דקים.

impale

New member
לא מדויק.

יש היום קלפים כמו "אברייס" שהם ממחזרי דק. אתה תעיף ליריב קלפים-הוא יחזיר אותם. מפלצות התקפיות לא יעילות בגרוש כי מהר מאוד אבל מאוד יגיע סורסררים וכדומה שיתחילו להרחיק לך את כל המפלצות. אתה לא יכול לבנות את הדק די שלך ב2 פליפים כשיש קלפים כמו "זאבורג" "נובלמן אופ קרוסאאוט" "מיסטיק סוורדסמן לבל 2" ושאר ירקות. לכל דק יש "אנטי" אבל יש דקים שיכולים לקרוע גם את האנטי שלהם לדוגמה: כאוס (עד שיצאו הגדגטים) גם אם אתה שם קלפים התקפיים-עדיף לך לשים מפלצות בעלות אפקט ולא מפלצות לא "ריקות" לגבי מורפינג-יש לא רק מורפינג 1 אלא גם מורפינג גאר #2 שהוא קלף מיוחד כאן כי לא רק שהוא מוריד ליריב את מספר הקלפים הוא גם גורם למפלצות שלו להגיע למצב הגנה. ככה שאתה לא מקבל נזק. והקטע של "הגנתי" הוא לא לשים מפלצות התקפיות ולקוות שלא יותקפו אלא לשים קלפים כמו GRAVITY BIND ואז לשלב קלפים כמו "טסוקויומי" מה שיאפשר לך להפעיל את הפליפים שלך שוב ושוב מחדש...... אם אתה רוצה באמת לגרום לדק של 40 קלפים, דק כאוס להגיע לדק-אופ אתה חייב להשתמש בהגנה רצינית.ובקלפים מגנינים כמו "הורן אופ הבן" ו "סולמן גגמנט"

impale

New member
תוספת

נכון שלכל ביסוס יש אנטי אבל אם אתה בונה על כמה ביסוסים שונים-אז כל אחד מהם רופף יותר.

Reilak

New member
אתה מצחיק...

אז מה אם יש קלפים כאלה וסורסרים כאלו, ומאה ואחת קלפים. יכולת פשוט להגיד לי שהחבילה שלי לא שווה כי יש את הקסם dark hole שמעיף את כל היצורים וזהו! זה שיש קלפים שהם אנטי טזה לחבילה שלי זה לא אומר ישר שהחבילה שלי לא תעמוד בהם. ציינת פה כמה סוגי קלפים שהם נוגדים את החבילה שלי אבל רק אם באמת אני אתקל בכולם אז לחבילה שלי לא תהייה סיכוי. אתה משום מה כל כך תקוע בדעה שלך שחבילת כאוס היא הכי טובה וזהו, אולי קיבלת ממנה טראומה כי אתה בעצמך לא הרכבת חבילה טובה יותר! אז די עם הביקורת הטיפשית הזאת.

impale

New member
טעות מוחלטת!-על הכל ~~

נתחיל בזה ש DARK HOLE הוא קלף שאסור למשחק. דבר שני: זה הקטע... שיש דקים שהאנטידק שלהם לא מנצח אותם-פשוט ככה כזה הוא דק ה"כאוס" אפשר לנצח אותו בעזרת דקים אחרים... ברור שאפשר.. אבל סבירות הניצחון שלו פשוט גבוהה יותר. בכל רגע נתון יש מה שנקרא "מטה" שזה בעצם המשחקיות מה הדק שבאמת משוחק ומנצח. דברים אחרים גם יכולים לנצח.. אבל הסבירות של מה שב"מטה" לנצח הוא הגבוה ביותר ובדיוק בגלל זה בכל האליפויות בעולם (מלבד אליפות יפאן שאצלם המטה שונה לחלוטין-אצלם זה "גדגט") הדק המשוחק והמנצח ביותר הוא "כאוס". ומפלצות התקפיות ללא אפקט הם גם לא הגנה בגרוש. אם תגיע לטורניר תגלה שיש מפלצות שאומנם פחות חזקות התקפית אך שלא ניתן להרוס בכלל בקרב ויש קלפים שכשמתים גורמים לנזק מיוחד או משחזרים משהו.

Reilak

New member
אתה מצחיק...

התגובה שלך על ה dark hole פשוט קרעה אותי, היות והייתי ציני במיווחד. שנית אני יודע מה זה מטה גיימ. אבל תכלס אם לא בדקתי את החבילה שלי מול החבילה שאתה מדבר עליה אז אני לא ממש יכול לדעת על מה מדובר.. אשמח אם תפרסם את שמות המלאים של קלפים בחבילה (שאני יוכל לפחות לדעת על מה מדובר).

impale

New member
זה פורסם.

פרסמתי לאחרונה את 8 הדקים שהגיעו לדירוג הגבוה ביותר באליפות ארצות הברית (הם מסודרים לפי סדק ממקום ראשון עד מקום שמיני) כל הדקים האלו ללא יוצא מן הכלל היו מסוג "כאוס" פשוט תראה כאן כמה נושאים מעל לאחד הזה...

impale

New member
נחסוך לך 20 שניות של חיפוש.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1374&msgid=83204141 כולם כאוסים ככה שלא משנה במי תבחר.. והכאוסים מאליפות אירופה שונים מזה.. והרבה יותר מגניבים ^^

למעלה