דקים.

baroolit8

New member
איך הדק שלי? תקראו ותגיבו:

אם אפשר לתת עצות ספציפיות למה טוב ומה להעיף מפלצות: SPIRIT RYO MYSTERIOUS PUPPITEER HANE-HANE SUMMONED SKULL MAN-EATER BUG WARRIOR DAI GREPHER MAGICAL MERCHANT INPACH GIANT RAT SONIC BIRD DARK BLADE MAD SWORD BEAST ANTI-AIRCRAFT FLOWER ARSENAL BUG WALL OF ILLUSION OPTICLOPS GIANT SOLDIER OF STONE ZOMBYRA THE DARK SANGAN קסמים: OOKAZI MOUNTAIN FAIRY METEOR CRUSH SWORDS OF REVEALING LIGHT RAREGOLD ARMOR TRIBUT TO THE DOOMED CARD DESTRUCTION SOUL EXCHANGE DIAN KETO THE CURE MASTER MEGAMORPH מלכודות: MAGIC JAMMER TRAP HOLE SHIFT DOST TORNADO JUST DESSERTS D. TRIBE GIFT OF THE MYSTICAL ELF BACKUP SOLDIER RAIGEKI BREAK SPELLBINDING CIRCLE JAR OF GREED זה רחוק משלמות- אפילו מלהיות טוב אבל בכל זאת אשמח לתגובות ספיציפיות כמה שיותר תודה למגיבים

תראו את הדק שלי ותגיבו

יש בדק שלי 42 קלפים 22 מפלצות(7 אור,12 חושך,2 אדמה,1מים) 14 קסמים 6 מלכודות מפלצות: PENGUIN SOLDIER MYSTIC SWORDSMAN LV2 ELEMENTAL HERO WILDHEART D.D. WARRIOR LADY MIRAGE DRAGON CHAOS COMMAND MAGICIAN MAGICIAN OF FAITH 2 NINJA GRANDMASTER SASUKE 2 SANGAN TSUKUYOMI BREAKER THE MAGICAL WARRIOR WALL OF ILLUSION CHAOS SORCERER 2 SKILLED DARK MAGICIAN 2 APPRENTICE MAGICIAN 2 OLD VINDICTIVE MAGICIAN 2 קסמים: SWORDS OF REVEALING LIGHT MYSTICAL SPACE TYPHOON SNATCH STEAL PREMATURE BURIAL RUSH RECKLESSLY LIGHTNING VORTEX SCAPEGOAT HEAVY STORM GRACEFUL CHARITY NOBLEMAN OF CROSSOUT 2 FISSURE 3 מלכודות: CALL OF THE HAUNTED MAGIC CYLINDER TRAP HOLE 2 DUST TORNADO 2

baroolit8

New member
תראו את הדק המשופץ שלי ותגיבו

מפלצות (20): SONIC BIRD SANGAN WALL OF ILLUSION GIANT RAT OPTICLOPS HANE-HANE INPACHI MYSTERIOUS PUPPETEER MAD SWORD BEAST PALADIN OF WHITE DRAGON WARRIOR DAI GREPHER DARK BLADE ANTI-AIRCRAFT FLOWER ARSENAL BUG MAGICAL MERCHANT GIANT SOLDIER OF STONE SUMMONED SKULL MAN-EATER BUG ZOMBYRA THE DARK THE DRAGON DWELLING IN THE CAVE קסמים (11): FISSURE - X2 OOKAZI MOUNTAIN RAREGOLD ARMOR WHITE DRAGON RITUAL CARD DESTRUCTION TRIBUT TO THE DOOMED DIAN KETO THE CURE MASTER FAIRY METEOR CRUSH SWORDS OF REVEALING LIGHT מלכודות (9): GIFT OF THE MYSTICAL ELF JAR OF GREED DUST TORNADO JUST DESSERTS TRAP HOLE MAGIC JAMMER SHIFT RAIGEKI BREAK SPELLBINDING CIRCLE

Witchcrafts

New member
טוב, זו לא בדיוק תגובה על הדק, אבל

סתם הרגשתי צורך לציין שאת היחידה בפורום מהבנות שמשחקת. |ח"ח| מתי ואיך התחלת? (-:

slifer

New member
נחמד אבל...

א. האפקט של mirage dragon מונע ממך מלהפעיל את magic cylinder . וזהו (נ.ב: יש לך אחלה combo's, וכדי שתשיג bottomless shifting sand כדי שיהיה לך) אני נותן לך 9/10

slifer

New member
יפה

אמממ.... לדעתי אין לך מספיק אפקטים אבל אני אתן לך 8/9

נכון שיש לך קלפים מהסטרטר דק

קאיבה איבלושין? אני יודע את זה כי גם לי יש קלפים מהסטרטר הזה.

