דרוג שירים מהאלבום

ramoni

New member
דרוג שירים מהאלבום

הבכורה של האלודס Sound Of The Underground. כל מה שעליכם לעשות זה לדרג את השיר המועדף מלמעלה ועד למעטה לשיר הפחות מועדף. לא חיבים ביחידים אפשר גם בקבוצות(יעני כמו שכבות אטמוספירה בתור דוגמא ראליסטית) הנה הרשימה בסדר הכרונולוגי שלה באלבום(גרסה מחודשת): 1.Sound Of The Underground 2. No Good Advice 3.Some kind of miracle 4.All I Need (All I Want) 5.Life Got Cold 6.Mars Attack 7.Stop 8.Girls Allowed 9.Love Hate 10.Forever & a night 11.Boogie Down Love 12.Don't Want You Back 13.White Lies 14.Love Bomb 15.Everything You Ever Wanted 16. Girls on film(רצועה נסתרת)

sapir aloud555

New member
רם רם רם.......

זאת לא הגרסה המחודשת........ זאת הגרסה המחודשת: [יחד עם ג'אמפ ויו פריק מי אווט ו3 קליפים] 1- SOUND OF THE UNDERGROUND 2- NO GOOD ADVICE 3- LIFE GOT COLD 4- JUMP 5- SOME KIND OF MIRACLE 6- ALL I NEED (ALL I DONT) 7- MARS ATTACK 8- U FREAK ME OUT 9- GIRLS ALLOWED 10- FOREVER & A NIGHT 11- LOVE/HATE 12- BOOGIE DOWN LOVE 13- STOP 14- WHITE LIES 15- GIRLS ON FILM 16- SOUND OF THE UNDERGROUND VIDEO 17- NO GOOD ADVICE VIDEO 18- LIFE GOT COLD VIDEO והגרסה הישנה, זאת זו שכתבת, אבל בלי GIRLS ON FILM. שמתי גם קישורים, כדי שתראו. למטהההההה...

ramoni

New member
יופי ספיר.. זרקת לי לפח רבע שעה

מהחיים, טוב אז Jump עובר לקבוצה א'(לפני ב') וYou freak me out מממ לפני, מקום 4

sapir aloud555

New member
חחחחחחח..

רגע אני אקרא את הדירוג שלך.. ואנסה לדרג, [זה נורא קשה נוראאאאאאאאא]

ramoni

New member
Mine....

אני מיינתי לפי קבוצות פרט למקומות הראשונים: 1.Sound Of The Underground: ללא ספק כרטיס הביקור של האלבום, השיר שמשך אותי לאלודס ובזכותו הגעתי לכאן, אין שיר שמתווה ליחודיות שלו בעולם המינסטרים, מעולם לא נעשה שימוש בין דאנס לרוק אלטרנטיבי(עד כמה שידוע לי הכימיכל באדרס שלבו רוק אלטרנטיבי עם אלקטרוניקה( 2. White Lies השיר החביב כרגע והוא בפער קטן בהראשון, הציר של האלבום אם תרצו. 3.Girls on film(רצועה נסתרת)- אין לי מושג אבל השיר הזה דחף ותי במסתוריות שלו אף על פי שהוא הידן טראק, יש לו את הפסיכודאליה הזאתי, במיוחד בריף שמלווה את הבתים --------------------------- קבוצה אהובה מאוד, אבל לא באותה מידה של הראשונים: All I Need (All I Want) Life Got Cold Stop ------------------- קבוצה אהובה דרג ב' Some kind of miracle Love /Hate -------------------- קבוצה ממעמד הפועלים, אלה שאני שומע ונהנה, אבל לא מתיחס אליהם כמו לאחרים , יותר בקונספט של שירי רקע אני מתיחס אליהם, אבל עדין טובים לאוזן Love Bomb Girls Allowed No Good Advice Don't Want You Back Everything You Ever Wanted ------------------------- והנה הקבוצה ממעמד עבדים , יש בהם משהו שמפריע לי ואני הכי פחות אוהב אותם באלבום משאר השירים Forever & a night Boogie Down Love Mars Attack

sapir aloud555

New member
מפריע לך?

Forever & a night? - למה שיר מאוד יפה כמו כל השאר,אולי קצת "מתוק" לאלאודס שלנו. אבל עדיין שיר יפה מאוד מאוד. Boogie Down Love- שיר משגע תשכל, אני דווקא אוהבת אותו למרות הכל, כיף לשמוע ולהשתולל חחחחחח...... לא יודעת למה אתה שונא אבל הוא שיר כייפיי כזה.. Mars Attack- שיר מאוד יפה, אולי בגלל שממש עיוותו לבנות את הקולות בקולות אלקטרוניים, זה פחות יפה, כי איאפשר לזהות מי שרה מה.. אבל אני אומרת אולי! זה שיר יפה מאוד כמו כל השאררררררר! אבל הוא לא מתאים להיות סינגל לטעמי.

sapir aloud555

New member
עוד מעט צריך לצאת.../images/Emo9.gif

*מאושרת לבואו של הסינגל ה5 של אלאוד! [או ה6, כי יו פריק מי אווט נעלם פשוט!]* אז מה שאני חושבת שהוא לא מתאים כסינגל- אבל עדיין זה יהיה סינגל ואני שמחה ומקווה למקומות גבוהים בבריטי.

ramoni

New member
כן כנ"ל לגבי מיוז..

הם יוציאו בעוד שבועים את השיר Sing for Absolution שלפי תדעי(ולא תארתי) לא מתאים לצאת כסינגל, יש שירים יותר טובים ממנו באלבום. ד.א שמת לב שענית לעצמך על השאלה למה השירים האלה פחות אהובים עלי?

sapir aloud555

New member
../images/Emo3.gif אממממממממ,

גם אני חושבת שסניג פור אבלושיין, לא מתאים לסינגל. הוא שקט מידי לטעמי [כן כן רם, יש לי אותו במחשב......] שמתי לב שעניתי לעצמי, אבל עניתי לטעמי. אתה תגיד לי לטעמך. כי אני לא יודעת למה אתה פחות אוהב את השירים הללו אבל אני אוהבת אותם נוראאאאאאאא!

ramoni

New member
מבין....

ואת חושבת שלי קל לדרג את הלהקה שלי ממחוז דבון?

למעלה