דרדסים..

דרדסים..

היי. פתאום נזכרתי בסדרה..ואיך פעם כל הסדרות היו כאלה תמימות..והכל היה כ"כ פשוט....או...נוסטלגיה.. איזה דרדס הכי אהבתם.. ? אני אהבתי את דרדסית..ואהבתי את חתחתול...חחח...לא יודעת למה.

טיקיי

New member
אני אהבתי את גרגמל.

ושנאתי את דרדסבא. זה לא הוגן שהדרדסים תמיד מנצחים.

ככה זה..הטוב תמיד מנצח

בסרטים וסדרות מהסוג הזה כמובן.. נ.ב - אני מכירה אנשים שעדיין חושבים שדרדסבא זה דרדס-אבא...חחח

טיקיי

New member
...

אבל הפירוש זה שהוא אבא שלהם, לא סבא. היו כמה פרקים שהם קראו לו אבא. וגם יש אחד אחר שהוא סבא שלהם...

anglfall

New member
הייי

אני כמובן הכי אהבתי את דרדסית ובספר מחזור אני גם דרדסית!! (הנושא שלנו הוא סרטים מצויירים) שלך חנוש

לא פייר, אני משוחד...

בוחר בקונדסון... עניין של גנים משותפים

Silly LoveSong

New member
קונדסון!../images/Emo77.gif

חח הוא הכי הכי מצחיק! אה.. וגם זה שמבשל. ושכחתי איך קוראים לו! (בושה לי...
). חח גם חתחתול חמוד!:) והדבר היחידי ששנאתי בסדרה הזאת היא שבאמת הם תמיד מנצחים! ולפעמים היו אסוציאציות שאמרתי לעצמי "נו מה זה?! איך זה יכול להיות?!". מה זה ציפיתי שגרגמל ינצח איזה פעם אחת, אבל כמובן שידעתי שזה בלתי אפשרי.

The Charmd One

New member
אבל אוף,../images/Emo79.gif

זה כל כך הרס שהם אנטישמים והכל זה באמת מטאפורה ענקית לתורת הגזע:/ בכלמקרה- אהבתי את דרדסית כמובן, וגם את קנטרני [חח זה תמיד מזכיר לי את הגמדים בשלגייה] וגם את קונדסון עם ה'היהיהיהאהאהאהא' הקלאסי...או וההוא שהיה תמיד עם מראה..חחח וההוא עם הקעקוע של הלב...יאא
[חיחי, נראה לי שהצטרפתי, או משהו
]

Silly LoveSong

New member
פחחח

אין כמו קונדסון!:) וההוא עם הקעקוע - בר כוח. גם חמוד! ו.. מישהו יכול להסביר לי קצת יותר בנוגע לאנטישמיות בסדרה? שמעתי על זה רבות, אבל האמת לא ממש הבחנתי בזה בסדרה...

דרדסים שאהבתי

שלום אני חדשה כאן ותכף אספר על עצמי אבל קודם כל הדרדסים. אהבתי את בר כוח שתמיד ניסה להרשים את דרדסית. אהבתי טת זללני הטבח ואת קונדסון ודרדסית. וגרגמל שתמיד כעס על התחול
הלא יוצלח שלו חתחתול.

למעלה