דקה מזמנכם !

henshi

New member
דקה מזמנכם !

שאלה לי אליכם... א. כמה לדעתכם עולה ערכת 3 הספרים של היי קיו (חדשה! מילולית אנגלית וכמותית) ? ז"א כמה הייתם שמים על דבר כזה? ב. זרקתי את החוברת הדרכה לפסיכומטרי! מישו יכול לעזור לי ולחשב בבקשה ע"פ סוף החוברת כמה יקבל בערך מישו עם : 30 תשובות נכונות בכמותי. 46 תשובות נכונות באנגלית 50 תשובות נכונות במילולית תודה מראש! יומנעים..

RedGrass1

New member
........

א. אני לא מכיר את שוק המחרים אז אני סתם זורק ש200 שקל נראה לי הגיוני. ב. לפי אתר פסיכו זה 592, או שאתה רוצה בדיוק אם הנירמול של 16H?

henshi

New member
קודם כל תודה על התגובה!

דבר שני, אני בת :)) עכשיו.. כן , 200 נשמע הגיוני, אבל זה המחיר שמבקשים כל אלו עם הספרים בכתובים בעיפרון, אז זה דיי שונה ונראה לי הגזמתי בא נשנה את זה ל37 תשובות נכונות בכמותית.. ומזה נרמול של 16H ? אם הכוונה זה ללכת ע"פ החוברת הדרכה אז לזה התכוונתי..

RedGrass1

New member
........

הינה (http://psycho.co.il/) האתר שבו עשיתי את החישוב ככה שתוכלי לעשות לבד וחוץ מזה יש בו עוד דברים שימושיים, המחשבון מופיע בדף הראשי ככה שקשה לפספס. בקשר לנירמול, כידוע הציון בבחינה הוא יחסי, אז לכל בחינה עושים נירמול על פי כלל הביצועים של כולם ומועדים קודמים, ככה שכל בחינה היחס של התרגילים שונים, אם פתרת 50 נכון באחת ו50 נכון בשנייה אז לא בטוח שיהיה אותו ציון. בחוברת הדרכה יש את הבחינה 16H ממועד דקצמבר 04 אם אני לא טועה ובסוף מופיע טבלה עם נירמול ככה שאפשר לקבל את הציון של 16H, שזה יכול להיות שונה מזה שבאתר בגלל הנירמול. בכל מקרה בגם גלל העניין של הנירמול וגם כי זה סתם מלחיץ ולא מעיד יותר מידי לעדתי עדיף לחשב ציון באחוזים.

RedGrass1

New member
....

בכל מקרה עם 37 נכונות לפי החוברת, יוצא ציון משוכלל 126.4 שזה בטווח של בין 645 ל672 זה בטווח של 126-130 אז הציון מהשו כמו 650.

למעלה