Jagged chaos
New member
דרגו את 10 ו-VS.
אז אחרי שנגמר החוליה החלשה לאלבומים, תנו דירוג אישי. VS: 1. Indifference
- נסו לשמוע את הדבר הזה בלילה בחושך לבד עם מצב רוח רע... הקול של אדי וידר יחד עם האווירה שכל שניה משהו עומד להתפוצץ ולהיות אגרסיבי. אפילו הקטע הקטן של הגיטרה לדעתי הוא אחד הקולעים. 2- Rearview mirror- כמה שהשיר הזה טחון
3- Animal 4- Rats 5- WMA 6- Ederly woman behind the counter in a small town 7- Dissident 8- Go 9- Leash 10- Blood 11- Daughter 12- Glorified G
יותר מידי שמח לעזעזל
Ten הולך להיות קשה... 1- Jeremy
- למרות שהשורה "and the boy was something that mommy wouldn't wear" מעצבנת אותי, זה שיר ענק שאני חושב שאם הייתי שר אותו איפשהו אחרי הבית השני הייתי מאבד את הקול שלי טוטאלית. ואדי וידר שר ושר ושר וצועק ולא מפסיק. לפעמים אני מתבאס שזה אחד השירים המוכרים שלהם כי לי זה בדרך כלל מוריד מההנאה שלשמוע שיר (אישית, מעדיף לשמוע שיר טוב שאף אחד לא מכיר ולהפגין כמה שהוא אנדרייטד). 2- Oceans 3- Black, זה לא אשמתם של פרל ג'ם שהשיר הזה הפך להיות איכשהו מוכר. black הוא מאותם שירים נדירים שהפכו ללהיטים בלי אישור האומן. כנראה שתחנות הרדיו בעולם כל כך התלהבו שהחליטו להוציא אותו ברשות עצמם. אני יודע שאותו מקרה קרה גם Stairway to heaven ו-Uninvited של אלאניס מוריסט. 4- Garden 5- Porch 6- Release 7- Once 8- Alive 9- Even flow 10- Deep 11- Why go אני לא אוהב להחשיב את wash ו-דירטי פראנק ל-Ten
אז אחרי שנגמר החוליה החלשה לאלבומים, תנו דירוג אישי. VS: 1. Indifference