דרגון בול/זי/ג'י טי

dekel555

New member
דרגון בול/זי/ג'י טי

מה אתם מעדיפים? זי
לקוחת ובגדול את דרגון בול בקושי ראיתי אז אני לא כל כך יוע אבל היא גם סידרה יותר קומית מאשר פעולה וג'י טי אני חושב שהרבה כאן יסכימו איתי שלא צריך בכלל להחשיב אותה כחלק מהסידרה!

ghony

New member
אממ \אני\ מעדיף\ את\ DB\ יותר

למרות שגם Z טובה DB זה יותר קווסט,ובZ יש דגש על האקשן. בDB יש גם תקרבות הכי מעניינים (גוקו נגד רושי,קרירין,פיקורו,טייאן,שיאצו וכו') GT באמת גרועה...בעיקר\ בגלל שהרסו כל דמות...אפילו את רושי הצליחו לעשות גיי וזה דבר קשה :X פאן בכלל הורסת הסדרה חרושה ויש בה הרבה דברים שקרו פעם כמו המפלצת הזאת שעושה רעידות אדמה זה פשוט חיקוי של הפרק עם אולונג מDB DB רגועה ובZ יש יותר חידושים אבל שתיהן סד1רות טובות

gokussj2

New member
צודק בהחלט

באמת זונאמה זה מיחזור של אולונג בדרגון בול , תשימו לב שתמיד בדרגון בול זי כשרואים את החלל אז השמיים שחורים , בג'יטי פתאום הם עשו את השמיים כחולים מאיך שרואים אותם בחלל וזה ממש מטומטם ומוריד מהאווירה שזה חלל , כשגוקו טס לנאמק אז זאת הייתה הרגשה הרבה יותר מסתורית מאשר המסע שלהם בג'יטי

ghony

New member
יש עוד חיקוים

באותו פרק עם המפלצת גוקו מכבה אש עם קאמאהאמאהא..נו באמת וזה שהוא גר איתם מזכיר בערך את זה שאנדרואיד 8 גר עם האלה בכפר השלג. גם טראנקס בGT לא דומה בגרוש לטראנקס העתידי :S ופאן סתם דבר מציק במיוחד

למעלה