דראקון

sonde

New member
דראקון

די צפיתי למשחק הזה, והזמנתי אותו מכובי הכסף בהזמנה מוקדמת. לצערי המשחק לא משתמש בכל הפוטנציאל הגלום בו. מטרת המשחק: לצבור מטבעות זהב בשווי 10 מטבעות. שיחקנו את המשחק מספר רב של פעמים, בשתים ושלושה שחקנים. כל משחק הפך להיות יותר מורכב מקודמו, ככל שהבנו מה כל סימן עושה וכיצד ניתן לנצל אותו לטובתנו. דראקון, לה השפיע כלל על אף אחד מהמשחקים, ברוב המקרים היא פשוט עמדה בצד והתבוננה בנו משחקים. אורך המשחק הוא כ- 15 עד 30 דקות. יכול לשמש כמשחק פתיחה פשוט לערב משחקים, או כמנה אחרונה. לא מומלץ, לאנשים שלא מכירים את התחום, הם פשוט יחשבו שאתם ילדים קטנים.

מסכים איתך, אך חולק על דעתך

תודו - זה היה משפט גאוני. אני מסכים איתך שהמשחק לא מממש את כל הפוטנציאל, בגרסה הרגילה. האם ניסיתם את הגרסאות האחרות? (שני וריאנטים למשחק מופיעים בחוברת החוקים). גם תפקידה של הדרקונית מוגבל משהו, וחבל. אני לא מסכים איתך בשתי נקודות עקרונית - אחת למעשה אתה עצמך ציינת: "כל משחק הפך להיות מורכב מקודמו". כלומר, בניגוד לרושם הפשטני שנוצר בקריאה ראשונה של הודעתך, המשחק דווקא כן מציב אתגר ומורכבות, ככל שלומדים אותו. נקודה שניה היא הצגתו למתחילים. אני חושב שזהו משחק מאד קל ללמידה, מאד פשוט להבנה, ויחד עם זאת, הוא לא "דבילי", הוא לא משעמם, והוא כן יוצר מתח משחקי. כלומר, הוא מצוין למתחילים. הוא אלי מוגבל בגלל שהוא "פנטזיה" בעיצוב ובשם, ולכן אנשים מסוימים יעקמו את האף. אבל לילדים ונוער, למשל, שלרוב אין להם דעה קדומה נגד פנטזיה - הוא מעולה. בברכה, כוכבי כסף.

למעלה