דרום אמריקה חודשיים

דרום אמריקה חודשיים

שלום, בעוד חודשיים שלוש אני נוסעת לדרום אמריקה לחודש וחצי בערך, ועכשיו לשאלה- על איזה ארצות/איזורים לא כדאי לי לוותר? כמובן שאני לא אספיק את הכל בחודש וחצי, אז מה דעתכם האישית כמובן?? על מה לא לוותר בשום אופן?

maz

New member
הכוונה מרץ-אפריל?

אם כך אז זה כבר הסתיו כך שבאיזורים הדרומיים ממש של ארגנטינה וצ'ילה יכול להיות כבר קר וגשום (דמייני אוקטובר-נובמבר בצפון אירופה). מעבר לזה - ככל הזכור לי אין מיגבלות משמעותיות מבחינת העונות. כדי שיוכלו לעזור לך יותר - נסי להגדיר מה את רוצה לעשות בטיול, כמה מתאים לך לעשות טרקים, כמה חשובה לך הנוחות בטיול מבחינת תנאים, כמה מעניין אותך לראות בעלי חיים, כמה נופים, כמה ארכיאולוגיה, תרבות מקומית. אני חושבת שחודש וחצי בפרו עם אולי קצת טעימה מבוליביה או מאקוודור יכול להיות טיול נחמד עם קצת מכל דבר

jeshu

New member
הצורך אינו ויתור הוא מיקוד - כדאי לך להתמקד במדינה אחת או גג שתים.לנסות לתכנן את המסלול כך שנסיעות לא יבזבזו יותר מידי זמן ושתראו מקסימום מקומות. מדינה או שתיים - כי אין טעם לקפוץ מתרבות אחת לשנייה או מנוף אחד לשני במהירות גדולה עם הרגשה של "בעצם לא ראינו כלום" וכדי לא לגמוע מרחקים ולראות בעיקר אוטובוסים ונוף דרך החלון. בכל אופן - ספרי לנו מה הציפיות ומה את אוהבת לעשות.מה מעניין אותך וננסה להמליץ על מדינה או שתבקשי המלצה לדרום אמריקה למדינה שמתאימה לעונה שבה תהיי שם. בהצלחה

natyh

New member
בשום אופן לא ...

לותר על שביל ישראל . הוא ארוך אתגרי מקסים ולוקח חודש וחצי ! לדרום אמריקה לחודש וחצי לא הייתי מתקרב כלל אבל הדבר הכי קרוב ומספיק קצר הוא קניה חודש וחצי של טיול חלום ממש יתאים ותוכלי לקנח גם בסיישל ואולי מדגסקר . לדרום אמריקה סעי כשיהיה לך זמן . נתי

sela v

New member
אפשר לקנח בזנזיבר

האופציות האחרות קצת רחוקות, ובהתאם גם יקפיצו את המחיר.

לאנה2

New member
רעיון חדש

למה שלא תסעי למרכז אמריקה אפשר להספיק יותר בחודש וחצי וגם יש אחלה חופים וגם טראקים וגם תרבות (המאיה בניגוד לדרום אמריקה שזה אינקא) וגם מלא מלא חיות!!!! חוץ מזה קוסטה ריקה היא אחת המדינות המדהימות!!!!!!!!

natyh

New member
טיסה ישירה

בערך 12 עד 14 שעות + יום בנמל תעופה הזה + טרנזיט מפה לשם ובסך הכל קיבלת בין 4 ל 5 ימים בנסיעות מתוך 40 . ולכן היעד חייב להיות קרוב .

maz

New member
לי זה לא נשמע נורא

להיות 3-4 ימים נטו בנסיעות (ככה היה לי) מתוך חודש וחצי של טיול. לא הייתי מוותרת לגמרי על כל יעד שהוא לא שעות ספורות של טיסה רק כי לא נוסעים לחצי שנה. מה שכן - הייתי מגבילה את הטיול לאזור מצומצם ולא מנסה לכבוש יבשת שלמה בחודש וחצי.

Amoureuse

New member
תמיד השאלה היא מה האפשרויות

אם אתה יודע שבעתיד הנראה לעין לא תהיה לך אפשרות לחופש יותר ארוך, אז זה לא נורא. כשאני יצאתי לטיול, והתחלתי בניו זילנד, הצטרפה אלי בהתחלה חברה ל-3 שבועות בלבד, והטיסות לשם אף יותר ארוכות כי השגנו רק טיסה דרך הונג קונג ואוסטרליה. אבל בשבילה זה היה זה או כלום, והיא מאד נהנתה.

למעלה