"דרום אמריקה זה כאן"

noamgk

New member
"דרום אמריקה זה כאן"

[עדות שקיבלתי במייל:] "דרום אמריקה זה כאן" דברים אלה נכתבים דקות ספורות לאחר כניסתי לביתי, בחזרה משעות ארוכות ש"ביליתי" בחדר מיון של בית- החולים "שערי צדק". הגעתי לשם בבהילות לאחר שקבלתי שיחת טלפון מבתי בת ה 16 , שהייתה בדרכה באמבולנס מפוגרום עמונה. ב"ה בתי לא נפגעה, והתלוותה לחברתה שנפגעה במהלך הפוגרום. ושוב ב"ה, גם חברתה שאושפזה מתאוששת ותשוחרר בע"ה בקרוב. לא אדבר על שהתרחש בעמונה, לא הייתי שם, ואחרים שהיו , ראו וחשו את נחת זרועו של השלטון המשתולל; הם יספרו בעצמם. ברצוני לשתף אתכם במה שראו עיני בחדר המיון של בית-החולים. הגעתי לשם בסביבות השעה 14.30, כאשר החלו לזרום נערים ונערות פצועים , מי חבוש בראשו, מי זב דם מן האף, העין, המצח, מי צולע וכו'… לפתע, הגיע אוטובוס ממנו נשפכו עשרות פצועים ופצועות, ובמחילה מכבודכם, האסוציאציה היחידה שעלתה במוחי היא "ככה נראים ניצולי פוגרום", אלה תמונות של מי ששרד את פרעות קישינב, אלה מראות של מי ששרד את תרפ"ט בחברון.. מופתע מכך שאין רשת תקשורת אחת נוכחת במקום (אותה תקשורת שהלעיטה יום שלם את הציבור על שוטרים פצועים – אולי אפשר בסופו של יום לדעת כמה מבין 300 הפצועים הם שוטרים ??) אחזתי בטלפון הסלולרי שלי, המאובזר במצלמה, ורציתי להתחיל לצלם עדות חיה מן המראות שלא תראו כנראה הערב בטלביזיה או מחר בעיתון. תוך שניות, הוקפתי בבריונים , חלקם במדים חלקם בלבוש אזרחי, אשר איימו עלי , חסמו בגופם את עדשת המצלמה, ועשו כל אשר ביכולתם למנוע את צילום המראות.כאשר הפצועים פוזרו בתאים השונים לבדיקה התאיידו אותם בריונים כלא היו. בחודשים שקדמו לגירוש היהודים בקיץ, הזהרנו פעם ופעמיים ושלוש כי לא ארץ-ישראל בלבד בסכנה, כי אם הדמוקרטיה בסכנה. בעדות מכלי ראשון, אני מעיד בפניכם היום כי השלטון באמצעות זרועו האלימה מונע מכם את מראות האמת. שלטון שמגרש הוא בהכרח שלטון המשסה סוסים וכלבים באזרחים, והוא בהכרח שלטון אשר ימנע את המראות מן האזרחים. בשלב הבא, והוא לא רחוק, יפתחו באש על מפגינים, ואחר-כך אסירים ייעלמו במרתפים. אני מוכן להעיד לפני כל מי שיבקש זאת על אשר ראו עיני, העיקר הוא לא לשתוק. מי שקורא שורות אלו ואינו עושה מעשה לעצור את עריצות השלטון המשותף של הרודנים יורשי משפחת שרון, יחד עם פושעי בג"ץ ומושחתי התקשורת, אחראי באופן אישי לגורל מדינת ישראל, וישא את עונשו כדין כאשר העריצים יסולקו מן השלטון. הגיעה העת לשבור את קשר השתיקה, ולהפיץ מפה לאוזן, כמו בדרום אמריקה של החונטות, כמו באיראן ובסוריה, את מה שהשלטון רוצה להסתיר מכם. לא נשתוק יותר !!! ברוך ליאור 050-5524554

toxic2004

New member
תיקון קל.

לא פוגרום . פיגוע. מי שעשה את זה הוא מחבל במלא מובן המילה. תבדקו במילון.

toxic2004

New member
אם לא הבנת

מדובר על השוטרים המחבלים שמכים ילדות וגוררים אותם . הם המחבלים הם החמאס היהודי אל תהיי יפת נפש

toxic2004

New member
זה לא הפרסומת

הכי מטומטמת והכי מוזרה שראיתם בחיים? המפלגה המושחתת מדברת על שחיתות? אבל לפחות הם מודים שהם שמאלנים מניאקים חסרי לב. אוהבי ערבים ושונאי יהודים ומתיישבים ומוכנים למכור את כל הארץ תמורת מנדטים!

