דרגו את 10 ו-VS.

Jagged chaos

New member
דרגו את 10 ו-VS.

אז אחרי שנגמר החוליה החלשה לאלבומים, תנו דירוג אישי. VS: 1. Indifference
- נסו לשמוע את הדבר הזה בלילה בחושך לבד עם מצב רוח רע... הקול של אדי וידר יחד עם האווירה שכל שניה משהו עומד להתפוצץ ולהיות אגרסיבי. אפילו הקטע הקטן של הגיטרה לדעתי הוא אחד הקולעים. 2- Rearview mirror- כמה שהשיר הזה טחון
3- Animal 4- Rats 5- WMA 6- Ederly woman behind the counter in a small town 7- Dissident 8- Go 9- Leash 10- Blood 11- Daughter 12- Glorified G
יותר מידי שמח לעזעזל
Ten הולך להיות קשה... 1- Jeremy
- למרות שהשורה "and the boy was something that mommy wouldn't wear" מעצבנת אותי, זה שיר ענק שאני חושב שאם הייתי שר אותו איפשהו אחרי הבית השני הייתי מאבד את הקול שלי טוטאלית. ואדי וידר שר ושר ושר וצועק ולא מפסיק. לפעמים אני מתבאס שזה אחד השירים המוכרים שלהם כי לי זה בדרך כלל מוריד מההנאה שלשמוע שיר (אישית, מעדיף לשמוע שיר טוב שאף אחד לא מכיר ולהפגין כמה שהוא אנדרייטד). 2- Oceans 3- Black, זה לא אשמתם של פרל ג'ם שהשיר הזה הפך להיות איכשהו מוכר. black הוא מאותם שירים נדירים שהפכו ללהיטים בלי אישור האומן. כנראה שתחנות הרדיו בעולם כל כך התלהבו שהחליטו להוציא אותו ברשות עצמם. אני יודע שאותו מקרה קרה גם Stairway to heaven ו-Uninvited של אלאניס מוריסט. 4- Garden 5- Porch 6- Release 7- Once 8- Alive 9- Even flow 10- Deep 11- Why go אני לא אוהב להחשיב את wash ו-דירטי פראנק ל-Ten

cold metal ass

New member
חחח היום שמעתי את גלוריפיד ג'

ואמרתי לעצמי באמת " השיר הזה קפיצי מידי מה קורה פה , איפה כול הדיכאון של פרל ג'אם ? " אבל עדיין שיר גדול .

izzys

New member
How much difference does it make?

Ten
Black- כי אני פשוט לא מסוגלת לבחור בשיר אחר. את החיבור שלי לבלאק קשה לי לתאר, אבל הוא נוגע בי באמת, וברגע ששיר עושה לי את התחושה הזאת- אין לי דרך לעצור.
Even Flow- קצת מפתיע, אבל הוא פשוט אחד האהובים עלי. Jeremy Alive- התלבטתי פה די הרבה. Garden Oceans Once Why Go Release Deep Porch
VS
Indifference- האמת שהתלבטתי המון, כרגע הוא הכי מתאים לי. Dissident- אחד השירים הראשונים של פרל ג'ם ששמעתי, ועד היום נשאר אחד האהובים. Daughter Animal Rats-
. Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town Leash W.M.A Go Rearviewmirror- באמת שאני לא מוצאת בו כלום חיוני. Blood חשבתי המון, ואני בכל זאת לא סגורה על כל מיני דברים. ח"ח על הפינה אמיל

izzys

New member
../images/Emo6.gif

פתאום קלטתי ששכחתי את Glorified G מרוב שהוא לא חשוב
אז שיהיה לפני Blood. תודה ושלום.

