דקה לפני שהחג נכנס... שלט לדלת של חברים. מקווה שיאהבו... חג שמח לכולכם/ן
ש שרון אמיר New member 24/10/05 #1 דקה לפני שהחג נכנס...../images/Emo13.gif שלט לדלת של חברים. מקווה שיאהבו... חג שמח לכולכם/ן
ש שרון אמיר New member 25/10/05 #6 תודה רבה../images/Emo24.gif נראה לי שבקרוב אכין גם לעצמי אחד כזה...(אצלנו עדיין יש שלט נייר מצוייר מתקופת מעונות הסטודנטים... )
תודה רבה../images/Emo24.gif נראה לי שבקרוב אכין גם לעצמי אחד כזה...(אצלנו עדיין יש שלט נייר מצוייר מתקופת מעונות הסטודנטים... )
ה הצבעים של קשת New member 25/10/05 #7 מאוד אהבתי לא הצלחתי לראות אם זה ציור על עץ או פימו עם מילפיורי
ש שרון אמיר New member 25/10/05 #8 דווקא את אמורה לזהות...../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif תודה קשת השלט עשוי עץ וצבוע באקריל- מעברים מכתום לאדום. הפרחים הם אכן חימר פולימרי ולא ציור על עץ...
דווקא את אמורה לזהות...../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif תודה קשת השלט עשוי עץ וצבוע באקריל- מעברים מכתום לאדום. הפרחים הם אכן חימר פולימרי ולא ציור על עץ...
ה הצבעים של קשת New member 25/10/05 #9 הפרחים לא נראים בולטים בגלל זה לא הייתי סגורה על העניין. בכל אופן- מאוד אוהבת!
ש שרון אמיר New member 26/10/05 #14 האותיות כבר נכתבו...../images/Emo13.gif בעזרת נייר העתקה וצבעי אקריל... תודה רבה על המחמאה
מ מוניק מוניק New member 26/10/05 #12 השלט עם הפרח מקסים מזכיר פרח לילי עם נקודות שעשיתי לפי האתר של desiree
ש שרון אמיר New member 26/10/05 #15 תודה על המחמאה../images/Emo24.gif אני מכירה את הפרח שאת מתכוונת אליו- ללא ספק מדהים, כך שזה מחמיא לי מאוד... אני מכינה את הפרח הזה בשיטה אחרת, אבל הרעיון הכללי הוא אותו רעיון.
תודה על המחמאה../images/Emo24.gif אני מכירה את הפרח שאת מתכוונת אליו- ללא ספק מדהים, כך שזה מחמיא לי מאוד... אני מכינה את הפרח הזה בשיטה אחרת, אבל הרעיון הכללי הוא אותו רעיון.