דרגה 188 !!!

דרגה 188 !!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התחלתי את היום עם 75% שעליתי פה ושם.... 6.5 % קיבלתי מהריגת זרועות זאקום פעמיים (בכלל כטובה למישהו). אחר כך הלכתי לטייל עם מיקי ואחותה ביערות..... והגעתי ל 90 % מביג פוט. כשהתייאשנו ומיקי הלכה להגן על המולדת מחייזרים הצטרף אלי מישהו מהגילדה שלי ועזר לי למצוא עוד כמה. עם ניסיון כפול 4 והרבה יצורים שעירים מתוקים שהלכו לעולמם = דרגה 188 ....

P o o f i

New member
וווואו! מזל טוב סמדר ../images/Emo24.gif

נשארו לך רק 18 דרגות?

מ י ל ר

New member
מזל טוב! איזה מגניב!

אשכרה אין מה שיכול לעמוד מפני לוחמת רמה 188 הולכת רוצחת ידים של זאקום סתם בשביל הקטע! מעניין אם קוסם קרח ברמה הזאת גם יעשה צחוק מבוסים (על מי אני עובד? :/ )

מ י ל ר

New member
אבל עדדדדד שאני איהיההההה

כול כך הרבה זמן! כמה זמן את משחקת?

הממ

אני משחקת כבר 5 שנים אני חושבת. הדמות הראשונה שלי היתה קוסמת אש. הלוחמת שלי נולדה כפי שאפשר לראות בשם שלה בדצמבר 2007. זה אומר שאוטוטו היא בת 3. היא נתקעה בדרגה 50 חצי שנה בערך כי הפסקתי לעבוד עליה.....וזה התחשק לי לחזור. עד דרגה 135 הקוסמת שלי אימנה אותה. ומדרגה 135 התחלתי להתאמן לבד. אין לי מושג אייך אנשים מגיעים לדרגה 200. בסקלס אני מקבלת עכשיו 3-5 % על שעה של ניסיון כפול 4. רק ביג פוט עם עוד אנשים וכפול 4 ניסיון יכולים לעזור לי.... וזרועות זאקום על ניסיון כפול 4. היום עשיתי ב 4 שעות של ניסיון כפול 4 - 24.3% עם המון מזל.

../images/Emo209.gifמזל טוב!../images/Emo24.gif

ואו, יפה על ההתמדה ^^ אני לא חושבת שיהיה לי כוח להתמיד ככה ברמות גבוהות... אבל יש לי עוד זמן לשפר את העצלנות הזאת P:

yonVata

New member
סחתיין! ../images/Emo47.gif

וואו את עולה ממש מהר יחסית לרמות האלה
עוד 12 למאנייק

שמעתי היום משהו ממש חשוב !!!

מחבר שהוא ממש אנציקלופדיה למייפל. כנראה מעלים את דרגת המקסימום ל..... 240
אם עושים את זה אני מאד מאד מקווה שמייצרים גם מקומות אימון לדרגות גבוהות כי אם הבקלב מתאימים לדרגה 12X או 13Xהם בהחלט לא נותנים ניסיון מספק לדרגה 17X ומעלה. ביג פוט מופיע כל 24 שעות.... בהחלט לא מספק. בקיצור - אין מקומות אימון לדרגות גבוהות. כל הדברים החדשים שמוסיפים הם לדרגות נמוכות. אבל היות אפשר עםכל המפות החדשות להגיד לדרגה גבוהה ממש מהר ומה אז??? אין איפה להתאמן !

yonVata

New member
אחרי הביג-בן הכוונה?

וואו זה בטח יהיה ממש ארוך ומיגע אחריזה....

deisy

New member
כבר מזמן היו צריכים להוסיף

מקומות אימון לרמות גבוהות, ו TT לא ממש נחשב מבחינתי כי לפחות לבישופים האקספי זוחל שם בטירוף...

deisy

New member
../images/Emo12.gif

או שלא שירשרת נכון או שלא הבנתי מה אתה רוצה

למעלה