חומצה שורפת
New member
דקות של תהילה ../images/Emo23.gif
תהרגו אותי, אבל אני אוהבת את התוכנית הזאת. מה לעשות? קורה. אני חושבת שזאת סדרה נחמדה. מיקה מעצבנת אותי. מאוד. אולי זה הקול שלה.. לא יודעת. אבל מה שכן- הדמות שלה בהחלט תורמת לעלילה ואני די בטוחה שהכימיה הזאת בינה לבין ג´ון-ג´ון תוביל לאנשהו בסוף. בסופו של דבר. אחרי שהיא תתגבר על מה שהיא עברה, עם האבא החורג שלה. את דדי אני אוהבת, הלא הוא איציק כהן מ´בנות פסיה´, רק בגרסה רחבה יותר. כבר מהפרק הראשון, שהוא צעק על הבנאי ההוא, ששמו פרח לי מהראש הרגע, שהוא דחף את הטקסט לידיים של ג´ון ג´ון שהיה מעולף, ושהסכים שמיקה תישאר איתו, כבר אז ידעתי שהדמות שלו- היא האהובה עליי. כמובן שיש את בנאי, שאותי אישית, מצחיק ואת הצפונית שזה כל כך ברור שהוא דלוק עליה, למרות הכל. (תסלחו לי על התארים שאני מדביקה, פשוט יש לי בעיה עם שמות...
) יש את נועה, שאני מצטערת אם אני אפגע במישהו כשאני אומר את זה- אבל היא לא שרה יפה. מה לעשות? זה מה שאני חושבת. היא שרה סביר. וזהו. באמת שום דבר מעבר. אמא שלי שרה יותר יפה ממנה. ונועה- שוב דבר אישי. ואם כבר דיברנו על נועה איך אפשר שלא להזכיר את ההוא? נו... זה.. החמוד הזה.. יהודה לוי! עם העיניים הכחולות! וואו! הוא חמוד.. האמת- אני שמחה שהעיפו את ההוא מהפרקים הראשונים (טוב האמת שהוא עף לבד.. לאיזה ערוץ קניות אמריקאי אבל לא משנה..) הוא חמוד. זה די ברור שהמצב בינו לבין נועה השתפר עכשיו אבל עדיין- ילדה את מפספסת! הוא חמוד (אופי, אנשים, אופי!) וגם נראה מעולה! אם אחד מהתסריטאים שומע את זה... ילא... מספיק למרוח... להתחיל לעשות משהו! בקיצור אהבתי את הסדרה מה לעשות? קורה
חומצה שורפת
תהרגו אותי, אבל אני אוהבת את התוכנית הזאת. מה לעשות? קורה. אני חושבת שזאת סדרה נחמדה. מיקה מעצבנת אותי. מאוד. אולי זה הקול שלה.. לא יודעת. אבל מה שכן- הדמות שלה בהחלט תורמת לעלילה ואני די בטוחה שהכימיה הזאת בינה לבין ג´ון-ג´ון תוביל לאנשהו בסוף. בסופו של דבר. אחרי שהיא תתגבר על מה שהיא עברה, עם האבא החורג שלה. את דדי אני אוהבת, הלא הוא איציק כהן מ´בנות פסיה´, רק בגרסה רחבה יותר. כבר מהפרק הראשון, שהוא צעק על הבנאי ההוא, ששמו פרח לי מהראש הרגע, שהוא דחף את הטקסט לידיים של ג´ון ג´ון שהיה מעולף, ושהסכים שמיקה תישאר איתו, כבר אז ידעתי שהדמות שלו- היא האהובה עליי. כמובן שיש את בנאי, שאותי אישית, מצחיק ואת הצפונית שזה כל כך ברור שהוא דלוק עליה, למרות הכל. (תסלחו לי על התארים שאני מדביקה, פשוט יש לי בעיה עם שמות...