דרגון בול זי

יעקב123

New member
דרגון בול זי

תשאלו מה שאתם רוצים בנוגע לדרגון בול זי מיזה למשל בו ,קיושאן וכדומה

פיקורו

New member
איך קוראים לשני האבות של גוקו?

מה הייתה הרמה האנרגטית של גוקו בעת לידתו? מהיא המתקפה הכי טובה של מיסטר סטן-הרקול בדרגון בול ז בודוקאי?

עוד אחת

New member
איך בדיוק גוקו חוזר לחיים

שבע שנים אחרי שהוא מת בסאגת סל? כי בתחילת GT הוא חי.

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif

אחרי שגוקו מת, הוא חוזר ליום אחד בשביל להשתתף בבדוקאי. כשמתחיל הבלאגן עם מאג'ין בו וגם מיסטיק גוהאן לא מצליח לעצור אותו הקאיושין הזקן נותן לגוקו את החיים שנותרו בו והוא הופך למת. כלומר הוא הקריב את עצמו בשביל גוקו. זה קורה בפרק 252 אם אני זוכר נכון old kais secret weapon

מה אתם שואלים אותו בכלל יא ../images/Emo163.gifים

כל הכבוד על היוזמה אש1, אנשים כמו זה צריכים לחטוף באן ומיד! איפה קזו? עכשיו אין תירוצים! קזו חזר והוא יכול לתת לאידיוט הזה באן! ואתה, חתיכת שחצן מטומטם, באמת כדאי שתלך לפורום בערוץ הילדים! אני לא יודע באיזה פורומים היית, אבל אצלנו לא מקובל לכתוב הודעות שחצניות וחצופות שכאלה בלי להציג את עצמך בכלל ולומר שאתה מצטרף לפורום (כאילו שרוצים אותך כאן). קזו! תן לו באן מיד! בלי תירוצים!

אני אסביר לך...

הוא נכנס לפורום, לא הציג את עצמו בהודעה כמו: "שלום, אני חדש כאן ומקווה להשתלב מהר...", וכתב הודעה שמציגה אותו כחכם באדם וכאילו כולם פה טפשים. מה זה "תשאלו אותי מה שאתם רוצים"? איזה שחצנות! כאילו הוא יוצר הסדרה! לא חוצפה?

roychu

New member
זה לא העניין

הבחור הזה כתב כולה 2 הודעות בתפוז... הוא בטח בא מאיזה פורום סטייל ערוץ הילדים, קרא את המאמרים של נבות רם וחושב שהוא מבין ב-dbz, הוא חושב שכולנו כמו הילדים שם (וכמוהו, אגב) לא ראינו את הסדרה ונתרשם מהידע שהוא "צבר", שבעצם הכל לקוח ממאמרים שקריים... ככה ש... שתוק

humi

New member
והנה מגיע מילי איך שלא קוראים לך...

תיזהר משני דברים והם: אני- אני אפוצץ אותך בן אדם (פשוטו כמשמעו) כבר נמאס לי שילדים מתלהבים ו/או טפשים שלא יודעים כלום על dbz נכנסים לכאן,קודם פיקורו(אבל איתו עוד אפשר להסתדר כי הוא נרגע והאמת הוא דיי טוב בעניינים שלdbz
) אבל אתה סתם מפגר (סליחה על המילה) מתלהב שלא יודע כלום מהחיים שלו אז תעוף מכאן כבר!!!!!!!!!!!!!!!! ומילי -כאשר מילי מתרגז הייתי מציע לכל אחד לברוח במהירות האפשרית!!!

פיקורו

New member
אה לא אמרת שאני הדפוק

טוב שתוק בכל זאת..לא אתה חומי אתה זהוא גורו הדרגון בול.. רוצה להגיד לאנשים עד כמה אתה טוב..לך לכספת פה משוחחים לא אומרים "תשאלו מה שאתם רוצים..." תלמד להיות בנאדם יא מזוייף

Goggeta

New member
לעוד אחת.............

כמו שהבנתי......... לגוקו יש משהו שנקרה "אינסטנט טראמישן" שהוא וידע להשתגר לכל מקום (כמו שהוא השתגר עם סל לכוכב של קאי הצפוני) עכשיו גוקו לא מופרע והוא מת שסל התפוצץ אז הוא נשאר שם ולא חזר לכדורהארץ אלה רק ברשות נתנו לו רשום ללכת ליום אחד בשביל להלחם בטניצי בודוקאי בסוף הוא נשאר להלחם בבו מגין וגיטה ואין לי מושג איך זה ויתר מיום אבל לא משנה אקיצר ככה הוא חזר.......

trunks ssj1

New member
הוא נשאר יותר מיום אחד...

כי אחרי שהיום נגמר הוא נשאר בעולם החיים בעזרת הכוח שלו וברגע שהוא יגמר הוא יחזור לעולם המתים והוא נגמר בפרק 133 או 134 ואז באה בבה ולוקחת אותו

אז לא הבנת בכלל למה כועסים עליך../images/Emo4.gif

לא כועסים כי אתה מבין טוב, חכמולוג, כועסים כי אתה חצוף,
, שחצן ובטח באת מאיזה פורום עלוב בערוץ הילדים או כל אתר דפוק אחר. תפסיק לכתוב הודעות של מטומטמים אז חצי פורום לא ייכעס עליך. אם אתה חדש תיכנס, תכתוב: "שלום, אני חדש כאן..." ואז תתקבל בברכה. ואם תוכל בבקשה לכתוב כמה פרקים ראית ושל איזה סדרות וכמה סרטים וספיישלים (אם אתה יודע מה זה בכלל...LOL) אז אני אודה לך מאוד. ואני עדיין חושב שאתה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד.................... שחצן!!!

למעלה