דקסהאונד בעייתי

mayya84

New member
דקסהאונד בעייתי

שלום לכולם אני מאד אוהבת כלבים. יש לי כלב בן 14 וגור דקסהאונד מעורב בן 4 חודשים. לקחתי לגור מאלפת 5 שיעורים ועבדתי איתו על צרכים בחוץ וארצה שב בוא רגלי. על הפקודות הוא מגיב יפה . הבעיה היא שכל פעם שהוא מתרגל לעשות קקי בחוץ, הוא חוזר לסורו ומחרבן רק במרפסת או בחדר של השותף שלי שנעול רוב היום אבל ברגע שפותחים הוא נכנס וןמחרבן. פיפי הוא עושה בחוץ. הוא כאילו דוקא לאמחרבן בחוץ, לא בטיולים קצרים ולךא בטיולים ארוכים. המאלפת המליצה לשים אותו בכלוב טיסה אבל אלא אם כן זה בלילה וליד המיטה שלי הוא צורח והשכנים רוצים לקרא למשטרה. כמו כן בבוקר אני מורידה את הכלבים ב6 בבוקר וחוזרת הביתה ב4 אחרי הצהריים. הכלב הגדול מתאפק בלי בעיה אבל הגור הופך אתת המרפסת למחראה שלו כל היום וגם בשעות האלה. למישהו יש עיצה?

lilithmm

New member
כמה דברים

בקשר לצרכים בבית בכוונה - בעייה מוכרת. האם ניסית לתחום את הגור שלא באזור שלך? האם הגור גם נובח כשהוא תחום ואת מחוץ לבית? כדאי לך להתייעץ עם יוסי סמואל.

be_roo

New member
אי אפשר לצפות מגור בן 4 חודשים

להתאפק למשך 10 שעות, לא ריאלי לחלוטין. אולי יש מישהו (השותף? שכן? חבר?) שיכול להוריד אותו במהלך היום. לפני שתפתרי את הבעיה הזו אין שום סיכוי למנוע ממנו ללכלך את הבית.

למעלה