דרגות מחלה

יובל 444

New member
דרגות מחלה

שלום, אני אבא לחולה בן 8.ההיתי מעוניין בתשובה לשאלה מציקה.האם ישנם דרגות רפואיות לחומרת המחלה? כיצד ניתן לדעת מה המצב של בני?ההיתי מעוניין בתשובה מקצועית. תודה

cafesito

New member
תשובה מקצועית מקבלים מרופא.

כאן יש תשובות מניסיון וחלוקת מידע או רב שיח. לא שמעתי על דרגות. עם הזמן ישנה התדרדרות אצל החולים, אצל כל אחד בקצב אחר. בשביל ההומור, אני חושב שצריך דרגות, מחולה פשוט, דרך רב חולה, לחולה אלוף ולמעלה בשרשרת הפיקוד יש מנהל פורום. אבל לא חייבים לקבל את ההצעה שלי.

sporTV

New member
חחחחחחחחח

אני מניח שאתה מכוון לקושי המחלה... יש חולים שחוטפים את כל התסמינים...ריאות לבלב וכו'....ויש שמקבלים אחד מהם חזק יותר וכו'. תלוי איך אצלך....אצלי יש הכל! אני רב חולה. יודעים מה הדרגה הכי גבוה בצה"ל? אזרח! מה אצלנו? איקס?

A n t o n

New member
אני נדפקתי בעיקר בריאות

כמובן שאני צריך אינזימים אבל זה לא שמציק לי בחיים. זוכר את עצמי בן 3 עם חום 39 ואישפוזים חוזרים....... אבל מה הכרתי איזה חולה שלא ידע מה זה דלקת ריאות ושיעול, ולמרות זה נדפק מאוד מאוד קשה במערכת העיכול, עבר אפילו מלא ניתוחים וכו'. עוד אחד שהכרתי היה בכלל בלי אצבעות המפורסמות.... איך זה? לא מובן! אמא שלו אמרה שזה נעלם לו אחרי שהתחיל לשתות 3 ליטר כל יום חח

vikvik

New member
בהחלט יש דרגות

וזה נקבע בהתאם לסוג המוטציה שיש לך , יש מוטציות שנחשבות יותר קשות ויש יותר קלות. מרכיב נוסף זה רמת הטיפול במחלה ואבחון המהיר שלה , אגב טיפול מגיל צעיר מאוד אפילו כאשר אין תסמינים שמציקים ככה שזה דבר שמאפשר לשמור את הגוף במצב טוב לקראת ההתקדמות שלה , זה נקבע בהתאם לאיכות החיים וכמובן זה נקבע גם ע"י הקדוש ברוך הוא , בודהה , ישו , מוחמד מזל או כל אלוהים אחר שמסמל את הלא נודע עבורנו. וכמובן זה נקבע ע"י גוף האדם ונפשו. לפעמים אתה יכול לראות את אותו החולה עם אותם הנתונים ואותה רמת טיפול אבל גוף שונה יגיב אחרת. לפעמים אתה יכול לראות חולה עם נתונים נמוכים אבל איכות חייו גבוהה יותר מזה של נתונים גבוהים. זו מחלה כל כך נרחבת ומתפרסת על כל הגוף והחיים שיש הרבה מאוד פרמטרים קובעים. לכן הדבר הכי נכון הוא לשאול את הרופא שלך באיזה מיקום ספציפית לגוף , גנטיקה , טיפול של הבן שלך המחלה עומדת. ועצה אישית , שוב המספרים הם פחות חשובים אלא יותר חשוב לראות את איכות החיים. עד כמה התפקוד הוא מלא , כל כמה זמן צריך אשפוז , כמה המחלה מפריעה בתכלס.

למעלה