דקה מזמנכם

Dj Toon

New member
דקה מזמנכם

אמרו לי שאנשים נפגעים ממני בתוכנית 1. אני מצטער 2. זה רק פרודיה 3. זה לא בכונה 4. אם פגעתי אני מצטער

the only mishel

New member
מה נפגעים?!

אתם בסדר?! תקשיב לי מתוק, ותקשיב לי טוב... עשית לי את היום ! רק לראות את עצמי עם חוטיני ורבה שם עם הראש של דרדסבא... הרגת אותי ! אנשים ! כשעושים עלייכם פרודיה זה אומר שאתם מסקרנים, שאתם מעניינים, מי שנפגע מזה פשוט לא מבין הומור!!! ולך מתוק שלנו !!! שלא תעיז לצנזר!!! אתה עושה דברים בצורה מכובדת, אומנותית ובעלת טעם,,, הלוואי שירבו בלוגים כמו שלך, בלוגים בעלי תוכן ויצירתיות!!! תודה על השמח שעשית לי היום!!! מישל

פוTוגEני

New member
חחחחחחחחחחחחח אנשים מפגרים

מה נפגעים ??? מה אתם סתומים זה הקטע זאת סאטירה !! להפגע ?? ממה מזה שאנשים צוחקים.. ?? תאמת רק תפיקו לקחים..תסתכלו על עצמכם באור קצת שונה באור שאחרים אורים אתם..מה הקטע ?? חוץ מזה מי שבאמת TOON צוחק עליו סימן שהוא שווה תהשקעה של האנימציה..הבן אדם עושה את זה לאנשים שהוא מעריך והוא אמר את זה לא פעם אחת... יאללה TOON תן בקארטונזזזזזזזזזזזז הם לא יפגעו יותר תאמין לי ...מדינה דמוקרטית חופש הביטוי... ! וזה כל מה שיפה בסאטירה.. ! פוטו..

Poker1

New member
אחלה פרודיה

פצצצצצצצההה אחייייי וואלה אתה גדול הכי הרג אותי אפי הנמר הכי מצחיק הוא ומלך הסטלנים תעשה עשית לאיזה 1000 איש את היום בבלוגים חח

אחי היית 10 למעט דבר אחד קטן

לא האהבתי את הקטע של סם הקוסם ויסמין יסמין היא אחת הבחורות הכי מתוקות שיש כאן! היא נותנת יחס חם למשתתפח הצ"ט.אחי תקן את זה והכל יבוא בשלום וחוץ מזה אני חייב להגיד לך המון זמן לא נקרעתי ככה מצחוק אתמול היה ערב ענק מהחיים.הוצאת לי את כל הבאגים הרעים אני כיום כמו הרד דיסק מפורמט. תמשיך להיות גדול מהחיים

צריך לעשות את ההפרדה

בין צחוק לרצינות ואתה עושה את זה בצחוק וזה מעולה תמשיך

פוקסי1

New member
אתה גדול, והתוכנית שלך הדבר הכי טוב

בתפוז, ביחד עם פלסטיק שהוא גאון קומי. יותר טוב ממיסטר בין! תמשיך גבר במה שאתה עושה ועושה מעולה. חזק ואמץ! גם אוהב את המסרים מאחורי השורות שאתה מעביר. אחלה.

אחי אחלה בלוג יש לך ואני שם../images/Emo6.gif

איך שאתה עשית דמות שלי שאני צועקקק תן לה בקרטונאזזזזזזזזזזזז
תמשיך כך ואולי תגיע רחוקקקק שבת שלום ממני בני

אתה מיקצוען אמיתי אתה מבין !!! |כתר

DJ TOON אתה נותן פה את הטון
אתה כישרוני , מעשי , יצירתי בעל חוש הומור מפותח מאוד מאוד
יש לך את כל הנתונים הנכונים לעשות לנו כאן בבלוגים שמח והנאה מהצפייה . במילה אחת ------> ת ו ת ח !!!!!!!! המשך כך
y@ki©

למעלה