דרום אמריקה

doutsider

New member
דרום אמריקה

היי אני מתכנן לצאת באוגוסט לטיול לבערך 5 חודשים מאיפה כדאי להתחיל מבחינת האקלים והעונות? חשבתי מארגנטינה, אני טועה או שזה הגיוני? תודה!

chico7029

New member
טועה ובגדול

היי, בואוגסט אין לך מה לחפש בארגנטינה, העונה מתחילה שם לקראת דצמבר. תתחיל בפרו ובוליביה, שם יש המון דברים לעשות ולקראת סוף נובמבר תגיע לארגטינה.... למידע כולל יותר אתה מומן לבקר באתר שלי שם יש סיפורי דרך החל מאקודור שם התחלתי בספטמבר וכל שאר היעדים האטרקטיבים בדרום ומרכז אמריקה. ישנם עשרות סיפורי מסע מלווים בתמונות מגניבות ישנו אלבום תמונות עצבני של למעלה מ 5000 תמונות... תהנה

natyh

New member
הכי אהוב עלי

הן ההמלצות הללו מחוץ לתחום ...
במקרה רק במקרה הלויתנים לא שמעו על כך והם מתעקשים בניגוד לדעה הרובחת לבקר בסביבות ספטמבר דוקא בארגנטינה .... אבל ראבק מי שואל אותם בכלל לויתנים טפשים ....
נכון שזו לא העונה הטובה ביותר וגם סוף העונה לפירו בוליביה ואקודור , ודוקא העונה לקולומביה דוקא אבל מה לעשות שדוקא אוהבי הסקי מאד יהנו בצילה דוקא בעונה הזו , וכן אפשר לבקר טבע פראי בדרום צילה גם בעונה הזו למי שהרפתקן במיוחד . אבל לפי הספר ... איזה ספר מי כתב אותו ... ולמה שאשמע לו בכלל העונה היא דוקא קצת אקודור ומיד פירו התבלבלת ? מה לעשות אלו החיים לא שחור לבן יש הרבה אפור באמצע , אז אם אתה מחפש קייץ סע לברזיל , מתעקש סע לארגנטינה לפחות פנינצולה ואלדז וברילוצה ומשם לאיגוסו ודרך הפנטנל לבוליביה ופירו . רוצה טיול מסודר סע לקולומביה ואם אתה אוהב לטייל מן הסתם כבר לא תרצה לעזוב לשום מקום אחר ...
אבל אם תתעקש תמשיך בבספטמבר לאקודור ופירו ומשם בנובמבר צילה וארגנטינה כבר יהיו סבירות יותר לביקור .

doutsider

New member
תראה..

תמיד לומדים מתישהו וכל הסיפורים נעים בין גל עולה וגל יורד בכל מקרה מחפשים די קיץ חשבנו להתחיל באקוודור משם לפרו קולומביה לרדת לארגנטינה וצילה ולעלות לברזיל לקרנבל אם אתה יכול לעזור לכוון יותר בין החודשים אוגוסט לפברואר אני מאוד אשמח (בגלל זה אני מברר פה ולא רק מספר..)

natyh

New member
אוגוסט

קולומביה כולל ספטמבר , אוקטובר מחוץ לעונה זריז אבל אין לך ברירה אקודור קיטו אוטבלו בניוס , המשך זריז מאד לפירו : על קו החוף שוב אין ברירה :טומבס סיור מנגרובים ,טרוחיליו, תפיסת גלים עם קבייטוס דה טוטורה :מילולית סוסי קש מן גלשן סירת קש לדייג ויש שם גלים חבל על הזמן . משם הוארז רק להתרשמות עזוב טרקים לא בעונה סע לשתי לגונות לפסטרורי למרות שהמערה נפלה וללגונה צורופ . המשך ללימה איקא גלישת חולות נסק"א טוס מעל הציורים המשך לחופים סטייל סיני דרומית לאיקא שכחתי את שם החוף המשך לאריקיפה קניון קולקה וקרוז דל קונדור . אם יש לך זמן נובמבר תעשה ביקור בפונו ואגם הטיטיקקה קוזקו מצו פיצו בעיה לא בעונה אבל הדובדבן בקצפת מכאן נשאר לך דצמבר ינואר פברואר לצילה ארגנטינה ברזיל בעונה ואני לא יודע לחלק לך את הענין הזה . בקיצור איך שלא תסתכל על זה הטיול פשוט לא בעונה . ואני לא יודע לכון אותך טוב יותר .

למעלה