הוד11

New member
אני רציתי לעשות את הפינה הזו../images/Emo6.gif

אבל בכיף אני מדרג או קיי נתחיל בTEN 1) Jeremy איך הוא אומר בשיר- קינג ג'רמי, ואכן שיר שהוא מלך, מבטא מאוד את הזעם והניכור של כל דור הגראנג'יסטים לחברה, שיר מאוד עצוב בתאכלס עם מנגינה מהיפות שנכתבו, שילוב מושלם בין מוזיקה אמרקאית עממית לבין רוק גיטרות זועם. 2)Once- אחח איזה שיר ענק, גם פה שיר זועם ועצבני עם הפתיחה המושלמת של שיר אי פעם. 3)Oceans, תאווה לאזניים 4) Alive זה שיר פשוט ענק, פשוט נדיר, מאוד מיוחד גם בתוכן שלו ובעיקר במנגינה הלא מאוד קליטה אבל גאונית 5) Even flow אם אתה שואל אותי מה זה גראנג' אני יגיד לך לשמוע את השיר הזה ובעיקר לראות את הקליפ המעולה שלו 6) Porch שיר אנרגטי שמזכיר גם במילים את GO 7)Black- גם זה שיר מאוד מיוחד 8) Why go יש עוד 7 שירים שאף אחד מהם אני לא אוהב אז אני לא מדרג ונעבור לVS כמובן 1)WMA בלי שום תחרות השיר הכי טוב שלהם, היו ימים שהייתי יושב וחוזר על השיר הזה בלופים שוב ושוב. הליריקה הטובה ביותר של פרל ג'אם. אחחח שיר שמשאיר אותך לחשוב על יחסי גזעים בעולם וכל כך רלוונטי לישראל 2)Ederly woman behind the counter in a small town- אם מדברים על כתיבה מדהימה, שיר פשוט יפה בלי הרבה מילים 3)Glorified G- ככה אני אוהב את פרל ג'אם, גיטרות שמכסחות לשיר את הצורה (בטוב טעם כמובן) מילים כל כך נכונות, כל כך חזקות, כל כך VS מכל הבחינות 4)Rearview mirror - אכן שיר חרוש אמנם אבל קשה לתאר כמה התחברתי אליו ששמעתי אותו פעם ראשונה וכמה אני עדיין מתחבר אליו. 5)Go- זה שיר שהכי ראוי ליהיות בפתיחה של VS. מפוצץ באנרגיות השיר הזה 6)Rats- זה רק אני או שזה שיר שמאוד מתאים דווקא לויטאלוג'י? שיר רגוע אבל מסר ענק על החברה האמריקאית. 7)Leash - שיר גדול, עם קצב שבור אמנם אבל יש משהו מאוד יפה בחוסר סימטריות שלו 8) Animal- שיר מעולה, שכף לשמוע אותו 9) Daughter- שיר מאוד יפה, אבל לדעתי פרל ג'אם ניסו פה לעשות מעין בלאק2 לחזור על ההצלחה של בלאק, אבל שניהם טובים. 10)Indifference- שיר שאני מאוד מאוד אוהב את המילים שלו, דרך נהדרת לסיים אלבום. 11) Dissident- שיר חמוד לא יותר 12) Blood

Jagged chaos

New member
עוד 7 שירים שאתה לא אוהב?..

ב-TEN יש 15 שירים ולא ידעתי?... ובכל מקרה, ראיתי שלא דירגת את deep, release ו-garden. שאני מקווה בשבילך שזה בגלל שלא נתת לפחות ל-garden או release תשומת לב מספיק כי הם שירים אדירים. garden אחד הטובים של פרל ג'ם בכלל. ואם אני רוצה להשמיע למישהו "למה אדי וידר הווקאליסיט הכי תותח בגלובוס" אני משמיע לו את release. חוץ מכריס קורנל, אני לא מדמיין אף אחד שיוכל לשיר את הסוף של release בעוצמתיות כמו אדי וידר... אפילו לא ווקאליסטים אדירים אחרים כמו רוברט פלנט, תום יורק או ליין סטיילי... ואיך קישרת בין daughter ל-black?
...

