אני עוד חודשיים מוציא רשיון על 50 סמק אני בן 16... מישהו יכול לתת לי קצת מידע על האפנוע הזה?...כמה הוא עולה היום? יד שנייה? יתרונות?חסרונות?איפה אפשר לקנות? מישהו מכיר במקרה אתaprillia rs איך הוא?
מה הקשר בין הג'ילרה ראנר לבין הדרבי GPR ? מאיזה ניסיון אתה מדבר על עלויות האחזקה של הGPR ? (שאגב, בניגוד למה שרשמת, לא נמכר כחדש מאחר ואין יותר יבואן). אני מבקש ממך , בכל לשון של בקשה , לקרוא את ההודעה שבקישור הזה. כאן בפורום משתדלים לתת תשובות אמינות הבאות מתוך ניסיון של הגולשים ולא מתוך דברים "ששמעו" או שנראה להם.. בלי שום כוונה רעה ובברכת חג שמח,
לו על משהו שהיה לי ושהוא הוא מאוד אמין ולחבר שלי היה את האופנוע הזה GPוהטפולים שלו היו מאוד יקרים והיו לי בעיות איתו והוא גם החליק איתו בגלל שנשפך לו שמן על הגלגל מצינור שלא הבנתי איך והוא מכר אותו אחרי שנה וקנה בסוף גילרה. אם לא הייתי יודע לא הייתי מדבר. ולזה שרוצה את המידע באתר של החברה אתה יכול לקבל פרטים ולראות תמונה http://www.hiluzit.com/
גם אופנוע חדש יחליק אם יזל לו שמן על הגלגל ועוד משהו.... גם אוטו (כן, זה עם 4 גלגלים) יחליק אם הוא יעלה על שמן אבל....הוא לא יפול על הצד - ככה, סתם כדי להחכים
לא הרגשת צורך להציע לו מקום למסיבת יום ההולדת שלו. הבחור שאל ספיציפית וביותר משאלה אחת, על הGPR.. הוא לא שאל על כל מגוון מנועי ה50 סמ"ק שקיים בישראל. קרא בבקשה את הקישור המופיע בהודעתי הקודמת.