דקפפטיל דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת?
D dana123dana New member 8/3/04 #1 דקפפטיל דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת?
ח חנה של ליאור New member 8/3/04 #2 לי היא מעולם לא כאבה נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... לי היא מעולם לא כאבה הזרקתי לעצמי לבטן בכל יום.
לי היא מעולם לא כאבה נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... לי היא מעולם לא כאבה הזרקתי לעצמי לבטן בכל יום.
ל ליאור01 New member 8/3/04 #3 גם לי נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... גם לי הזרקת הדקקפטיל לא כואבת . בעלי מזריק לי בזרוע , כל יום בצד אחר . בהצלחה !
גם לי נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... גם לי הזרקת הדקקפטיל לא כואבת . בעלי מזריק לי בזרוע , כל יום בצד אחר . בהצלחה !
ד דובה קטנה New member 8/3/04 #4 לי הזריקה לא כואבת ../images/Emo151.gif נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... לי הזריקה לא כואבת
לי הזריקה לא כואבת ../images/Emo151.gif נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... לי הזריקה לא כואבת
ה העין ה 3 New member 8/3/04 #5 מצטרפת לקודמותי נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... מצטרפת לקודמותי חוץ מזה שלפעמים יש נפיחות קלה מתחת לעור עד שהחומר נספג.
מצטרפת לקודמותי נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... מצטרפת לקודמותי חוץ מזה שלפעמים יש נפיחות קלה מתחת לעור עד שהחומר נספג.
D dana123dana New member 9/3/04 #6 ../images/Emo140.gif תודה נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... תודה תודה לכל הבנות שענו על שאלתי
../images/Emo140.gif תודה נכתב ע"י dana123dana: דקפפטיל אני אמורה בעוד מספר ימים להתחיל להזריק דקפפטיל, רציתי לדעת האם זריקה זו כואבת? לחץ כדי להרחיב... תודה תודה לכל הבנות שענו על שאלתי