דקירות בלב /מועקה וכו'...

snoway

New member
דקירות בלב /מועקה וכו'...

שלום, אני בת 20 לערך. מדי פעם (ולא מהיום) אני מרגישה מן דקירה בלב ולעתים מועקה קלה. זה לא משהו חריף אלא רק כאב די קל מדי פעם. עשיתי כבר כמה וכמה בדיקות שלא העלו דבר מלבד העבודה שיש לי רשרוש שלדי הרבה אנשים יש אותו. ואמרו לי כל פעם שזה כלום ולא רציני . למרות זאת....עקב הגנים הפולניים שיש בי אני קצת מודאגת. יש השערות לסיבות נוספות לדקירות האלו?

ke12m

New member
דר קיציס

"דקירות בלב" הן לרוב בכלל לא קשורות ללב - כאשר הלב סובל התלונות הן לא של דקירות אם הבדיקות שלך תקינות (וגם הגיל לא למתאים) לא הייתי חושש ממחלה של כלי הדם של הלב תודה

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
סליחה על ההתערבות אבל על פניו . . .

נראה שמה שהיא חשה הם 'אקסטרה סיסטולות' רק שלא ידעה כיצד להעביר את התחושות (כמובן שזהו ניחוש בלבד). אם את חשה כאילו שהלב 'כאילו' מפסיק לפעום ולאחר שניה חוזר לפעולה אבל עם פעימה אחת חזקה יותר וזה גורם לך אי נוחות מסויימת - הייתי ממליץ לך לעבור בדיקת ECG פשוטה ולתת לרופא לקבוע מה קורה ! אם התופעה חוזרת על עצמה 'רק' 5-10 פעמים ביום קשה יהיה לראות את זה ב-ECG של 2 דקות ולכך יש אפשרות התקנת "HOLTER" (מעין 'טייפרקורדר') שיהיה צמוד לחגורתך במשך 24 שעות ואשר יקליט את ה-ECG שלך על סרט מגנטי, וזה כבר משהו שניתן לפענח ולהסיק ממנו מסקנות יותר מדוייקות. הערה: [URL='http://']‏אינני רופא וכל הכתוב כאן הוא בגדר המלצה בלבד מניסיוני האישי. [/URL] ט.ל.ח.

למעלה