L e s h i y

New member
../images/Emo127.gif

המשטרה הזאת ממש טרוריסטים - פויה! איך הם מעיזים לגעת במסכנים האלה? האבנים שהילדים החמודים זרקו מהגגות לא היו חלילה במטרה לפגוע במחבלים מהמשטרה אלא הם פשוט התנדבו לפרק את הבתים בעצמם - אבן אחר אבן, בלוק אחר בלוק- ואז זרקו אותם למטה כדי שאחר כך יוכלו לאסוף את כל הבלוקים, לקחת אותם למקום אחר ולבנות את המבנים מחדש.

toxic2004

New member
חחח

הגדרה נחמדה. אבל האמת היא שהתכנון היה לזרוק כן אבנים בגלל הכעס של הנוער שהגירוש מקטיף הלך בכזה מהירות, הם החליטו כאן לא יהיה חיבוקים ונשיקות! זה לא מתיר למשטרה להתפרע ולגרור ילדות. .

ממ כן, נכון מאוד!

בודאי! הרי השוטרים היו אמורים לעמוד במקום ולספוג בשקט את האבנים והבלוקים, ואפילו לא לפנות לבית חולים אם הם ניפצעים כי אז זה יוצא לילדים שם רע. אני בטוחה שאתה היית נוהג כך, נכון?

toxic2004

New member
חחח

הגדרה נחמדה. אבל האמת היא שהתכנון היה לזרוק כן אבנים בגלל הכעס של הנוער שהגירוש מקטיף הלך בכזה מהירות, הם החליטו כאן לא יהיה חיבוקים ונשיקות! זה לא מתיר למשטרה להתפרע ולגרור ילדות. .

toxic2004

New member
חחח

קקטוסץ

New member
אוקיי, אם אתה מתעקש

אז יזרקו עליך אבנים ובלוקים ואתה תעמוד בשקט ותהווה דוגמא למשטרה, בסדר?

toxic2004

New member
אני

מראש לא יגרום שיזרקו עלי אבנים. ואם כן אני יסוג לאחור וינסה לדבר. אבל אלות וסוסים זה לא הפתרון. זה היה בשואה!

קקטוסץ

New member
אז אתה לא כן עם עצמך.

מה זה מראש לא תגרום שיזרקו עליך אבנים? השוטרים הגיעו לעמונה והאבנים כבר חיכו להם שם. האם עליהם היה להתנגד לצו בג"צ? לסרב למלא את תפקידם? אתה נורמלי? זו מדינה דמוקרטית שומרת חוק, אתה מבין את זה? השוטרים אוכפים אותו. אין להם ברירה. וחיילי צה"ל חייבים למלא פקודה (ומאחר וזו הייתה פקודה חוקית, אי אפשר לטעון שהם מילאו פקודה לא חוקית ובטח ובטח שלא בלתי חוקית בעליל). אלות וסוסים הם כלי לגיטמי של המשטרה ממש כמו נשק. אל תעז להשוות את השואה למה שמתרחש כאן בארץ. אתה צריך להתבייש בעצמך על ההשוואה הזאת. רק אדם שלא עיכל והבין את משמעויות השואה יכול לזרוק השוואה נוראית שכזו. לא כל דבר שוקרה כאן צריך להיות מושווה לשואה. גועל נפש.

...../images/Emo163.gif

"זו לא הפרסומת הכי מטומטמת והכי מוזרה שראיתם בחיים?" זה כל מה שיש לי להגיד.

lithium1914

New member
פאתוס, פאתוס, פאתוס.

רק במדינת ישראל -- או ליתר דיוק, מדינת יהודה -- דה-קולוניזציה נחשבת ל"גירוש", וממשלה שנסוגה משטחים כבושים ומתנערת משליטה על אנשים חסרי-זכויות נקראת "שלטון עריץ". רק אנשים שאיבדו את הצפון באופן קיצוני כל-כך ישלחו מאות ילדים להגן בגופם על מבנים ריקים. איפה היו המתנחלים במהומות אוקטובר? איפה הם היו כשנרצחו פלשתינאים במרתפי השב"כ? מדוע רק עובדים זרים, בעלי-חוב ופלשתינים ללא-אזרחות, כלומר כולם חוץ מגן-הילדים הצווחני של המתנחלים, מותר להוציא מהבית? האלימות המשטרתית לא היתה במקום ביום רביעי (מישהו הקשיב לחוגי השמאל ששנים מפגינים נגדה?), אבל חלאס עם הצביעות.

toxic2004

New member
השנאה

ליהודים. זה מה שאוכל אצלכם. חסרי רחמים על יהודים. וטובי לב עם הרוצחים. בעוד 500 שנה יכתב פעם הייתה מדינת ישראל...השמאל הרס אותה!

lithium1914

New member
נגמר לך מה להגיד, אה?

הססמאות שלך יותר בנאליות מ"אולמרט רע ליהודים". אתה מתכוון לאותה מדינת ישראל, שקמה על אותו ישוב יהודי שתנועות השמאל בארץ בנו כמעט לבדן? הרוויזיוניסטים הקימו 0 יישובים עד ההתנחלויות. כנראה שקשה להם להשיג משהו אם זה לא בגניבה.

זה נחמד ויפה

שהחילונות הציונית בנתה את המדינה שלנו-ולא השמאל!!! אלא שאנחנו רוצים שדברים שיתנו במדינה שלנו!!! ולא להמשיך לעשות את אותם טעויות..

למעלה