הוד11

New member
הוד מסביר

בגרסה היפנית יש 15 שירים שבנוף ל13 השירים שרשמת יש את השירים I GOT A FELING וגרסת לייב ל אלייב ונכון ריאלייס דיפ וגארדן זה שירים שהיום אין לי אותם ולא אהבתי אותם אז כי כנראה לא התעמקתי בהם מספיק, מאוד יכול ליהות ובלאק ודוטר, יש לי הרגשה חזקה שדוטר מנסה לשחזר את הנוסחה של בלאק, שיר שקט בין כמה שירים רועשים עם מגניגנה קליטה.

אני אדרג רק את 10..

לנגד אני צריכה עוד להקשיב. אז נדרג את 10. אני אדרג את 10 הגדולים לדעתי באלבום ולא את כל האלבום. מקום 10-Dirty Frank. שיר כיפי ופ'אנקי שמאוד מזכיר את הסגנון של הפלפלים האדומים. מקום 9-Even Flow שלמרות שהוא חרוש ברמות שקשה לתאר הוא עדיין שיר גדול. מקום 8-Alive שגם הוא חרוש מכל כיוון אבל בהחלט אחד החזקים באלבום עם סולו אדיר בסוף. מקום 7-Oceans שיר מאוד נעים לאוזן. יש לו מין אוירה חופשית כזאת. מקום 6-Porch שיר אדיר שממש גורם לי להתפרע כמו שאני יודעת להתפרע(וכמו שאתם לא רוצים לדעת) מקום 5-Why Go עוד שיר מצויין שאחרי שקראתי את הפרשנות שלו התאהבתי בו אף יותר. מקום 4-Garden שיר מקסים ונוגע מאוד שתמיד יגרום לך להרגיש טוב כשאתה בבאסה. מקום 3-Once פתיחה חזקה לאלבום חזק. השיר המושלם לפתוח איתו את האלבום. אגרסיבי ביותר. מקום 2-Black אחד השירים ביותר מדהימים שפרל ג'אם יצרו כלהקה. שיר חזק ומרגש עד שמעות. מקום 1-Jeremy אין לי מה להוסיף. פשוט תקשיבו לו. מילים מרתקות וכואבות ולחן חזק ביותר.

אבל בנתיים שירים שאני אוהבת ב"נגד"

Daughter זה שיר מצויין. Go אדיר. animal גם שיר טוב אבל הוא כל כך מזכיר את even flow שזה מחריד. Dissident-אחלה שיר. rats-גם שיר מעולה rearviewmiror-השיר האהוב עליי. שיר ענק! ובשאר השירים אני עוד צריכה להתעמק.

brass monkey

New member
וואו!! היום ניגנתי אותו עם

קרני וחברה, ובאמת הם דומים! התופים עושים את כל ההבדל... פששש, יפה!

cold metal ass

New member
עכשיו שמעתי את שניהם ..

ויש דימיון בפתיחה של השיר . דימיון קטן , אבל יש .

an li shem

New member
כל כך נכון

פשוט ישבתי בחדר ועשיתי פליי על אנימל ועל איוון פלו כל פעם אחד אחרי השני וההתחלות שלהם ממש דומות

brass monkey

New member
זה קשה, אבל יאללה...

Ten 1. Black - השיר המרגש, החזק של הדיסק. 2. Dirty frank ו release - מקפיץ ומרגש...שניהם מעולים כל כך! 3. even flow - הדיסק לא היה טן, בלי איבן פלו. השיחר של הדיסק. 4. oceans -רק הגרסת אנפלגד, את הגרסה בטן - אני לא אוהב. אני מדלג עליה, אבל באנפלגד....כל כך יפה..... 5. once , porch, why go, Deep מקפיצים ומצחיקים, ממש להשתגע... 6. alive ו jeremy - אף פעם לא ממש אהבתי אותם כל כך...שירים טובים, אבל לא הכי טובים...... 7. darden ו wash - שירים מעולים גם כן... V.S 1. animal - השיר העיקרי בדיסק...בלעדיו הוא לא היה VS... 2. rearviewmirror - רגשני... 3. כל שאר הדיסק יחד - מקפיץ ורגשני... 4. blood - שיר טוב יחסית...

