דרגו את הטופ 8

Theshe

New member
דרגו את הטופ 8

מכיוון שעד כה איש לא הרים את הכפפה ואנחנו, כאנשים סופר שיפוטיים אוהבים לחלק ציונים, החלטתי לנסות לאמץ את המדור הזה עד שישובו בנים לגבולם.
דירוג הטופ 9 להנאתכם
: פיה טוסקנו - 74 (
3%) קייסי אברמס - 65 (
18%) פול מקדונלד - 65 (
13%) ג'יימס דורבן - 56 (
8%) סקוטי מקרירי - 55 (
7%) לורן אליינה - 53 (
6%) היילי ריינהרט - 46 (
17%) סטפנו לנגונה - 42 (
13%) ג'ייקוב לאסק - 37 (
5%)
למרות שפיה קבלה את הכי הרבה נקודות בפורום שלנו היא הודחה.
היילי וקייסי רושמים ירידות גדולות ביחס לשבועות קודמים.
ג'ייקוב סוגר את הרשימה שבוע שלישי ברציפות (וכן, אנחנו עדיין תקועים איתו).
החוקים (בהסתמך על השרשורים של דילן מהעונה הקודמת..)
מידי שבוע אחרי ההופעות של המתמודדים אני אפתח שרשור שבו אתם תצטרכו לתת ציון לכל מתמודד.
הציונים ינועו בין 1 (הכי נמוך) ל-10 (הכי גבוה).
אחרי שכולם יצביעו אשקלל את הניקוד של כולם ונראה איזה מתמודד הוא הפייבוריט הפורומי שלנו, איזה מתמודדים השתפרו מהשבוע הקודם ואיזה מתמודדים צריכים להשתפר.
אל תתנו למתמודד ציון 0, גם אם אתם ממש שונאים מתמודד כלשהו הציון הכי נמוך הוא 1
הקפידו לתת ציון לכל המתמודדים! אם יש מתמודד שאתם לא מכירים/זוכרים תנו לו ציון שרירותי בהתאם למצב רוחכם
תזכרו שזה רק משחק, אל תפתחו מיליון ניקים בשביל להעלות למתמודד שאתם אוהבים את הציון
נסו להיות אובייקטיבים. אל תתנו למתמודד ציון נמוך רק בגלל שאתם רוצים לקדם את הפייבוריט שלכם. ככה יתקבל דירוג יותר מדויק שמבוסס על ההופעה השבועית ולאו דווקא על האהדה והסימפטיה שלכם. ברור שבסופו של דבר מדובר בטעם אישי אבל נסו להיות הוגנים. הכי חשוב - קחו בכיף ותהנו
המתמודדים
ג'יימס דורבין ג'ייקוב לאסק היילי ריינהארט לורן אליינה סטפאנו לנגוני סקוטי מקרירי פול מקדונלד קייסי אברמס