רציתי להעיר על כמה דברים

יש לך פה 3 קלפים שקשורים אחד לשני והם לא שימושים עדיף להשיג מפלצת עם 1900 ונגמר העניין אפילו עם הגנה ואפקט יותר טוב מפלדין,הקלפים שהתכוונתי הם sonic bird פלאדין והזימון של פלדין

סלח לי אבל אתה יודע כמה הקלפים האלה

טובים? האפקט של פאלאדין הוא לא רק להשמיד מפלצת הפוכה אם תוקפים אותה אבל גם אם מקריבים אותו אז אפשר לזמן כחול עין מהחפיסה. אז אל תגיד שהקלפים האלה גרועים!!!!!!!

זה לא משנה

הבנתי שלו זה לא רציני כי אין לו כחול עין, אני הגנתי על הקלף כי לי יש את כל הקלפים האלה וכחול עין.

impale

New member
מסכים לגבי כחול העין...

אם תקריבו 2 מפלצות זה -2 על היריב אם תשתמשו בפלאפין זה -2 בכל זאת ולא קשה להוריד את הדרגון.. מול דק כאוס,עדיף 2 מפלצות של 1500 התקפה מאשר אחת של 3000 ><"

זה ממש מעליב

אי אפשר להגיד שקלף כזה הוא גרוע, לכל אחד טעם משלו, חכה חכה כשנשחק אחד מול השני!!!!!!!

impale

New member
כאן אני חולק עליך

שנעבור על מספר הקלפים שיש לו שהורגים את כחול העין בלי מאמץ ^^?או על מספר הקלפים לוקחי השליטה? כל מפלצת כ-ל- מ-פ-ל-צ-ת תמות מהר מאוד במשחק רציני אז חבל להקריב 2 'קלפים שלך בשביל להציב אותה במגרש... יש קלפים שהם עניין של טעם כמו "איירנייט" "רויאל דיקרי" וכדומה.. בלו איז הוא פשוט לא קלף שמשוחק היום ~~" ואל תיקח את זה אישית... הרבה אנשים שיחקו בו בעבר... פשוט הפסיקו כשבאו לטורנירים ^^

לרוע מזלך

יש לי קלף טוב מאוד נגד מפלצות אפקט, (ואני לא אגיד לך מהו, כדי שאוכל להביס אותך) והמטרה העיקרית של המשחק היא להוריד את נקודות החיים של היריב ל-0 אז איך תעשה את זה אם לא תהיה לך התקפה? ואיך תגן על נקודות החיים שלך?

impale

New member
בקלות.

ואם יש לך את "סקיל דריין" קלף מלכודת מתמשך שתפקידו לבטל את האפקטים של כל המפלצות.. חופשי.. שחקתי כבר מול דקים שהיו בהם 3 כאלו.. זה לא יעיל. ואיך אני מוריד חיים? בקלות! יש לי מפלצות שהורסות מפלצות אחרות.. אני לא צריך התקפה.. לדוגמה יש את "כאוס סורסרר" זימון מיוחד של 2300 התקפה שמאפשר לי פעם בתור במקום לתקוף איתו-להרחיק מפלצת פייס אפ של היריב.. 2 כאלו מספיקים ^^ ויש לי את DD ווריאר ליידי שכשנהרסת מרחיקה את מה שהרס אותה ויש את יודוריה ששולחת לבית הקברות את מה שהרס אותה ויש את זאבורג שכשאני מזמן אותו-הורס מפלצת על המגרש והרשימה עוד נמשכת ^^... בכל מקרה.. אם אתה רוצה משחק-או שתגיע לאשדוד או שתגיע לטורניר בראשון לציון או שיסמין תעשה מפגשטורניר XD

לא הבנת

מרגיז אותי הגישה של רק השיטה הזאת יכולה לנצח. אני יודע שאתה רוצה להיות נחמד אבל אולי תחשוב שיכול להיות שיש בחפיסה שלך חולשה. אני יודע שאתה מקצוען ואני ניובי אבל זה מרגיז שאתה לא שם לב שזה מכעיס אותי כל האופטימיות שלך.

impale

New member
.........

קודם כל אני לא מנסה להיות מעצבן ותתפלא.. אני לא רץ להגדיר את עצמי כ"מקצוען" השיטה שעליה מבוסס הדק שלי היא לא שיטה שלי... היא השיטה של אלוף אירופה ושאר שחקנים אירופאים דגולים. אני פשוט מה שנקרא "בחרתי בסוס מנצח"(כמובן שחסרים לי קלפים בשביל להגיע לדק שלו.)

למעלה