an li shem

New member
או מצויין בדיוק היום הייתה לי נסיעה

ארוכה אז חרשתי על ווס וטאן והתעמקתי בהם,זה קשה אבל אני אתאמץ, אז ככה: TEN: 1.Black- אחד השירים הכי מרגשים שנוצרו אי פעם, אני אף פעם לא יעביר אותו ותמיד יהיה לי כוח אליו. 2. Alive - כמה שהוא חרוש, לעוס ומאוס יש סיבה לכך, שיר מעולה, אנרגתי פשוט יצירת מופת. 3.Jeremy- שיר בנ"ז אין מה להגיד, גם הקליפ עושה אותו כל כך טוב איך שרואים את אדי מתחבר לסיפור של הילד ומרגיש את הכאב שלו. 4.Even flow- באמת שיר גראנג'י במיוחד- הוא צועק את זההה, לא פלא שהוא תמיד בטופ טאן של עשרת שירי הגראנג' וכאלה. אני אוהבת את זה שהוא ישר מעלה בכל אחד אסוציאציות אחרות של קבצן מהרחוב או איש בבית משוגעים וכו'. 5. Porch- מתה על הקצב שלו, מביא לי את האדרנלין. 6.Garden 7.Once- השיר הראשון ששמעתי של פרל :):) ישר התאהבתי 8.Oceans- בהתחלה זה היה השיר האהוב עלי בדיסק..חח אבל עם הזמן הבנתי שחסר בו משהו..אבל עדיין שיר מצויין! 9. Dirty Freank- שיר מקפיץ, עושה מצב רוח, זה מראה את הצד השטותי שבחבורת הג'אמים וזה כיף, איך שלקראת הסוף הם סתם אומרים שטויות וכל אחד מכניס מה שבא לו מתי שבא לו, פשוט עושה את כל השיר. 10.Why go- שיר טוב,בין הראשונים של פרל שידעתי את כל המילים בעל פה אחרי מעט האזנות. 11.Release 12.wash- הרבה פעמים אין לי כוח אליו אבל כשאני מתעמקת וממש מקשיבה לו אני ממש נהנת. 13.Deep- לא משהו, חסר לי שם משהו אבל בכל זאת שיר נחמד. קיצר אחלה של דיסק, בין הדיסקים היחידים שאני לא מעבירה שום שיר. VS- 1.Rearviewmirror- כן כן כל כך בנאלי, לא איכפת לי, שיר מעולה. ( תדמיינו שאני נקודה) 2.G0- שיר אנרגתי, גם מביא לי את האנדרנלין, פשוט שיר מדהים. 3.Glorified G- איזה קצבי מידי? זה כל היופי בו, לא כל השירים שלהם צריכם להיות בדיוק אותו דבר, אהבתי את המסר שכל אחד מאיים עם הנשק שלו וזה מה שמגן עליו- חתיכת כלי ממתכת ושזה עושה אותו עלק יותר גבר (אם זה המסר שאליו התכוונו) 4.small town- שיר מעולה, המילים הלחן הכל, הדימויים של אדי פשוט מעולים פה והגרסה האקוסטית הזאת פשוט מעולה. 5.Animal- שיר נחמדי כזה, קיצבי. 6.Daughter- אין לי מה להגיד, לא בקטע שלי אין לי מילים, באמת אין לי מה להגיד... 7. Leash- בהתחלה לא אהבתי אותו אבל אז הוא התחבב עליי ואני עליו ומאז אנחנו חיים האושר ובעושר. 8.Rats- אני אוהבת את הקול הערמומי של אדי בהתחלה פשוט גדול, אבל כמו שעדן (?) אומרת חוזרת ומדגישה חסר בו משהו הוא קצת כלומי כזה. 9.Indifference- קצת איטי לי מידי, פעם ראשונה אני כזה " נוווו, השיר לא זז!" אבל בסה"כ הוא טוב, ליריקה טובה ומרגשת. 10.Dissident- לא יודעת, לא מתה עליו,אין בינינו כימייה. 11.WMA- בחיים שלי לא שמעתי אותו עד הסוף, יכול להיות שהמילים יפות והכל אבל פשוט לא יכולה לסבול איך שהוא מתקדם, מעצבן כזה והקצב המעצבן שלו, אחד השירים שאני תמיד מעבירה. 12. Blood- מממ שיר מעצבן, כאילו אדי המציא אותו בשנייה לקח גיטרה ניגן הכי רועש שאפשר ושיחרר שיר. זהו חברים. בטח יש בינכם שאומרים מה? איך? למה? התושבה- ככה. יום טוב.

