דרגו את הנשים הכי יפות -

רק בשביל יניב - בריג'ט !

תיקון טעות...

Guy K

New member
הרגת אותי מצחוק

אני יודע שהחלטנו לפתוח דף חדש אבל אין צורך לרשום "ולא יעיר על דעותיו של האחר". אנחנו נמצאים בפורום, אם לא היינו מעירים על דעותיו של האחר לא היינו מגיעים לשום מקום וכל שרשור היה נגמר תוך הודעה וחצי. מה שאני מציע במקום זה שכל אחד יכתוב מה שבא לו וינסח את עצמו כמו שהוא היה רוצה שידברו אליו. ומי שלא יידע לכתוב, נו, בשביל זה אני פה.

התכוונתי...

לא להעיר על דעותיו של האחר - לא להעליב... כי כל אחד והטעם שלו... כמו שיניב עשה... אבל שיעשה מה שבא לו... אני לא מתערבת יותר...
הבנת'וש?

הדס123

New member
דירוג היפות:

10- סאלי 9- סטפני 8- דרלה 7- קייטלין 6- ברידג'ית 5- אמבר 4- ג'קי 3- סנמתה 2- ברוק 1- טיילור

יניב1

New member
ל-גרייט גירל (החיילת?) מיטל

אני חושב שפעם ראשונה שאת מצליחה לפתוח שירשור כל כך גדול. לא יודע אם זה בגלל השם (כבר השתחררת מהצבא?) או בגלל העובדה שמדובר במן טקס של "מלכות יופי" שנמצא בטרנד לאחרונה - אבל עובדה, הצלחת להרוויח כמה נקודות כאן בפורום, וזה יפה. ומי יודע, אולי בקצב הזה תצליחי גם את להגיע לדף הראשי של תפוז, בעקבות טלי הגדולה. יש עדיין כמובן דרך ארוכה, אבל לפחות זאת הדרך נכונה. המשיכי כך!

יניב1

New member
ורק בגלל זה אני אדרג שוב (באמת)

10. ברידג'ט 09. סאלי 08. סטפני 07. קייטלין 06. דרלה 05. מייגן 04. סמנתה 03. ג'קי 02. ברוק ובמקום הראשון, למרות שהיא כבר לא בסדרה, אבל אצלי היא תמיד תהיה גם חלק מהיפות והאמיצות וגם במקום הראשון
טיילור הייז פורסטר!

לינה18

New member
ליניב

שמת לב שחוץ מטיילור אנחנו באותה דעה? אני בכוונה לא הזכרתי את טיילור, גם בגלל שהיא כבר לא בסידרה(לשימחתי), וגם בגלל שאני די מיתקשה לבחור בינה לבין ברוק, ובגלל שאני ממש לא יכולה להיות אובייקטיבית(ואני מודה בזה), אני תמיד אבחר בברוק.

Great Girl

New member
תודה... ../images/Emo8.gif

אני עדיין בצבא... יש עוד זמן לשיחרור... וזה לא קטע של "מלכות יופי" זה פשוט רצון לדעת מה חושבים פה בפורום... ונקווה שאני יהיה יותר מוכרת לפורום המשך...

morgold

New member
שלי-->

קצת קשה... אמ...ג'קי,אמבר וברוק באותו מקום-אין מה להגיד,שתיהן יפיפיות,סמנתה,דרלה,קייטלין,סטפני וסאלי

יניב1

New member
אוי, שכחתי את אמבר

נראה לי שאני אשים אותה במקום מייגן. אמנם מייגן יפהפייה, אבל היא לא דמות כזא מרכזית בסדרה שמגיע לה להיות בTOP TEN.

morgold

New member
ומייגן כמובן,הזכרת לי!

היא לא דמות מרכזית אבל עדיין מאוד יפה אני שמה אותה ביחד עם דרלה

למעלה