דראט

AshkA_

New member
דראט

זהו. די. נמאס לי סופית. נשבעת לכם, אני שוקלת להכנס להריון, רק בשביל שלא יכאב לי כלכך במשך 9 חודשים לערך (כמובן שלידה עלולה להכאיב הרבה יותר, אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו). עזבו אותכם מאפלייה בין מינית, עזבו אותכם משוביניזם-פמיניזם. הסיבה היחידה שאולי שווה לשקול לרצות להיות דבר היא שאין לכם כאבי מחזור. אשקה ששוקלת ברגע זה אפילו עיקור, רק חוששת מהשלכות עתידיות.

HodY@KambodY

New member
לקחת את העניין קשה

מה הקטע בסך הכל יש עוד חצי עולם שעובר בדיוק מה שאת עוברת, אז אני לא חושבת שצריך לעשות מזה כזה סיפור וחוץ מזה צרת רבים חצי נחמה :) תקחי את זה בסבבה וזה יעבור... Me

סופרמן18

New member
צרת רבים נחמת טיפשים

אני לא ממש מבין בזה אבל אין איזה כדורים שאפשר לקחת?

AshkA_

New member
אבל

אתם לא קולטים מה שאתם אומרים זה אומר שרק אם משתמשים בעזרים כימיים למיניהם, שאגב עוזרים רק אחרי כמה זמן כמו רבע-חצי שעה, אפשר לחיות בצורה נורמלית. זה נורא עצוב. אולי המחזור עלה על המחשבה שלי של אולי אני לא אשתמש בכדורים הפעם, אולי אני אצליח לעבור את החמישה ימים האלה בלי משככי כאבים. זה נורא מבאס. בעיצה היחידה ששמעתי היא להתחיל להשתמש בגלולות, שחוץ מהתכלית העיקרית שלהם הן מסדירות אותו ואף (האח הידד) מפחיתות את הכאבים. אבל זה ממש השתעבדות. כל יום לקחת כדור. אז מאחר שאני לא חולת סיאף - ואם יש כאן כאלה, סליחה עימכם, לא מתאים לי עכשיו משטר של כדורים.

rastotman

New member
אצלי זה שבוע

ואצל חברות שלי גם יותר, אבל אני יודעת שזה לא נורמלי- פשוט חמישה ימים זה ניראה לי מעט. אבל מי אני שאתלונן, זה בערך פעם בחודש סטנדרטי בד``כ [כי חודשים של עשרים וכמה ימים הם די מעיקים], וכמו שאמרתי אני לא ממש סובלת מזה, בטח לא אחרי היומיים הראשונים.

Levinzone

New member
Same Here

ואיזה כיף לדבר על זה כשאח``כ *אנשים* מהכיתה שלי נכנסים...

imagine

New member
יותר משבוע??

אני בחמישה ימים מתפלצת, במיוחד בבית ספר שהחליטו לעשות כל שלוש שעות הפסקה גדולה ובין לבין הפסקות של חמש דקות שאי אפשר להספיק לרוץ לשרותים! יותר משבוע? אוי...

luka

New member
יומיים

לי זה יומיים, ככה זה להיות צמחונית... מי רוצה להרוג אותי?

Black Star

New member
גם לי, ואני לא צמחונית.

אני צמחונית ברוחי (יום אחד אהפוך לצמחונית... והייתי צמחונית). אבל זה לא קשור. טוב, אני אשתוק עכשו.

rastotman

New member
לא יפה

יש כאלה שזה כואב להן יותר, לא צריך להגיד שזה כואב לכולם. אני יכולה למשל להמליץ על אבא של חברה שלי שעוזר לה לזוז בערך חצי מכל חודש עם כדורים הומופטיים קטנים, ויש כאלה שאומרים שצריך להימתח- אלא בטח זכרים שלא מבינים את פירוש המילים אני לא לזוז יכולה. לי למשל זה לא ממש כואב, אבל אני רואה אנשים מיתפרקים בסביבתי. אומרים שככה הלידה תהייה יותר קלה [אם כל חודש המחזור מתעלל]. כבר אמרתי שלילך הציעה לי להעביר את הרחם שלי [או השחלות, מכל מקום, זה מפסיק את ההיתנזלות הבד``כ חד- חושית] למקום שבו נימצאים כל האפנדציטים והחלקים הקטנים של הבולבולים של קטועי העורלה. אפשר לחשוב שהיא שומרת על הרחם שלה רק בשביל לאפות בה גור פעם, אני חושבת שבנתיים אני אשמור את האיבר הזה למרות שאני לא מתכננת הישתמש בו כמו התוספתן [והלבלב שאני לא בטחה מה הוא עושה- אולי קשור בעיכול]. ואת מיני האיברים הזוגיים אני אשמור כדי לתת למי שבאמת יצתרך. בנתיים תישכבי על הגב ותיגססי להנאתך, קחי אופטלגין שידלל לך את הדם ושוקולד שבכלל לא עוזר, ועוד כמה ימים זה יכאב פחות, ואז יעלם עד תישכחי מזה.

goldy

New member
אבל אז יכאב לך הגב, ובחילות בוקר

וריצה לשירותים כל חמש דקות. כבר חשבתי שיש אמצעים שעוזרים להפחית את הכאב, לא? את תשרדי, אל תדאגי goldy

למעלה