Gרר

New member
דירוג + סיכום שבועי

פול - Old Time Rock'n'Roll: הדחליל עשה זאת שוב - גם בלי גיטרה וגם חליפה מזעזעת זה כנראה יותר ממה שאמריקה מסוגלת לסבול. אישית לא מתתי על הביצוע אבל לא חשבתי שהוא היה עד כדי כך גרוע. סביר מינוס מבחינתי ציון: 4 לורן - The Climb: עוד ביצוע פרווה שלה. לא מצליח להבין מה מושך מישהו לטרוח ולשלוח SMS בשביל משהו כל כך פושר. והשירה עוד היתה כלום ביחס לתסרוקת המזעזעת. זה היה נראה כאילו מלצר שפך עליה בטעות צלחת מרק על הראש רגע לפני העליה לבמה. ציון: 2 סטפאנו - שיר קיטשי להחריד אפילו ביחס לבויז טו מן. הביצוע התחיל קצת מהוסס אבל הסתיים לא רע. נו שוין. ציון: 5 סקוטי - Cross My Heart: לא חושב שאי פעם התעצבנתי על שינוי בחירה של שיר כמו שרתחתי על זה שסקוטי ויתר על echoes of my mind. הביצוע שהוא דפק לשיר הזה בפרומו היה כלללל כך טוב ואם הוא היה הולך על זה - זה יכל להיות ה-moment של סקוטי ואולי אפילו ביצוע העונה. כל כך התעצבנתי מהשינוי, שאחרי חצי דקה של שיעמומון קאנטרי נוסף פשוט ויתרתי והרצתי הלאה, כך שהציון הוא לא על הביצוע שהוא עשה כמו על האכזבה מהביצוע שהוא לא עשה. פשוט מעצבן.. ציון: 1 קייסי - Nature Boy: בחירת השיר ראויה להערכה לא רק בגלל האומץ אלא בעיקר בגלל שהיא מביאה, ככל הנראה, את קייסי כמו שקייסי באמת היה רוצה להיות אחרי שתיגמר התחרות ולא את אגו-קייסי של SLTS. אני לא יכול להגיד שהתרגשתי עד עמקי נפשי, אולי בגלל שהסיגנון פחות מדבר אליי, אבל בהחלט ראוי להערכה. ציון: 8 היילי - Call Me: שמישהו יגיד לי אבל באמת - אם על מחרידון כזה היא לא עפה אז על מה היא כן תעוף? מהביצועים הגרועים ביותר של היילי שגם ככה יש לה אוסף מכובד. מילא הבית שהיה סתם הנהמות הרגילות שלה אבל הפיזמון, אוי הפזמון. פשוט נורא, ויחד עם המראה הכי זנותי שלה מתחילת העונה אני באמת לא מבין איך היא שרדה את השבוע הזה. ציון: 1, וגם זה רק בגלל החוקים... ג'ייקוב - Bridge Over Troubled Water: אם בשבוע שעבר זה היה טוב עד הפזמון אז השבוע זה היה טוב מהפזמון ואילך. אולי השיר הכי פחות קיטשי שהוא בחר ובהתאם גם הביצוע הכי טוב שלו על הבמה הגדולה. ביצוע שהזכיר במקצת את מה שאהבתי אצלו באודישנים. ציון: 6 ג'יימס - Heavy Metal: אני לחלוטין לא מתחבר לסיגנון הזה אבל זה כנראה מה שג'יימס רוצה לעשות כשהוא יהיה גדול, ויש לו את הקול המתאים לזה אז... שיהיה לו בהצלחה
ציון: 4

מדרג-

ג'יימס דורבין- 10 ג'ייקוב לאסק- 7 היילי ריינהארט- 8 לורן אליינה- 9 סטפאנו לנגוני- 7 סקוטי מקרירי- 8 פול מקדונלד- 7 קייסי אברמס- 5 ועוד אני לארג'

LeAnnDylan

Well-known member
כל הכבוד לך יקירה../images/Emo140.gif

ג'יימס דורבין - 7. (הוא נתן הופעה טובה אבל לא אהבתי את השיר.) ג'ייקוב לאסק - 1. (נוראי נוראי נוראי. אני כל כך אוהבת את השיר הזה ופשוט לא
) היילי ריינהארט - 1. (ראו הערה לג'ייקוב. פלוס היא סלאט
) לורן אליינה - |מציצה להודעה של Gרר כדי לראות מה היא שרה| - 7. (אהבץי את זה עד לקטע שהיא צרחה שם בסוף בלי קשר לחיים) סטפאנו לנגוני - 5. (הקשבתי אז בחצי אוזן להופעה ואין לי כוונה להאזין לה שוב אז שיהיה ציון ביניים) סקוטי מקרירי - 10. פול מקדונלד - 10. קייסי אברמס - 10.

Gרר

New member
אפרופו לורן

כל הביצועים שלה הם לחלוטין מה שסיימון אהב לקרוא - totally forgetable. חמש דקות אחרי שהיא מסיימת אני כבר לא זוכר מה היא שרה.

