דרבוקות זה כאן?

california

New member
דרבוקות זה כאן?

שלום לכם, לפני שלושה חודשים התחלתי ללמוד לתופף על דרבוקה. הבן שלי בן 7 גם לומד. זה כך כך כיף ומשחרר. אנחנו ממש אוהבים את זה. רק תגידו לי...הגעתי למקום הנכון? או שאולי יש פורום יותר מתאים לתיפופים מהסוג הזה... חוץ מזה פשוט נדהמתי לגלות שגם לדרבוקה יש תווים...

danezeq

Member
הגעת למקום הכי נכון!

פעם היו כאן כמה שדיברו על דרבוקות - אבל עם הזמן הפורום עבר תהליך של "מערכתציה"
נקווה שתישאר, ושכל הדרבוקאים יבואו!

california

New member
אשמח להישאר...תודה ונתחיל בשאלה

לגבי התואר...אני ממש דרבוקאית מתחילה...למדתי את המצב הראשון לא מזמן. אז ככה...קניתי דרבוקה "מצרית" (יענו-ממתכת מצופה ומשטח התיפוף מפלסטיק במקום עור) - הבן שלי מת עליה אבל אני חושבת שיש לה צליל מתכתי מדי. אני מעדיפה את אלו מחרס עם עור. ליד כפר קאסם היו פעם מלא דרבוקות כאלה בגרושים אבל המון זמן שאין לו בגלל הסגר...מי יודע איפה אפשר למצוא??

tkz

New member
למה שלא יהיה לכם פורום משלכם?

תשלחי הודעה למנהל הפורום שיעשה לכם פורום של דרבוקה
גם לכם מגיע!.. חוץ מרוטר טאמס, שהם קצת נשמעים כמו דרבוקות אני לא ממש מבין את הקשר בין דרבוקה לבין תופים.. אולי שניהם כלי הקשה, אבל זה כמו חצוצרה וסקסופון..

chinchila

New member
יש בכלי זבל בת"א

בדיזינגוף סנטר דרבוקות טובות מאוד...(מהז´תומרת טובות... סטאנדרט YOU KNOW)

california

New member
פורום דרבוקות בבקשה

טוב אני שולחת לו אימייל אם זה ממש מפריע לך. האמת באמת תופים לא מאוד מעניינים אותי אפילו שנעים לי לשמוע אותם. אשמח אם יהיה פורום יותר ספציפי.

tkz

New member
אני לא מגרש אותך ../images/Emo13.gif

כולנו משפחה כולנו יחד עם הידים עם העורות עם השכנים ששונאים אותנו
אבל ... בכיף תשתתף פה!~!! אבל עדין... תציעו פורום משלכם

california

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

טוב אז אני נשארת כאן ודגש על נשארת כי אני זו היא ולא הוא...

danezeq

Member
בוגד! !

בוגד בפורום! מזניח את חבריו לתיפוף, עוד שלב בדרך אל פירוק הפורום
פרוייקט פירוק הפורום של טל יצא לדרך
השם של הפורום שונה ברגע האחרון מ"תופים" ל"מתופפים להזכריך! רק בגלל סיבה זו! כך שכל הדרבוקאים יכולים להשתתף בשיחות כאן - היה לי קשה לשכנע לפתוח פורום מתופפים בגלל שזהו "עוד כלי נגינה" לטענת מי ששוחחתי עימו כך שיהיה עוד יותר קשה לפתוח פורום לכלי הקשה מסויים - האם כל כלי הקשה צריך פורום? צריך לגרום לדרבוקאים לחזור!
בואו הביתה!

tkz

New member
חחח לא!!! ../images/Emo6.gif

ת´אמת - בהתחלה נכנסתי וחיפשתי פורומים ב "ת" יעני תופים ואז גיליתי שאני בכלל צריך ב "מ"

tkz

New member
ד"א אני מתכוון לרצוח את דניאל

ולהשטלת על הפורום !! מואהאהאהה כמו פינקי אנד דה בריין :)

Kodak997

New member
איזה שטויות?!

דבר ראשון, דרבוקה זה כלי הקשה כמו תופים - כמו שכינור דומה לצ´לו וכמו שחצוצרה דומה לסקסופון - שניהם כלי נשיפה אז הם דומים!! דבר שני, הרבה דרבוקיסטים הם מתופפים ולהפך. דבר שלישי, אפשר לעשות שימוש מדהים בטרבוקה עם מערכת - הייתי בהופעה של מגמת מוזיקה ובאחד השירים אחד החזיק טרבוקה בשביל המתופף איפה שנמצא הטאם הימני - וזה נשמע מדהים!!!! אז אני חושב שדי ברור למה דרבוקה מאוד קשור לפורום הזה, מה גם שזה פורום מתופפים ולא תופים- מתופף אמיתי יודע גם לתופף על מזלג ושזה ישמע מעניין. נ.ב. נמאס לי! מחליטים עכשיו! איך כותבים - דרבוקה או טרבוקה? אני משתגע!! אני לא יכול לישון בלילות בגלל זה! בואו נחליט שיהיה אחיד ומסודר (שימו לב שגם לאורך ההודעה אני מתקשה להחליט בין הד´ לט´)!

danezeq

Member
יש חנות אחת ביפו

ששמעתי המלצה עליה - (טוב יש שם הרבה יותר מחנות אחת) תחכי לניר שיחזור מהגדנ"ע
הוא קנה שם דרבוקה אגב! אל תתקרבי לד"ר דראם! גם בדרבוקות הם מרמים!

california

New member
../images/Emo51.gif

נהדר ותודה במיוחד על ההמלצה לגבי ד"ר דראם. אני אמשיך לבקר כאן ואולי עם העמקת הידע שלי גם אמצא דרבוקאים שיצטרפו...

HelloweeN

New member
חות מזה שהוא יקרן אחושרמוטה

והכל עולה אצלו פי 2 ממחיר השוק, הכל טוב !

danezeq

Member
שכחת עוד משהו

קודם כל אתה צודק במאה אחוז דברים עולים אצלו פי 2 בדיוק פי 2 - הוא לוקח מחיר ממקום אחר ומכפיל ב2 - הדוגמא הכי טובה, תשאלו את ניר כשהוא יחזור, בקשר לדרבוקה - הציעו לו שם דרבוקה מסויימת, בחנות אחרת ביפו הוצעה לו את אותה דרבוקה בדיוק וחצי מחיר - בדיוק אותה אחת - אני אשאיר את הסיפור לניר, כשהוא יחזור ד"ר דראם = ד"ר חחחחחחחחחחרא בלבן. והדבר ששכחת הוא היחס המזלזל שלהם כלפי הלקוח והקומבינטוריות הזוועתית שלהם.

Kodak997

New member
אוקיי אז הנה

צמוד לחלילית ביפו ישנה חנות, צ´יטורי שמה, עם הרבה דרבוקות וכלי הקשה שונים - ג´מבה וכאלה. קניתי אצלהם דרבוקה מצרית מתכתית (כמו שהזכרת, מדרבקת, אם אני לא טועה), ב-150 שקל. אני לא בטוח שהחנות עדיין קיימת כי לא ביקרתי שם איזה שנה, תבררי! ד"ר דראם הציעו לי בול, אבל בול את אותה דרבוקה, ב-300. וכמובן שהמוכרים שמה לא שמים על מתופף שהוא לא מקצוען או מכיר את הבעלים.

למעלה