אני אמורה לקבל בפעם הראשונה זריקה חד פעמית של דקפפטיל (נראה לי 3.75). שכחתי לעשות הדרכה אצל האחות.
אשמח להסבר איפה מזריקים את הזריקה? האם כואבת במיוחד וכדאי לקרר לפני? איך מערבבים את שני המזרקים שבערכה?...
ומניסיוני עדיף אחות במרפאה לבריאות האישה שכן המיומנות של האחות חשובה במקרה הזה (גם בהיבט הכאב). חוץ מזה, שלא כל אחות יודעת/רוצה להתעסק עם הזריקה הזו.
בהצלחה!
אבל לא פשוט כי החומר נקרש מהר ועלול לסתום את המחט.
אם כבר הזרקת לעצמך זריקות תוך שריריות- בהחלט אפשרי, רק צריך להכין את התרופה לאחר שהאזור מחוטא, ולהתכונן להזרקה מהירה מאוד ללא עצירות.
אם לא הזרקת, תוכלי לפנות למיון גניקולוגי עם הוראת הזרקה מהרופא, והם ידעו להזריק לך.
הייתי צריכה להזריק כל יום, הגעתי לאלישע אחרי כמה ימים שאני טורחת ללכת כל יום לאחיות
במקום בו אני גרה
ואז האחות שם אמרה לי לא חבל על הטרחה? אני אלמד אותך ואת בעלך
היא נתנה טיפ ממש טוב לשים את האפולות כמה דק במים חמים (רותחים אבל לא ממש ממש )
ועם המחט הכחולה לא הירוקה, הירוקה זוועתית.. זה הולך הבנתי לפי משקל..
וזהו בעלי לרוב הזריק לי אבל כשהוא לא יכל הזרקתי לעצמי בקלות..(שוכבת על הצד ומכוונת לאזור שכבר הזרקתי בוא שלשום על מנת לקלוע לאיזור הנכון) מה שכן אני כבר שבועיים בלי הזריקה ו(כי לצערי הסבב לא צלח) ורק עכשיו הטוסיק מתחיל לחזור לעצמו מבחינת תחושה וחוסר כאב , לפני זה ממש כאב לי..
חייבת להבין משהו, אנא עזרתכן. מזריקה דקפפטיל, זריקה אחת בכל יום, בפעם הראשונה שנותנים לי את זה. מרגישה שיש לי יותר גזים, אוכלת רגיל, ונראה לי כאילו השמנתי, זה יכול להיות, או שזה רק אצלי בראש?