Liorking

New member
טוב אני אדרג

2 האלבומים האהובים עלי של פרל ג'אם (חוץ מהם שמעתי רק את ויטאלוג'י והאלבום החדש). נתחיל עם Ten: 1 - Alive השיר הזה פשוט מחזיר אותי לאותה תקופה, גם אם גיליתי אותו רק לפני כמה שנים. סולו ענק וריף אחד הטובים. 2 - Black הבלדה הכי טובה של פרל ג'אם (טוב, אולי Better Man יותר טוב) 3 - Even Flow שמעתי אותו הרבה בקיץ שעבר וזה מחזיר אותי לאותו קיץ טוב 4 - Jeremy שיר טוב אבל קצת נמאס, אדי שר מעולה 5 - Once כ"כ הרבה אנרגיה וזעם בשיר הזה שזה פשוט תענוג 6 - Why Go מזכיר את Once, Even Flow אבל עדיין שיר מצוין עם סולו מצוין 7 - Oceans גם בלדה יפה, למרות שהשיר מדבר על אוקיינוסים ועל גלישה, הוא נשמע די סתווי 8 - Deep הרבה ואה-ואה, אני אוהב את השורה "but he's got a great view" 9 - Porch שיר נחמד 10 - Garden שיר נחמד, יותר מדי מזכיר את Black אבל לא מגיע לו לקרסוליים 11 - Release שיר טוב ושירה טובה, אבל לא שמעתי אותו מספיק פעמים VS: 1 - Go המון זעם, כל האלבום הזה יותר עצבני מ-Ten והפעם גם תיפוף יותר טוב ואגרסיבי 2 - Daughter בלדה מעולה עם סולו מגניב, חבל שהסיום קצת פחות טוב 3 - Animal באמת מזכיר את Even Flow, אבל שיר מאוד עצבני, בשבילי השיר הכי מופרע באלבום 4 - Leash גם עצבני, מגניב עם הרבה ואה-ואה 5 - Rats מתחיל שיר מתגנב כזה, ממחיש טוב מאוד את המעריצים שלהם שיותר גרועים מעכברושים 6 - Indifference בלדה מאוד יפה עם אותם אקורדים של Immortality, רק שהאחרון יותר טוב 7 - Rearviewmirror שיר מצוין רק ארוך מדי 8 - Glorified G שיר נחמד, אני אוהב את השורה 'that's OK man 'cause I love God" 9 - Blood קצת מעצבן אבל אפשר להרגיש את התסכול של אדי ושות' 10 - Dissident לא שזה שיר גרוע, הוא פשוט יותר מדי מזכיר את Alive אבל לא ברמה שלו 11 - WMA שיר טוב, נראה לי מתאים יותר לויטאלוג'י וקצת אבוד בהקשר של האלבום 12 - Elderly Woman סתם שיר, לא מת עליו

למעלה