דקפפטיל

אישה78

New member
דקפפטיל

מי יכולה להסביר לי: מזהי תוכנית של דקא ארוך? האם יש גם דקא קצר? מה זה אומר? סליחה על הבורות... ועוד שאלה: האם יש כאן מישהי שיש לה אנדו' קשה ונכנסה להריון ללא טיפולים? האם דבר כזה אפשרי? או שאני משלה את עצמי?....

לגבי הריונות- תחפשי מידע בקישורים

יש קישור של הריונות הפורום. לגבי פרוטוקולים- יש חלוקה לפרוטוקול קצר/ארוך כאשר בראשון מזריקים דקא 0.1 על בסיס יומיומי ובשני דקא. 3.75 חד פעמי לרוב ביום ה- 21 למחזור. מידע נוסף על סוגי פרוטוקולים תוכלי למצוא בפורום פוריות. בהצלחה

ר ו מ י ה

New member
את לא משלה את עצמך

ישנם מקרים, שניים מהם רשומים כאן (בלגן ושלומית), אך כן חשוב לציין כי הסיכויים להרות באופן ספונטני בדרגות הגבוהות הוא נמוך. לגבי דקאפפטיל- דקא' ארוך (מינון 3.75 ) נהוג לקחת כזריקה אחת מהיום ה-21 למחזור וטווח השפעתו עד לשלושה חודשים. מחקרים מראים כי ככל שהדיכוי ארוך יותר אצל נשים עם אנדו', ישנו סיכוי גבוה יותר להריון. אך חשוב לי לציין כי כל מקרה לגופו וישן נשים שדווקא דיכוי ארוך אינו מתאים להן. דקא קצר (מינון 0.1) נלקח כזריקה יומית וטווח השפעתו קצר יותר. בד"כ מתחילים להשתמש בו ביום השני לוסת, אך הוא יכול להינתן גם מהיום ה-21 למחזור.

בלגן2

New member
את לא משלה את עצמך

אבל לא הייתי בונה על זה. אני עכשיו בהריון טבעי, אבל אני עד היום לא יודעת להסביר איך זה קרה, כי בכלל לא ניסינו ולא היו תנאים מתאימים ואפילו הייתי על דיכוי ולפני ניתוח. מה שאני אומרת הוא - שהריון הוא אפשרי, אבל ממה שאני הבנתי - לנסות להכנס לבד להריון כשיש אנדו בדרגה גבוהה, זה לא הכי חכם כי זה יכול להחמיר את המצב. תעיד על זה הציסטה בת ה11 ס"מ שיש לי עכשיו על הרחם ושעושה לי את המוות... למרות שקשה לי להגיד את זה - אני חושבת שההריון הראשון שלי (אחרי IVF ) היה הרבה יותר חכם ונוח, כי נותחתי לפני, וניקו לי את הבטן לפני ולכן האנדו לא היווה בעיה במהלך ההריון עצמו... בניגוד לעכשיו.

בלגן2

New member
סליחה על הפסימיות...

בד"כ אני יותר אופטימית ומעודדת... פשוט יום לא טוב.

אישה78

New member
לבלגן2

למרות הפסימיות, את מחדירה בי אופטימיות מסויימת, אני מקווה שיצליח לי בדרך זו או אחרת... ומה שנותר לי לומר: שמרי על עצמך, הרבה בריאות, מאחלת לך שההמשך יהיה קל יותר, בהצלחה.

בלגן2

New member
מאחלת לך רק טוב והמון בהצלחה../images/Emo140.gif

מכל הלב!!! אם יש לך שאלות, או כל דבר אחר - אני פה בשמחה...(מבטיחה להפטר מהטון הפסימי
)

למעלה