דקסטר 01X07

דקסטר 01X07

אז מסתבר שבסוף מה שדקסטר אמר,היה נכון. ניל פרי הוא לא הרוצח. הוא אולי רוצח,אבל לא הרוצח המבוקש. קצת חבל לי על ג'רמי,כי בהחלט היה בו משהו "דקסטרי" שכזה,אם כי הגיע לו למות בסופו של דבר. אני נורא מרחמת על ריטה,שרוצה גט,אבל פול לא מסכים לתת לה. הוא עדיין מסומם,ואני בטוחה שזה עניין של זמן עד שהוא ירים עליה יד שוב. אהבתי את הפרק.

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifפרק יפה

בהתחלה בכלל לא שמתי לב שג'רמי הוא זה ששכב מת שם בתא. הוא היה בפרופיל ובכלל לא נראה כמו עצמו.. מההתחלה חשדתי שניל פרי הוא לא ה-ITK. זו הרי התעלומה העונתית (או שהיא ממשיכה גם בעונה השנייה?!
לא לענות לי על זה) אז אין מצב שהיא תיפתר ככה בפרק 7! ועוד דבר שהיה שקוף שניל הוא לא ה-ITK זה שהוא לא הסגיר את דקסטר.. הרי ה-ITK יודע ת'אמת על דקסטר, ככה שאם הוא נתפס הוא גם יחשוף ת'אמת לגביו.. בכל מקרה היה פרק מצוין..

פרק טוב../images/Emo45.gif

היו הרבה קטעים שגרמו לי לצחוק...לא יודעת למה-חח נגיד הקטע בסוף שהוא מגלה שניל הוא לא הרוצח ואז יש לו את החיוך המעפן הזה על הפנים

אחלה פרק^^.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

זה היה שקוף שהוא לא רוצח משאית הקרור. (זה נשמע ממש מפגר בעברית.xD) לכן אחי ואני החלטנו לחשוד ברופא של טוני טוצ'י. בסוף דווקא בעלה לשעבר של ריטה חתם לה על הגט. מעניין לראות אם דקסטר ירצח את אותו או לא, הוא כל הזמן חושב על זה. היה יכול להיות מגניש אם דקסטר היה אמ."מלמד" את ג'רמי, כמו שאבא שלו לימד אותו חבל שהוא מת, אולי עונה הבאה הוא ימצא מישהו לחנך. סה"כ, אחלה פרק. בפרק הראשון הסדרה נראתה קצת קריפית יותר מדי, אבל היא ממש לא ככה. חבל למי שלא רואה רק בגלל הפרק הראשון.

גם אני ראיתי את הפרק הראשון

והחלטתי שלא אמשיך לראות את זה.. אבל אז כמה זמן אחרי זפזפתי וראיתי חלק מהפרק השלישי וזה היה הרבה יותר טוב מהראשון ומאז אני רואה קבוע

LeRanch

New member
התמכרתי עוד לפני שהיא עלתהXD

מכל הביקורות שהרעיפו עליה שבחים פשוט ידעתי שזו סדרה מצוינת

למעלה