבר גורם להרבה עוינות . אסור לך להיות גרינגה מוזונגה גאיגינה מחקי ארת המיותר שם , את מחסום עוינות ניתן לפרוץ רק בעזרת השפה , כנראה שעדיין את לא נתקלת באנשים מאד מקופחים שמאשימים את הזרים ומבחינתם בצדק על מאות שנים של קיפוח . אחרי שהמחסום הזה נפרץ היבשת היא המקום הטוב ביותר להיות בו , אך אם הגישה היא השפה לא מענינת אותי אני אסתדר כפי שהסתדרתי בסין , אז צפויה לך הפתעה .... אני לא ממליץ ! אגב אני לא אמרתי אף פעם שדבילי לעשות טיול ליבשת של חודש בודד , לא יודע על סמך מה היסקת זאת נהפוך הוא אפילו שבוע יספיק לך, אפילו לא חודש אך אך ורק בגישה הנכונה , חוץ מזה אם הגישה היא בענין השפה יהיה בסדר אז עדיף מקסיקו שם יודעים יותר אנגלית , והטיסה זולה יותר , והאמת תרבותית היא מקסיקו ,הרבה יותר מענינת מארגנטינה .

sahchar

New member
להגיד שיש מחסום שפה ושהמקומיים בארגנטינה

ובצ'ילה ובדרום בכלל עוינים למי שלא דובר ספרדית זה שטויות, נכון שהרוב לא מדברים אנגלית אבל גם עם ספרדית עילגת אפשר להסתדר וכל ישראלי שנסע לדרום אמריקה ידע כבר בשבוע הראשון מספיק מילים באופן שאפשר לטייל ולהסתדר אז אולי שיחות נפש עם מקומיים היא לא תנהל אבל ברמה של לשאול שאלות ולהזמין לאכול ולדבר עם האנשים הרלוונטים לטיול כזה מספיק ללכת עם שיחון ספרדי עברי.

הי

לא אמרתי ששפה לא מעניינת אותי. פשוט אין לי זמן להתחיל ללמוד ספרדית אפילו אם התכנון היה מתוכנן לעוד חצי שנה מהיום... ולגבי מחיקו... עדיין לא פסלתי , בינתיים הכרטיסים הפנויים לארגנטינה יקרים בטירוף...

נצל"ש .איר אירופה

מישהו מכיר ,יודע , שמע??? הם בינתיים הכי זולים לארגנטינה ...

למעלה