LeAnnDylan

Well-known member
כולם בעונה הזו לגמריי פורגטבול

כל שבוע מחדש אני מנסה להיזכר איזה מתמודדים יש ותמיד אני מצליחה לזכור 2-3 מתמודדים (אף פעם לא אותם מתמודדים משום מה) ומדחיקה את השאר. ולזכור מה הם שרו חצי שעה אחרי שראיתי את הפרק זה בכלל אתגר

Theshe

New member
מדרגת גם.

9 ג''ימס דורבן - הלסת שלי נשמטה, בחיים לא האמנתי שמישהו יעז לשיר מטאל בתוכנית הזאת ורק על זה מגיע לו כבוד! 3 ג'ייקוב לאסק - לא ממש סבלתי, אבל אני ממש מתגעגעת לג'יקוב של שבוע הוליווד, למה הכפיל הלא מוכשר שלו הגיע, אה? 1 היילי ריינהרט - כמו קודמיי גם אני תוהה, אם הביצוע המחורבן הזה לא גרם להדחתה, מה עוד צריך לעשות? (ואם היתה אפשרות לפחות, היילי הייתה מקבלת רק אפסים ממני, למשל). 6 לורן אליינה - כמה פוטנציאל, כמה בזבוז. 3 סטפנו לנגוני - למרות הקלישאה של בויז טו מן, היו לו שבועות גרועים יותר. 1 סקוטי מקרירי - וגם זה בגלל שאסור לתת 0. 9 פול מקדונלד - חבל שעף דווקא בשבוע שהוא היה כל-כך טוב (ואצל ג'יי לנו הוא אמר שהוא יוצא עם ניקי ריד - ההיא מ-Twilight - מה שהופך אותו לסטרייט הכי מטרוסקסואל אבר לאורך ההיסטוריה של איידול). 10 קייסי אברמס - פעם ראשונה שהוא נגע בי ופעם ראשונה שהבנתי מה היה הבאזזז סביבו. שאפו.

MIDNIGHT SKY

New member
מדרגת

ג'יימס דורבין 9 ג'ייקוב לאסק 1 היילי ריינהארט 1 שחטה את השיר לורן אליינה 5 סטפאנו לנגוני 4 סקוטי מקרירי 7 פול מקדונלד 10 קייסי אברמס 10

Lhuna1

New member
דירוג

ג'יימס דורבין - 7 -שיר חלש, ביצוע טוב ג'ייקוב לאסק - 1 - רצח במובן הרע של אחד השירים המושלמים אם לא ה-. היילי ריינהארט - 10 - לא בזכות call me החלש, אבל בזכות moanin' ה-מ-ו-ש-ל-ם לורן אליינה - 4 - שיר משעמם וביצוע משמעם סטפאנו לנגוני - 3 - שיר עוד יותר משעמם וביצוע כנ"ל + כיווצי גבות. סקוטי מקרירי - 8- שיר קצת משעמם אבל ביצוע מצוין. פול מקדונלד - 7- אוהבת את פול, אבל ביצוע לא משהו. קייסי אברמס - 8 - יותר על התעוזה והבחירה האמנותית מאשר על הביצוע הלא מושלם.

מדרגת

ג'יימס דורבין-10 ג'ייקוב לאסק-4 היילי ריינהארט-7 לורן אליינה-9 סטפאנו לנגוני-7 סקוטי מקרירי-8 פול מקדונלד-1 קייסי אברמס -5 הדירוג המפתיע שלי...חח טל

SHTRUDIDI

New member
כל הכבוד על היוזמה../images/Emo140.gif

ולדירוג... ג'יימס דורבין - 10 ג'ייקוב לאסק - 10 היילי ריינהארט - 1 לורן אליינה - 2 סטפאנו לנגוני - 10 סקוטי מקרירי - 5 פול מקדונלד - 10 (אם הייתי אובייקטיבית הוא היה מקבל 9, אבל האמריקאים בחרו להדיח אותו מוקדם מדי ולכן הוא מקבל נקודת בונוס) קייסי אברמס - 6

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo12.gif

ג'ייקוב 10?
נראה לי אכלת יותר מידי מצות בסדר

SHTRUDIDI

New member
יש מצב../images/Emo6.gif

ידעתי שמישהו יגיב לגביי זה, אבל באמת זכור לי שאהבתי מאוד את ההופעה.

