raya
Well-known member
הרקפות בטבע (רקפות בר) פוחות עכשיו.גם לא כלניות ונרקיסים
הרקפות בטבע (רקפות בר) פוחות עכשיו.גם לא כלניות ונרקיסים
אלה רקפות? יש לי ים כאלה בגינההרקפות בטבע (רקפות בר) פוחות עכשיו.
כן, רקפות בר. מתרבות מזרעים .אלה רקפות? יש לי ים כאלה בגינה.
נכון, אבל לגביהם אף אחד לא כתב אחרת.גם לא כלניות ונרקיסים
התכוונתי ליום קיצי עם שמש חמה במרום.גם לא כלניות ונרקיסים
שקרן, לך לפסיכיאטר שיטפל בהזיות שלך.התכוונתי ליום קיצי עם שמש חמה במרום.
אבל עזבי עינבלי, היא מחזרת אחרי כבר חודשיים ולא מוצאת מנוח .
איזה מזל שאנחנו בקטע וירטואלי.
אחרת היא מן הסתם הייתה יושבת כל היום למטה בחניה של הבניין
חיזור גורלי אמרנו.?![]()
![]()
![]()
אני מבקש ממך, אני אדם נשוי.שקרן, לך לפסיכיאטר שיטפל בהזיות שלך.
גם במחשבות ופחדים מנותקים מהמציאות פסיכיאטר יכול לטפל.אני מבקש ממך, אני אדם נשוי.
תניחי לי.
לפעמים אני מוכן "לעשות טובה", אבל אותה אחת צריכה לעמוד בקריטיריונים מסויימים.
לאור האובססיביות החולנית שאני פוגש פה, אני ממש מפחד.
מי יציל אותי ממך?![]()
![]()
![]()
כן? באמת? מניין לך כל הידע הזה?גם במחשבות ופחדים מנותקים מהמציאות פסיכיאטר יכול לטפל.
יפה מאד,,היום הסתובבנו לנו בדרום. מי שמחפש כלניות: באיזור שדרות, איבים, חוות שקמים, גבעת אריאל ולילי שרון ורוחמה הפריחה התחילה והיא עדיין דלילה למדי. אולי בעוד שבועיים. דרומה יותר בסעד כבר יש יותר כלניות, אבל לא השיא. בקו של בארי, שוקדה, באר מרווה- יש מרבדים צפופים של כלניות. יתכן שבימים הקרובים יהיו אפילו יותר. בין הכלניות יש גם עירית שהקדימה את העונה, אירוס ארץ ישראלי, מטה אהרון ומצאנו אפילו את הקצה של פריחת נרקיסים.
לחובבי האתגרים בשדרות יש מי שמפעיל טיולי איזי ריידר. איזי ריידר זה משהו כמו קורקינט חשמלי על סטרואידים וארבעה גלגלים. לא מתהפך, עובר בשטח, יציב יותר מסגווי. מגיע ל- 17 קמ"ש. מעל גיל 16. תמצאו בחיפוש בגוגל איזי ריידר שדרות. תוכלו גם לקבל מידע על מקומות טובים לאכול בישוב. יש בשדרות אפשרויות קולינריות רבות, וכך גם בסביבתה.
צפה בקובץ המצורף 42217
יש מסביב לשדרות כמה נקודות תצפית גבוהות שמגלות נוף החל מקו יבנה-רחובות, אשדוד, אשקלון, עזה ועד קרית גת במזרח. תצפית העץ הבודד (דווקא יש שם שני עצים) בחלק הצפון מערבי של העיר, עוברים ליד פארק מוסקוביץ' החדש, ובכלל כדאי להתרשם מהפיתוח של העיר. ביציאה הדרומית מגיעים למצפורים לכיוון רצועת עזה, מצפור נביה מרעי ומצפור אסף סיבוני (שנהרג באסון המסוקים). המצפור הזה נמצא מעל מאגר ניר-עם, ויש בו פעמוני רוח.
צפה בקובץ המצורף 42220
והנה דוגמית של הפריחה
צפה בקובץ המצורף 42222
בתחילת השבוע בקו של רוחמה עדיין היתה פריחה דלילה. מקווה שימי השמש אתמול והיום והגשם של מחר יקפיצו את כמות הפריחה שם.היום היינו בבתרונות בארי. היה יום כל כך יפה, מזג אויר אידיאלי לטיולים בחיק הטבע. והנוף - משגע!
כלניות, עיריות, אירוס בר קטן, ציפורני חתול בר שמזמן לא ראיתי.
עוד לא חיברתי את הטלפון למחשב.
תודה משתפרת על ההצעה ללכת לבאר מרווה - ראינו את הכניסה לשם, היו המון כלניות, אבל המשכנו לבארי.
בפעם הבאה ניסע לבתרונות רוחמה.
מחר גשם??בתחילת השבוע בקו של רוחמה עדיין היתה פריחה דלילה. מקווה שימי השמש אתמול והיום והגשם של מחר יקפיצו את כמות הפריחה שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.