דרום אמריקה....

ניקול20

New member
דרום אמריקה....

היי! אני מתכננת טיול לדרום אמריקה ,מתכוונת לטוס באוקטובר.... קודם כל-אני ישמח לשמוע סיפורים והמצלות על מקומות.... בתכנון שלי יש את ארגנטינה,ברזיל,אקוודור, מיאמי............ ומישהו אמר לי שאני צריכה למהר בקניית כרטיסי טיסה כבר..כי הם הולכים ונגמרים. יש מצב??? איך זה יכול להיות? תכננתי לקנות חודש לפני..... מישהו יודע?

sela v

New member
כרטיסים תמיד יש

השאלה איזה מחיר תשלמי עבורם. כדאי להזמין כרטיס כמה חודשים מראש במיוחד שאין דרישה לשלם עבור הכרטיס אלא כ-10 ימים לפני ההמראה. אני מעדיף משרדים שלא מבקשים מקדמה שלא תוחזר במקרה של ביטול (איסתא למשל מבקשים מקדמה כזו). כשבועיים לפני הטיסה כדאי לבדוק אם לא היו שינויים במחירי הטיסות, ואם לא אז לשלם עבור הכרטיס שהזמנת.

maz

New member
האמת היא שלא תמיד יהיו כרטיסים

קודם כל נגמרים הזולים, אח"כ נגמרים גם היקרים. ברור שגמישות בתאריכי היציאה והחזרה יהפכו את העניין לקל יותר. ולשאלתך - היא כללית מידי. יש המון מה לראות בבמדינות האלה. תעשי קצת שיעוי בית ואם יש לך שאלות יותר ספציפיות - יהיו פה הרבה שישמו לעזור

מונה5

New member
ממיאמי אין בעיה

אם תטוסי דרך מיאמי אין שום בעיה אאירו פירו פוסט קרניבל ועוד חברות טסים בזיל הזול תצטרכו כרטיסים הלוך חזור מהארץ למיאמי אך יש דילים מצוינים

sela v

New member
אולי תתרום איזה כתבה

על דרום אמריקה לפורום הנחמד שלנו?

למעלה