דקלה חזרה

dklal

New member
דקלה חזרה

מה קורה יניב? הרבה זמן לא שמענו עליך רציתי להתייעץ האם כדאי להתגייס לצבא או עדיף לוותר

omer87

New member
../images/Emo2.gif

אם יש לך את האפשרות שלא להתגייס ויש לך נתונים מתאימים!!! קדימה האוניברסיטה מחכה לך

סיונתו

New member
למה../images/Emo35.gif

גם לי יש את האפשרות ואני נלחמת איתם כל יום שיאשרו לי להתגייס

juggernaut

New member
אולי

אבל אח"כ זה מאוד בעייתי כששואלים אותך איפה שירתת בצה"ל ואתה אומר "לא שירתתי..." וזה לא בגלל משהו בריאותי.

the first duke

New member
זה כבר שיקול שלך איפה תתרמי יותר

יש כאלו שתורמות הרבה יותר בעזהר לילדים במצוקה/נזקקים/חולים במסגרת שחירות לאומי מאשר בהרבה מאוד תפקידים צבאיים בעורף(ג'ובניקים). בשירות לאומי באמת תורמים לקהילה, מה שלא קורה בחלק גדול מתפקידי הצבא....אבל זה ענייןא ישי שלך כבר!

ToryMaster

New member
המ

אני מכירה כמה אנשים עם פרופיל נפשי שלא שירתו, ואפחד לא סיפר לי על בעיות. מה גם שזה פלילי לסרב להעסיק מישהו בגלל זה,קל מאוד לתבוע

juggernaut

New member
מן הסתם המעסיק ישקר בנוגע לסיבה

הוא יחפש תירוץ חוצמזה שזה לא פלילי הוא יכול גם להמציא תירוץ כי אחרי הכל זה עסק שלו זכותו להעסיק את מי שהוא רוצה להעסיק בני כמה האלה שאת מכירה? חברות גדולות ותאגידי היי טק נגיד לא מסתכלים בעין יפה על כאלה שמתחמקים משירות צבאי על נפשי וכן, רוב אלה שלא הולכים בגלל נפשי פשוט מחפשים סיבה להתחמק ואני חוזר(שלא תגידי מה אני מכליל) רוב, לא כולם, אלא רובם מתחמקים ולא באמת בעלי בעיות.

shira245

New member
../images/Emo45.gif

אפשר רק להתווכח אם זה צודק או לא.(לא שאני מזמינה ויכוח אבל..
)

למעלה