דקות של תהילה

דקות של תהילה ../images/Emo23.gif

תהרגו אותי, אבל אני אוהבת את התוכנית הזאת. מה לעשות? קורה. אני חושבת שזאת סדרה נחמדה. מיקה מעצבנת אותי. מאוד. אולי זה הקול שלה.. לא יודעת. אבל מה שכן- הדמות שלה בהחלט תורמת לעלילה ואני די בטוחה שהכימיה הזאת בינה לבין ג´ון-ג´ון תוביל לאנשהו בסוף. בסופו של דבר. אחרי שהיא תתגבר על מה שהיא עברה, עם האבא החורג שלה. את דדי אני אוהבת, הלא הוא איציק כהן מ´בנות פסיה´, רק בגרסה רחבה יותר. כבר מהפרק הראשון, שהוא צעק על הבנאי ההוא, ששמו פרח לי מהראש הרגע, שהוא דחף את הטקסט לידיים של ג´ון ג´ון שהיה מעולף, ושהסכים שמיקה תישאר איתו, כבר אז ידעתי שהדמות שלו- היא האהובה עליי. כמובן שיש את בנאי, שאותי אישית, מצחיק ואת הצפונית שזה כל כך ברור שהוא דלוק עליה, למרות הכל. (תסלחו לי על התארים שאני מדביקה, פשוט יש לי בעיה עם שמות...
) יש את נועה, שאני מצטערת אם אני אפגע במישהו כשאני אומר את זה- אבל היא לא שרה יפה. מה לעשות? זה מה שאני חושבת. היא שרה סביר. וזהו. באמת שום דבר מעבר. אמא שלי שרה יותר יפה ממנה. ונועה- שוב דבר אישי. ואם כבר דיברנו על נועה איך אפשר שלא להזכיר את ההוא? נו... זה.. החמוד הזה.. יהודה לוי! עם העיניים הכחולות! וואו! הוא חמוד.. האמת- אני שמחה שהעיפו את ההוא מהפרקים הראשונים (טוב האמת שהוא עף לבד.. לאיזה ערוץ קניות אמריקאי אבל לא משנה..) הוא חמוד. זה די ברור שהמצב בינו לבין נועה השתפר עכשיו אבל עדיין- ילדה את מפספסת! הוא חמוד (אופי, אנשים, אופי!) וגם נראה מעולה! אם אחד מהתסריטאים שומע את זה... ילא... מספיק למרוח... להתחיל לעשות משהו! בקיצור אהבתי את הסדרה מה לעשות? קורה
חומצה שורפת

חיפושיט

New member
ממ..

אני לא רואה את התוכנית אבל רק רציתי להגיד לך שאת כותבת יפה, באמת, גם אם אני לא מכירה הייה כיף לקרוא ברוכה הבאה אגב, אני חיפו, החרק המקבל אורחים הרשמי יום טוף, מקווה שתשארי איתנו

information

New member
לא קראתי הכל אבל...

את צודקת בחלק מהדברים, אחלה סדרה עם אחלה שחקנים (חוץ מבנאי שמשחק מוגזם מדי). אהבתי במיוחד את יהודה לוי, שחקן עם עתיד גדול, אהבתי אותו במיוחד ב"ד.נ גליל מערבי" (חבל שביטלו את הסדרה).

ביטלו? למה?

אני גם מאוד אהבתי אותה, רק שהחמצתי אותה (לצערי) הרבה פעמים, בעיקר לקראת הסוף...

דקות של תהילה

אני ראיתי את הסוף של הסדרה כשהיא שודרה בשעה 18 או משהו דומה.... ואני חייבת להגיד שכל כך שמחתי ששמעתי שהעבירו אותה ל20 וזה היה כל כך טוב לעשות את זה... זאת תוכנית אדירה ומעניינת!! אז .... תראו אותה!זה כל כך שווה את זה!! רוני

ש י ר ו ש

New member
חייבת עידכון בנושא

לא ראיתי את הסדרה שלושה שבועות מסיבות בילוי בחו"ל (היה הרבה יותר שווה) מישהו מוכן לספר לי מה קרה בשלושה פרקים האלה כי מחר יש פרק חדש ודרך אגב הזיזו את השעה ??? תשובה מהירה תועיל תודה וצפייה מהנה

שבוע שעבר התחילו את הסדרה מחדש!

ז"א- שבוע שעבר היה את הפרק הראשון והיום זה הפרק השני בסדרה (וכך הלאה) וכן. הזיזו את השעה. לדעתי הרבה יותר טוב שהזיזו את השעה כי... ככה יש יותר סיכוי שייתנו לה עוד עונה
מקווה שעזרתי
חומצה שורפת

דקות של תהילה !! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

למה לשנוא אותך!!!!!!!!!!!!!!!! דקות של תהילה זאת פשוט ה- תוכנית!! היא כל כל יפה!!
מיקה יפה!!!!! יש לה קול מעצבן!! אבל אני מתה על השחקנית היא משחקת בעוד מלא דברים... אבל בפרקים שיש עכשיו זה שידור חוזר! אז די יודעים מה הולך להיות.... אוהבת !!!! סוויטי רוני!

למעלה