דרגו

דרגו

את הדמויות מפה: הארי רון הרמיוני דמבלדור סיריוס סנייפ ד.מאלפוי בלטריקס וולדמורט זנב תולע

לפי

חיבה. זאת אומרת במקום ה-1 את מי אתם הכי אוהבים מהרשימה, ובמקום ה-10 את מי אתם הכי שונאים.

The Knight Girl

New member
הדרוג שלי!

1.דמבלדור 2.סנייפ 3,4,5.הרמיוני רון הארי(אני לא מסוגלת להחליט!!הם פשוט בלתי ניתנים להפרדה ולכן הם קבלו מקום ביחד) 6.סיריוס 7.ד.מאלפוי 8.וולדמורט 9.בלטריקס 10.זנב תולע

הדירוג שלי

1.דמבלדור 2.סיריוס 3.רון 4.הארי 5.הרמיוני 6.מאלפוי 7.בלטריקס 8.סנייפ 9.וולדמורט 10.זנב תולע

mjlk

New member
הכינוי שלך זה

סיריוס בלק, אבל הוא יהיה במקום השני?
|אש קאטצ'ם מעקם פרצוף לנוכח הסקנדל|

האמת

אני אוהבת את סיריוס יותר מאשר את דמבלדור....אין לי כח לכתוב הכל מההתחלה אז תחשבו שסיריוס במקום ה-1 ודמבי במקום ה-2

mjlk

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ככה יותר טוב ../images/Emo3.gif

ולמה את לא בקומונה "מאותגר קיומית"???

mjlk

New member
היי!! את לא יודעת מה זה קומונה?!?!

חח סתם, אני אתן לך קישור - זה כמו פורום, רק שכל אחד יכול לפתוח את זה. וזו קומונה למעריצי ומעריצות סיריוס בלק בע"מ\ מתקבלים רק כאלה שמאימינים שסיריוס בלק לא מת אלא רק מאותגר קיומית!
הנה כאן>>> http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=14408

Shiri from the block

Active member
חח זה נשמע ממש מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למרות שאני מסכימה, גם לדעתי הוא מאותגר קיומית..

Shiri from the block

Active member
שלי לי לי סנייפ ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif הרמיוני דמבלדור רון ד. מאלפוי סיריוס הארי וולדמורט בלטריקס זנב תולע

נמנמ. לא סגורה על זה, אבל

דמבלדור הארי הרמיוני סנייפ רון דראקו וולדי בלטריקס זנב תולע

מה ה מצב

New member
אני מדרגת!!

רון
הרמוני דארקו הארי (רק כי את השאר אני פחות אוהבת...) סיריוס דמבלדור וולדמורט סנייפ בלטריקס זנב תולע (מישהו לא אותו אחרון?...)

mjlk

New member
אוקיי.

סיריוס סנייפ וולדמורט דמבלדור ד. מאלפוי בלאטריקס רון הרמיוני הארי זנב תולע!!!

למעלה