דרג את השיר

דרג את השיר ../images/Emo216.gif

נו קרני,אז איך היה המבחן?
קיצור, הפעם השיר Immortality איך המילים של השיר בעיניך? לאיזו שורה מהשיר את/ה הכי מתחבר/ת? איך המוסיקה לדעתך? מתחבר/ת לסגנון המוסיקלי של השיר? מה את/ה חושב/ת על הקול של אדי בשיר? מה את/ה חושב/ת על צורת התיפוף ועל קצב התופים בשיר? מה את/ה חושב/ת על נגינת הבאס בשיר? המוסיקה מתאימה למילים לדעתך? מה האייקון שהכי מתאר את השיר לדעתך? באיזה מצב רוח הכי מתאים לשמוע את השיר? איזה מצב רוח השיר עושה לך? תן ציון כללי לשיר מ-1-10: קישור לליריקה-http://www.lyricsondemand.com/p/pearljamlyrics/immortalitylyrics.html קישור לשיר ביוטיוב-http://youtube.com/watch?v=OPH0FNklEv4

hitchhiker218

New member
זה טיפה בעייתי מבחינתי

לענות על זה עם השאלות החדשות כי אני לא באסיסטית, לא מתופפת וגם לא גיטריסטית גדולה אבל אני אנסה.. איך המילים של השיר בעיניך?שאלה מיותרת:) לאיזו שורה מהשיר את/ה הכי מתחבר/ת?some die just to live איך המוסיקה לדעתך?מדהימה מתחבר/ת לסגנון המוסיקלי של השיר?בהחלט מה את/ה חושב/ת על הקול של אדי בשיר?עוד שאלה מיותרת
מה את/ה חושב/ת על צורת התיפוף ועל קצב התופים בשיר? זה יעזור אם אני אגיד שאני אוהבת? מה את/ה חושב/ת על נגינת הבאס בשיר?מצטערת.. לצערי, אני הכי לא מבינה בזה המוסיקה מתאימה למילים לדעתך?כן מה האייקון שהכי מתאר את השיר לדעתך?לא מוצאת משהו מתאים... באיזה מצב רוח הכי מתאים לשמוע את השיר? כשיש לי מחשבות אובדניות... חחחחח סתם.. כשאני לא ממש במצב רוח מרומם.. איזה מצב רוח השיר עושה לך? הוא זורם איתי במצב רוח אומלל... תן ציון כללי לשיר מ-1-10: 9

nothingman1

New member
היה מעולה... הדבר היחיד שקצת מציק לי

זה שגם לחזקוש הלך טוב ואולי הוא ינצח איך המילים של השיר בעיניך? טובות עד כאב לאיזו שורה מהשיר את/ה הכי מתחבר/ת? vulnerable, wisdom can't adhere איך המוסיקה לדעתך? 9.4 מתחבר/ת לסגנון המוסיקלי של השיר? הו כן מה את/ה חושב/ת על הקול של אדי בשיר? 9.5 מה את/ה חושב/ת על צורת התיפוף ועל קצב התופים בשיר? יש כמה קטעים שאני אוהב, בכלליות 8.2 מה את/ה חושב/ת על נגינת הבאס בשיר? הליין של הבתים יפה מאוד (יותר מהגיטרות לדעתי) המוסיקה מתאימה למילים לדעתך? בטח מה האייקון שהכי מתאר את השיר לדעתך?
באיזה מצב רוח הכי מתאים לשמוע את השיר? בכל מצב רוח חוץ מעצבים איזה מצב רוח השיר עושה לך? מרחף, מנותק... משהו כמו התחושה של רדיוהד תן ציון כללי לשיר מ-1-10: 9.7, ניצחון

אוהבת אותו!!!

איך המילים של השיר בעיניך? מהממים. לאיזו שורה מהשיר את/ה הכי מתחבר/ת? "cannot find the comfort in this world" איך המוסיקה לדעתך? אוהבת. מתחבר/ת לסגנון המוסיקלי של השיר? בהתחלה לא אהבתי, אבל יש לו את הקסם שלו.. מה את/ה חושב/ת על הקול של אדי בשיר? יכול להיות טוב יותר. אבל אולי הוא רגוע בגלל הכאב בו. מה את/ה חושב/ת על צורת התיפוף ועל קצב התופים בשיר? וואלה, לא הכי מבינה בזה.. מה את/ה חושב/ת על נגינת הבאס בשיר? כנ"ל.. המוסיקה מתאימה למילים לדעתך? כן. מה האייקון שהכי מתאר את השיר לדעתך? המפף. באיזה מצב רוח הכי מתאים לשמוע את השיר? לי כשאני עצובה.. איזה מצב רוח השיר עושה לך? איכשהו מקל. תן ציון כללי לשיר מ-1-10: 9.6

למעלה