דקפפטיל

דקפפטיל

בוקר טוב בנות יקרות
הרופאים בהדסה ממליצים שלא לומר מחייבים מחזור דמה וגם שימוש בדקפפטיל. אני ממש לא רוצה לעשות מחזור דמה ולא לקחת דקפפטיל שהשמועות עליו אינן חביבות..
מישהי מכן נמנעה מהדברים הללו והצליח לה? מי מבטיח הצלחה בזכות המחזור דמה, הרי הגוף לא מגיב זהה חודש בחודשו.
תודה על התייחסותן

אני לא עשיתי מחזור דמה

אבל כן הזרקתי דקפפטיל.. זריקה מצויינת שמונעת ביוץ, ומסייעת בהכנה להחזרה. אני הרגשתי איתה בסדר גמור... ממליצה לא לותר עליה. בהצלחה!

בדמה לא לוקחים דקפפטיל

אם כבר עשית IVF ואת יודעת איך הגוף מגיב זה דבר אחד אבל אם זה טיפול ראשון שלך זה משהו אחר. אז התהליך והנסיעה יקרים מכדי להסתכן שהגוף לא יגיב טוב למינון או לתרופה. זה נכון שאי אפשר לדעת איך הגוף יגיב כל חודש אבל אם מראש מינון לא מתאים לך או תרופה לא מתאימה לך וצריך להחליף למה לא לדעת על מחזור דמה ולשפר מינונים/לשנות תרופה? בזמן אמת זה מסבך ממש את המצב.

את הדקפפטיל לוקחים רק בטיפול האמיתי ולא במחזור הדמה. אני אגב בייצתי במחזור דמה, היו חייבים לדכא לי את המערכת לגמרי... לא היה לי נורא כל כך לקחת את הדקפפטיל אבל המרתי אותו בזריקות יומיות במקום זריקה חד פעמית...

אני התבעסתי מאוד מההורמונים אבל בדיעבד כל העניין מלווה בלא מעט לחץ שמה שחסר זה לבטל נסיעה בגלל שיבוש במערכת או כי מגיבים לא טוב. זה סך הכל חד פעמי... אני אפילו לא מזכירה את העניין הטכני של מי יממן ביטול נסיעה כי את לא הסכמת לבדוק איך הגוף שלך מגיב מראש.

למעלה