דרום אפריקה....

ESU Boscorelli

New member
דרום אפריקה....

אני יודע... הבטחתי שאני לא יחזור ובלה בלה בלה ובטח אתם מתגעגעים אליי אבל עכשיו דחוף לי למצוא מישהו יותר נכון מישהי מדרום אפריקה... אז בבקשה אם מישהו פה מדרום אפריקה במיוחד קייפטאון ומכיר משפחות ישראליות אז בבקשה שיגיב... תודה! ואל דאגה לא תראו אותי פה יותר...

az ma

New member
אכן התגעגעתי... בעיקר אחרי 7...

היי, אתה אורח רצוי
...רק אל תשתקע כאן...

ESU Boscorelli

New member
אחרי 7?

אורח רצוי??? אתה רציני???? אתה היית עד למה שהלך כאן? להשתקע? על טעויות לא חוזרים פעמיים... טוב יש פה מישהו מדרא"פ????

greeneyes3

New member
אהלן אתה ממש מוזמן פה כל זמן שתתנהג

(כמוני למשל....תשאל אפילו את עידית!!היא תעיד שאני מנומס ,מבוגר ומחונך...נכון עידית??) כמו אדם מבוגר.... טוב?? טוב!!...... בוסקורלי......... בעצם........ אל תלמד ממני איך להתנהג.... אבל תלמד מהאחרים מהגדולים כאן........ אני לא ממש דוגמא למופת!!! כי אני ???..... אני לא מפסיק לשלוח התנצלויות לאנשים בפורום. אונליין..... ואופליין........ שמוליק

ESU Boscorelli

New member
שמוליק....

ללמוד מבן אדם באינטרנט איך להתנהג? אמממ לא.... אני רק שאלתי אם אתם מכירים משפחות מקייפטאון.... לגבי להישאר... אולי..... נראה כבר... התנצלויות? אין טעם לבצע טעות ואח"כ לבקש סליחה אליה הא?

iditbs

New member
דווקא יש!

למה אין טעם לבקש סליחה? זו לא בושה וכל אחד טועה לפעמים. ושמוליק, מקווה שאתה קורא, סלחתי ועברתי הלאה כבר מזמן

ESU Boscorelli

New member
כל אחד?

לא..... אני לא טועה... לפחות לא במשהו רציני אולי רק בפרטים שוליים... ואם כן? אז הסליחה תופנה רק במקרה שתהיה בלונדינית עם עיניים כחולות או בעצם גם שחורה עם עיניים כחולות... זה טוב... זה מועיל... טה כן ואם דאגתם... אז תודה אבל כבר השגתי לי 2 פאצ'ים של ה NYPD ועוד כמה סיכות! אתם רואים כמה נחמדים האמריקאים?! פה בישראל עוד היו מבקשים ממני החזר על הבול...

iditbs

New member
אני מציעה שבשקט ובלי שנרגיש

תחזור לפורום הנוער.

ESU Boscorelli

New member
לא!!!!

למה מה קרה????? לא מתאים לך שאני פה? החיים קשים אה? עד שאני לא מוצא מישהו מדרא"פ אני לא זז! הקמתי התנחלות חחחחחח

למעלה