דקירות בשחמות

cute78

New member
דקירות בשחמות

שלום רב,מזה כמה חודשים ישלי דקירות מתחת לכתף באיזור השחמה מצד שמאל,דקירות שממש מציקות לי. אין לי מושג איזה סוג טיפול אני צריך ברפואה הקונבנציונלית ולכן פניתי אולי מישהו יכול לעזור לי כאן?

i katz

New member
בחירת טיפול מתאים

הי אם השאלה שלך היא איזה טיפול ברפואה הקונבנציונלית אתה צריך אז זה לא ממש המקום הכי טוב לבבר, יש פורומים בהם משתתפים יותר רופאים אשר יוכלו לעזור. אם השאלה היא לגבי טיפולים ברפואה המשלימה... זה המקום הנכון
לפני בחירת הטיפול שמתאים לך אני ממליץ לעבור אצל רופא משפחה / אורטופד. התשובה שלי היא די כללית היות וחסרים פרטים על הכאב שלך כגון מתי במהלך היום אתה מרגיש אותו, בן כמה אתה, האם יש ארוע מסויים שקרה, אשר גרם לתחילת הכאבים.... ועוד ועוד. ולהלן תשובתי: טיפולי מגע כגון שיאצו טיווינא ועיסויים יתנו לך מענה טוב וטיפול מקומי. טיפול כגון רפלקסולוגיה יכול גם כן לעזור אם כי לא תמיד כולל טיפול מקומי. כמובן הדיקור על סוגיו השונים יכול להיות מענה מצויין. מקווה שעזרתי , אשמח לענות לשאלות נוספות אם יש שבוע טוב - אילן

cute78

New member
דקירות

אני בן 31 ואלו דקירות שבאות בלי הודעה לא יודע אם זה בעיה אורטופדית אבל יש מצב,לא נראה לי שאורטופד יכול לעזור לי עם זאת לכן רציתי לשאול לגבי רפואה משלימה בטיפול נקודתי.

כמעט כל טיפול במגע עשוי לעזור

כדאי שתוודא קודם ברפואה קונבנציונלית שאין איזושהי בעיה רפואית אקוטית (אמנם זה לא נשמע ככה אבל נתת תיאור מאוד קצר, וצריך לבדוק). אחרי כן, כמעט כל טיפול טוב במגע עשוי לעזור, עיסוי לסוגיו, ובפרט טריגר פוינט, וגם טווינה (טיפול במגע מבוסס רפואה סינית) ושיאצו (טיפול במגע מבוסס רפואה יפנית, שבתורה מתבססת על רפואה סינית), הם כיוונים התחלתיים טובים, וישנן עוד שיטות כמובן. בהצלחה. ניר.

שלום לך...

שלום לך... טיפול בדיקור סיני ושיאצו (טיפול במגע)יכול לעזור מאוד.. כמובן שיש לגשת למטפל מוסמך שיבצע תשאול מקיף בכדי לדעת בדיוק מאיפה הבעיה נובעת וכך הטיפול יהיה מוצלח יותר. אם יש לך עוד שאלות-אשמח לעזור תמר קרוגלק-מטפלת מוסמכת

0 אור 0

New member
רפואה קונבנציונלית ומשלימה

ברפואה הקונבנציונלית החיים יותר פשוטים - יש רופא משפחה שתפקידו הוא להכיר מעט מכל דבר ולשלוח אותך לבדיקות שיצרו את התמונה המקפת לאיתור הבעיה. במקביל , כדאי ללכת לטיפול מגע - אולי אצל מעסה רפואי או אצל מטפל בטוינא או שיאצו, אשר יבחן מהיבט של רפואה משלימה ואולי יראה דברים שהבדיקות לא מצביעות עליהם.

למעלה