דראפט הזרים החל

סלים וארזה

New member
מנהל
דראפט הזרים החל יהיה מאוד מעניין איך ומה יהיה עם הזרים השונים.
קחו בחשבון שהבחירות שלכם הן בעצם הקבוצה. אין טריידים ולכן כדאי לכם להשקיע מחשבה גדולה איך הקבוצה תיראה בסוף.
לאחר ארבעה סיבובים כל קבוצה תחליט אם היא משחקת על פי החוק הרוסי או עם ארבעה זרים ביחד. זה ישפיע על שני סבבי בחירות נוספים לקראת סגירת הסגלים.

סדר הבחירות לסיבוב הראשון של דראפט הזרים הוא:

Puskas
guinnart
ציני
Modax
סלים וארזה
Killo Vat
lb22
SMS050697

צאו לדרך

Puskas

New member
אני מתחיל עם דאנסטון יש לי 4 עמדות מלאות, רציתי לבחור קלעי האמת והתלבטתי בין בנקס לקרפורד אבל בסוף החלטתי שעדיף לי עכשיו להשקיע באיזה חיית צבע ובהמשך לקחת קלעי.
דאנסטון סגר עונה אדירה של כמעט דאבל דאבל ממוצע כשהוא משחק 32 דקות, עושה 15 נ"ק ב-65 אחוז מהשדה שזה מעולה, פוגע 67 אחוז מהקו שזה סביר מאוד לגבוה,
מוריד 9.4 ריבאונד, סוחט כמעט 5 עבירות לערב, חוטף 1.1 כדורים, מעולה לשחק של 2.02 עם סגנון של גבוה וכמובן חוסם 1.8 פעמים.
אין ספק שהוא סוגר לי צבע מעולה לצד כהן שהוא שחקן גבוה, אתלטי וצעיר.

guinnart

New member
בחירה מס' 2: ריצ'י הנדריקס.
למען האמת אני אפילו מופתע שהוא לא נבחר ראשון וכבר התחלתי להתלבט בין דנסטון, ג'יימס או לקחת הימור פרוע על סופו...
פשוט שחקן מעולה. שומר מצויין, חוסם טוב, אתלטי, לא אנוכי - אבל יודע גם 3-4 פעמים במשחק לקחת את הכדור עם הגב לסל כשצריך.
אין לי מילים רעות לומר עליו. נראה לי שאולימפיה מילאנו יודעים טוב מאוד מה הם עושים.

Puskas

New member
חשבתי עליו אבל.. דאנסטון הוא פורוורד התקפי טוב יותר ואני צריך את זה לצד חסימות וריבאונד.
חוץ מזה שמי שאחראי מרכזי על העונה המדהימה של חולון (לצד רוט ולואיס) זה דאנסטון אז מגיע לו קרדיט.
ההתלבטות הייתה בינו לבין שון ג'יימס ברגע שהחלטתי ללכת על גבוה.
סנטר אמרתי שכבר יש לי אז זרמתי עליו.

Puskas

New member
אם כן אז הוא הפספוס השני שלי אחרי לנדסברג ממנו שכחתי בסיבוב הראשון.. :)

סלים וארזה

New member
מנהל
לא הוא לא היה חלק מהסגל של מכבי ת"א רוב העונה.
ההגדרה המקורית היתה שאפשר לקחת שחקן שהיה חלק מהליגות בארץ רוב העונה. לא חייב לשחק ברוב המשחקים (כמו, למשל, פפאלוקאס), אבל כן להיות בסגל הרחב של קבוצה.
לכן גם מאלט לא מתאים (הגיע באיחור)

צ י נ י

New member
בחירה מספר 3- שון ג'יימס סופו או ג'יימס?
החלטתי ללכת על ג'יימס בעיקר בגלל שסופו לא מסוגל לתת לי יותר מ20-22 דקות בכל משחק.

Modax

New member
בחירה 4 - דרווין קיצ'ן אני צריך SG קטלני שיתאים לראן אנד בלאגן שלנו, קיצ'ן משחק בשני צידי המגרש, שומר מצוין, לא כופה את המשחק עליו, ובעל אינטליגנציית משחק אדירה, כל זאת ויחד עם האתלטיות והזריזות שלו, והקליעה יתחברו יופי לפאזל שלי.

82 / 1.93, יפתח בעמדה 2 כמובן.

מספרים מהקופליג
קליעה - 54% לשתיים, 40% משלוש, 76% מהקו.
מאמץ - 7.0 ריבאונד, 1.9 חטיפות, 2.4 עבירות ב-34 דקות משחק.
אסיסטים/איבודים - 3.4 אס' על 2.1 איב'.

שחקן מדהים ואני יותר משמח שהוא אצלנו (תרתי משמע).

סלים וארזה

New member
מנהל
בחירה 5 - פארמר סתם....

שמתי עין על שלושה שחקנים. אני אבחר אחד מהם בתקווה שמישהו מהשניים יישאר לי להמשך.

אני בוחר ברכז הכי טוב ששיחק העונה בליגה שלנו: טוויטי קרטר.
מהיר, זריז, קולע שלשות. סוחט עבירות ובעיקר מעל 7 אסיסטים למשחק עם 20.7 נקודות. ביחד עם לנדסברג יש לי כוח אש אדיר מרחוק. הוא רק בן 26 ושיחק מעל 37 דקות בממוצע, כך שגם אין פקטור של עייפות.
ליפשיץ במקור נועד להיות מחליף מהספסל.

Killo Vat

New member
בחירה 6 - בראיין רנדל רציתי להתחיל משחקן פנים, כשקיוויתי שהרוב יתחילו מעמדת הגארד. המטרה היתה שון ג'ימס, דאנסטון או הנדריקס, אך כצפוי הם כבר נקטפו.

בראיין רנדל הוא אמנם לא סנטר, אבל הוא ה-4 הכי טוב בליגה, כשבהרכבים מסויימים (בליגה הזו) יכול לשחק גם 5 בהרכב שירוץ. שחקן הגנה נהדר, שאמנם בעונה שעברה נבלע בעונה הרעה של י-ם, אך עדיין נכס.

lb22

New member
בחירה מספר 7 דווין סמית.
את הסיבות אני אגיד יותר מאוחר היום , אני עכשיו הולך לישון בדיוק חזרתי ממילואים.

סלים וארזה

New member
מנהל
קיוותי שיישאר לי לדעתי הוא השחקן הכי חשוב בשנה שעברה במכבי ת"א, יותר מהנדריקס.
מגן בחסד, אתלטי, קולע מבחוץ טוב ולא משתלט על המשחק.

lb22

New member
נו בחיית....באמת ?!? גם שון , גם ג'וש....

בניתי על ג'וש לעכשיו
איזה קריזה....

למעלה