דקפפטיל וכאבים

מיכל235

New member
דקפפטיל וכאבים../images/Emo10.gif

היי בנות, להזכירכן אני 5 שבועות אחרי ניתוח לפרוסקופיה בו נאמר לי שהתגלו הידבקויות קשות באגן שלא נוקו. בשבועות האחרונים החמירו לי הכאבים באגן, אם לפני הניתוח הרגשתי כאבים באגן מידי פעם היום הכאב באגן הוא תמידי לפעמים חלש לפעמים חזק, אבל תמיד קיים. לפני הניתוח לקחתי משככי כאבים רק בזמן המחזור, והיום אני לוקחת משככי כאבים כמעט כל יום. אני מרגישה שהמצב שלי יותר החמיר מאז הניתוח, וזאת למרות שקיבלתי כבר שתי זריקות של דקפפטיל. האם מוכרת לכן התופעה הזאת? האם לעוד מישהי המשיכו הכאבים למרות הדקפפטיל ?? ועוד שאלה בזמן האחרון אני מרגישה שאני לא יכולה לעמוד הרבה, כשאני עומדת יותר משתי דקות רצוף אני מרגישה לחץ באגן וברגליים וחייבת או לזוז או לשבת, האם זה גם קשור לאנדו?

היי מתוקה

אני חושבת שהגיע הזמן לפנות לתה"ש (אם אני זוכרת טוב לא עברת את הניתוח בתה"ש נכון?) תקבעי תור דחוף לסוריאנו לייעוץ.....את הקטע של הכאבים למרות הדקא לא היה לי אבל הלחץ באגן וברגליים היה לי לפני הניתוחים שעברתי. (ישיבה שפופה לפעמים עוזרת) עדכני מה קורה איתך

מיכל235

New member
היי זק

נכון, אכן לא ביצעתי את הניתוח בתל השומר ועל כך אני מצטערת כל רגע. כבר לפני שבועיים התקשרתי לקבוע תור לתל השומר, קיבלתי תור ל- 30/7 אבל אמרו לי שלא בטוח שסוריאנו יראה אותי.

זהבית37

New member
אמנם אני קיבלתי לוקרין

ולא דקאפטיל, אך לפי מה שאני מבינה, שתיהן עושות את אותו הדבר- דיכוי כדי להקטין את הנגעים. אני לא יכולה לומר שהכאבים פסקו לחלוטין. אמנם הם נחלשו, אך בכל זאת, נשארו מיחושים שונים. הזריקה לא מעלימה את המוקדים, אלא רק מקטינה אותם. לא בטוחה שעושה משהו להדבקויות, כך שרק הגיוני שישארו כאבים, במקרה שלך ובכלל. מצטרפת מאוד להמלצה להגיע לטיפול בידי סוריאנו, בהקדם. צר לי לשמוע על הסבל שאת עוברת והלוואי שתהיה בכל זאת רגיעה עם הכאבים.

ר ו מ י ה

New member
מייאש ../images/Emo4.gif

אבל כמו שאני תמיד אומרת- ניתוח לפרוסקופיה אינו ניתוח קסם, הרבה פעמים הבעיות רק מחריפות לאחריו, גם אצל נשים שעברו את הניתוח בתה"ש! לצערי, חלק מהנשים בוחרות שלא לחשוף את סיפורן וההתדרדרות שחלה לפעמים בעקבות הניתוח, כך שיש תחושה מטעה. לאור העובדה שקבעת פגישה בתה"ש- ממליצה להגיע לשם עם דוחות הניתוח. מאחלת המון הצלחה ואני מקווה שהכאבים יפסיקו במהרה

לולי72

New member
דקפפטיל וכאבים - כאבים ביד היתכן?

כבר כמה ימים כואב לי מאוד ביד ימין ממש למעלה באזור קרוב לכתף וכן גם קרוב לאזור רצועת השעון. יכול להיות שזה בגלל הזריקות? כי רק ביד ימין כואב לי. חוץ מזה אני כבר כמעט שבועיים עם דקפפטיל ואין לי שום תופעות אחרות.

מיכל235

New member
לולי

לגבי הכאב ביד אני לא יודעת לענות לך. רופאת הנשים שלי אמרה לי שהתופעות לוואי מתחילות בערך אחרי שבועים שלושה. אני עם הדקא כבר חודש +, גלי חום עדיין אין לי, אבל אני מרגישה שינוי במצבי רוח, כל דבר קטן גורם לי לבכות.

מיכל

אנחנו מוזמנות לאותו יום באותה שעה לא מוזר קצת? או שזה בסדר כי במילא לא כולן נכנסות לסוריאנו?

מיכל235

New member
איזה יופי אז ניפגש שם../images/Emo24.gif

במקרה כשהתקשרתי לנסות להקדים אז היא הפקידה אמרה שמישהי ביטלה. הבנתי שיש שם כמה רופאים, אז כנראה כל אחת נכנסת למישהו אחר.

איזה חמודה

עשית לי את הבוקר עם ה
שלך בהחלט ניפגש שם ואני לא מתכוונת לזוז בעיקר כי אני לפני אבחון.... שיהיה יום מקסים

למעלה