דקירות בבדיקת סוכר שאני עושה כל פעם, אני למעשה לא מקפיד כ"כ על ניקיון הידיים, זה משמעותי?
ה המתוק3 New member 2/7/03 #1 דקירות בבדיקת סוכר שאני עושה כל פעם, אני למעשה לא מקפיד כ"כ על ניקיון הידיים, זה משמעותי?
S S h u g i New member 3/7/03 #3 ללכלוך אין השפעה על רמת הסוכר ... במידה ואתה מתקלח יום יום אין צורך לנקות כשהייתי "חדש" אמרו לי לחטא עם פד וכל השאר עד היון נשארה לי הקופסה של הפדים ..
ללכלוך אין השפעה על רמת הסוכר ... במידה ואתה מתקלח יום יום אין צורך לנקות כשהייתי "חדש" אמרו לי לחטא עם פד וכל השאר עד היון נשארה לי הקופסה של הפדים ..
ע עמית 29 New member 4/7/03 #5 פדים אין סיבה שהפדים ישנו את התוצאה של הבדיקה. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לנגב - לחטא ואז, לתת לאלכוהול להתנדף (לוקח שתי שניות). אם משטח הבדיקה יהיה רטוב לגמרי זה עלול לשנות התוצאה. אישית אני משתמש בפדים כל הזמןולא נתקלתי בבעיות. ביי
פדים אין סיבה שהפדים ישנו את התוצאה של הבדיקה. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לנגב - לחטא ואז, לתת לאלכוהול להתנדף (לוקח שתי שניות). אם משטח הבדיקה יהיה רטוב לגמרי זה עלול לשנות התוצאה. אישית אני משתמש בפדים כל הזמןולא נתקלתי בבעיות. ביי
ד ד ו ב ד ב ן New member 13/7/03 #6 לא נראה לי שזה משמעותי... עושים את זה בשביל למנוע זיהומים ודברים כאלה...נראה לי...