דראפט של הIFL?

Lablabla

New member
דראפט של הIFL?

היי, במשחק הפתוח שהיה ביום שישי שמעתי שיחה בין רביב למישהו נוסף (מצטער, לא זוכר מי זה) משהו בנוגע לדראפט של הליגה שלנו. (מאחר וצד אחד בשיחה חשב שמדובר בפנטזי דראפט והצד השני דיבר על דראפט של הIFL יש סימן שאלה בנושא) רציתי לדעת, האם מתוכנן דראפט של הIFL שבו שחקנים ללא קבוצה (כמוני) יוכלו להצטרף לאחת מהקבוצות הקיימות? (מאחר והקמת קבוצות חדשות די תקועה כרגע) האם יתרחש דבר כזה? אם כן, מתי זה יקרה? ואיך זה יתנהל? כי העונה מתוכננת להפתח באוקטובר, וכבר אמצע אוגוסט

ניבבבבב

New member
אין טעם לדראפט

משתי סיבות אחת אם אתה גר בצפון זה ממש מיתרד ליסוע למרכז לאימונים ולהפך וגם עכשיו אחרי שיש קבוצות אין טעם לערבב גם כי לוקח זמן ללמוד אחד תשני וגם כי מכירים את התרגילים של הQ.B. ככה שאם אתה מהצפון כרגע יש לך רק אופציה אחת וזאת הקובצה מחיפה ואם אתה מהמרכז טוב זה כבר הם יחליטו לבד :)

Lablabla

New member
ההבדל אצלי הוא

שאמנם אני גר בצפון, אבל נסיעה לחיפה היא כמעט כמו נסיעה לת"א בשבילי מבחינת מרחק (שעתיים לחיפה ושעתיים וקצת לת"א) אז מבחינתי, אם אני רוצה לשחק בליגה באחת מהקבוצות הקיימות, אני בכל מקרה צריך לנדוד רחוק)

Executioner

New member
מצטרף לשאלה.

מי מטפל בנושא הזה של אלה שרוצים אבל לא יודעים לאן?

omrili77

New member
../images/Emo32.gif אם כבר מדברים

תראו במה נתקלתי במקרה כשחיפשתי פורומים עם אזהרת ספוילרים קצת יותר משמעותית משלנו לקראת פתיחת הליגה הסדירה... אני עובד באזור, אז אולי אני אפילו אקפוץ לראות מה העניינים, דווקא נשמע מעניין... מתי הקרב של כבודו? ובקשר לאזהרת הספויילרים, כנראה שזה נעלם בינתיים לטובת "גולשים משתפים מהשטח", אבל באמת שחייבים למצוא דרך לציין את מדיניות הספויילרים בצורה בולטת. אני בטוח שלא רק לי נמאס כבר מהפאדיחות (אפילו סתם מחוסר ידיעה) שהורסות לאנשים. אנשים עובדים לא תמיד יכולים לראות שידורים ב-3:30 בבוקר...

Yo-man

New member
יומיים לפני פתיחת העונה תצא הודעה

הודעת ספויילרים מסודרת עם כל ההגבלים והחוקים. אני אנסה לשים גם משהו אדום וקבוע הראש הפורום, אבל אין בזה ערובה לכך שמבקרים אקראיים לא יחרבו לנו ערב מותח מול הוידאו. אנחנו מצידנו נעשה את המקסימום למנוע את המקרים האלה.

lambdeus

New member
תשובה (איך זה בתור ניסוח הנושא, יור

דבר ראשון, אני שמח שאתם מעוניינים להצטרף לליגה. אנחנו בהחלט זקוקים לחזק את הקבוצות הקיימות לפני שנפתח עוד קבוצה. מה שנקרא הדראפט של הIFL, הוא בעצם מפגש של הנהלת הליגה, בצירוף של כל מי שמעוניין בכך שבו מנסים לחלק את השחקנים שמעוניינים להצטרף לליגה בין הקבוצות לפי השיקולים הבאים: 1 מיקום גיאוגרפי - מנסים להקל על השחקן החדש ולמצוא לו את הקבוצה הנוחה ביותר מבחינת המיקום הגיאוגרפי. 2 צרכים של הקבוצה - דבר ראשון מנסים להשלים את הרוסטר של קבוצה שחסרים לה שחקנים עקב, פרישה, או פציעה של שחקנים במהלך העונה שעברה והפגרה. לאחר מכן יש שיקול של חלוקה לפי צורך בתפקיד מסויים: אם לקבוצה מסויימת יש 2 RB ולקבוצה אחרת אין בכלל, סביר להניח ששחקן חדש שיש לו כשרון ריצה עם הכדור, ימצא את עצמו בקבוצה שחסר לה רץ אחורי. 3 וכמו בצבא, במקום השלישי, התחשבות ברצון של השחקן. עכשיו, זה שזה רשום במקום השלישי לא אומר בשום פנים ואופן שנכריח שחקן לשחק בקבוצה שהוא לא מעוניין לשחק בה מאיזה שהם שיקולים. בסופו של דבר, הרצון לשחק בליגה תלוי רבות בשחקן המצטרף ונשתדל שרצונו יכובד והוא ימצא את המקום שבו הוא יהנה הכי הרבה. אבל בכל זאת שחקן חדש צריך להבין שקשה מאוד לצרף אותו לקבוצה שיש לה ברוסטר 14 שחקנים כאשר לקבוצה אחרת יש רק 8. לסיכום: בקרוב, יפורסם פה מועד פגישת "הדראפט" של הליגה, שכמובן תהיה פתוחה לכל אחד שרוצה להצטרף ולהשמיע את קולו ורצונו. הפגישה תתקיים לקראת סוף אוגוסט. אין לכם מה לדאוג לגביי תחילת העונה המתקרבת כי לפני זה יש את הטרום עונה שבשלושת המשחקים התקיימים לאורך ספטמבר ותחילת אוקטובר, אפשר יהיה לצרף לקבוצות שחקנים חדשים ורציניים שמעונינים להתנסות במשחק ליגה עוד לפני שהם ממש נרשמים. (כמובן במגבלות מסויימות כמו עשיית ביטוח). אם יש מישהו מהקוראים שגם כן מעוניין להיות חלק מהIFL ולשחק פוטבול אמריקאי בצורה הכי מאורגנת ומסודרת שקיימת בישראל, הוא מוזמן לכתוב פה או לפנות אליי אישית. רביב 054-7496149

Yo-man

New member
הכותרת עדין לא משהו

אלא אם אתה חושב שקוראים לי יור ואלא אם אתה מרגיש שלא צריך לסגור סוגריים שפתחת... מעבר לזה - יופי של יצירתיות

lambdeus

New member
קטיעת השם לך נעשתה ככוונה, יור

כדי להמחיש את הנקודה.

Lablabla

New member
בקשה

יש לי בקשה מכם, אל תעשו את הפגישה הזו בשבוע הבא (בין ה20 ל26 לאוגוסט) כי אני לא אוכל להגיע (גיבוש טייס) ואני לא רוצה להפסיד את זה

omrili77

New member
אוי ויי בחום הזה?

רחמים... לא צריך לעשות כלום, מספיק לתת לכם לעמוד בשמש בטול ואנשים יתחילו לפרוש...
יאללה שיהיה בהצלחה, ותזכור שבסוף זה נגמר!

Yo-man

New member
וואו, שיהיה בהצלחה בגיבוש !

קיבלת טיפים איך לעבור את הגיבוש? תכתוב לי אם אתה צריך כמה...

למעלה