Gרר

New member
האמת שבצפיה שניה

אהבתי פחות מאשר בפעם הראשונה שראיתי את זה. עדין ביצוע טוב יחסית שלו לדעתי, אבל 10 הוא בטח לא מקבל אצלי.

ירון772

New member
מדרג ומסכם

ג'יימס דורבין-9-אחד הביצועים הטובים שלו,בחירה אמיצה ,ישב בדיוק על המישבצת שהוא צריך להיות והיה מדוייק וממוקד ובעיקר מדהים מבחינה קולית . ג'ייקוב לאסק-5-אם עד עכשיו הוא הרס שירים נוראיים גם כך,הרי כשבביצוע הזה הוא נגע באחד השירים היפים שיש,וזיעזע אותו עם כל המניירות שבסל והשיר הזה שהכח שלו הוא דווקא בפשטות שלו הלך לאיבוד. היילי ריינהארט-4-שבוע חלש מאד להיילי,לאחר כמה שבועות מעולים -דווקא באחד משירי הפופ החזקים שיש היא ניסתה יותר מדי ובשיר כזה פחות הוא הרבה. לורן אליינה-7-ציפיתי ליותר,ולמרות שהיא אכן זמרת טובה יותר ממיילי סיירוס אכשהו העסק לא עבד כפי שחשבתי למרות שהביצוע היה נחמד. סטפנו לנגוני-6-שיר איום ממיטב הקיטש של בויז טו מן -הביצוע היה סביר אם כי קצת מתאמץ ומתנשף מדי-אבל נראה לי שבשלב זה לפחות מוזיקלית הוא די מיצה את עצמו בתחרות הזו. סקוטי מקרירי-7-לאחר ההתקדמות בשבוע שעבר ,חזר סקוטי לקיבעון הקאנטרי -ולדעתי פיספס בגדול כשלא שר את "everybody's talkin" -ביצוע שהיה יכול לעשות לו הרבה יותר טוב. פול מקדונלד-6-ביצוע אנרגטי,אבל סתמי ולא מקורי -ועל סתמיות כנראה יש עונש... קייסי אברהמס-10-מסוג הביצועים שבשבילם עושים תכניות מהסוג של איידול-בחירה מבריקה ולא שגרתית,אינטרפרטציה מקורית,ביצוע אחר -והקול המחוספס של קייסי נתן לשיר הזה פנים שונות לגמרי -אפלות ומורכבות יותר מקול הזהב של נט קינג קול -מועמד רציני ביותר לביצוע העונה..

Gרר

New member
כל כך מסכים לגבי הפיספוס של סקוטי

ועכשיו כשאני שומע שוב את הגירסה המקורית שמתי לב שהארי נילסן שר באוקטבה יחסית גבוהה בעוד שסקוטי, בקדימון, עשה את זה עם הקול הנמוך שלו והניגוד הזה לקח את השיר לכיוון אחר לגמרי. מבחינתי מדובר בפיספוס העונה: יש לי תחושה שאם סקוטי היה עושה את זה - זה הביצוע שהייתי נזכר בו בערגה בעוד שנתיים או שלוש, מה שקשה לומר על ביצועים אחרים העונה. הנה הלינק לביצוע המקורי.

LeAnnDylan

Well-known member
אני בניגוד אליכם ממש שמחה שהוא לא בחר בET

הביצוע השני היה הופך לביצוע קיטשי קלישאתי מעיק. את הביצוע לשיר של ג'ורג' סטרייט אהבתי הרבה יותר מהמקור ומעיון בכל מיני אתרי קאנטרי ברחבי הנט ראיתי שאני לא היחידה שחשבה כך.

SHTRUDIDI

New member
מסכימה עם שניכם

אני חושבת שעם הבחירה המקורית שלו יכול היה לצאת ביצוע אדיר ומקורי. חבל שהוא שינה.

למעלה