דקה לפני חצות,

../images/Emo106.gif וואו, ../images/Emo51.gif הזכרת לי נשכחות

וישר רצתי לחפש בארכיב על מנת לעדכן את הבלוג אז מה בעצם המסר בסיפור שלך ? יש כמה אופציות: 1. להסתכל מהחלון לפני שזורקים את הזבל 2. בזמן מלחמה שאין בית כלבים סובלים 3. חתולים במקרה טוב מסתכלים על השקית זבל 4. אם כבר מכינים כריך אז רצוי שניים כי ...

כמו בשר מיושן שטעמו משתבח

בייחוד שדולים אותו ממעמקי הזכרון או הארכיב במקרה הזה

יערית

New member
מאמי

מלאכתם של מלאכים נעשית בכל דקה ושנייה ביממה,אתה ניחנת במעשים שכאלו,אתה כ"כ רגיש לקטנות האלו בעוד אחרים חוגגים ומשיקים כוסות יין ומחכים לדקת חצות לנשיקה "טמאה"
. המסר הוא:לך בעיקבות יללות החתולים,הם יובילו אותך לזו שאהבה נפשך. {גם לי בא לחרטט לך משהו
} שנה הכי הכי מוצלחת - חבר שלי!!!!

יערית

New member
מאמי{בעגה ערסית}

גם מלאכים רעבים מידי פעם!{כגון:שכנות נוטפות הורמונים בתוליים}

Ima Adama

New member
איפה הפח שלך?

חבל שאתה צעיר... (לי) אתה יכול להתנחם שגמני בחרתי שלא לראות את האחרים מתנשקים, לא הייתי עומדת בזה.. ואתה כתבת יפה..

חן חן40

New member
שנה טובה../images/Emo39.gif

לפעמים חלומות מתגשמים וגם אם לא-לחלום ולפנטז תמיד טוב, כך אמרתי לבני המתבגר.. והמסרים הם אולי שתהיה שנה שלך נתינה טוב לב שנה של הגשמה ושנה של סקרנות.

שלי 9

New member
"עד שנשיקה רכה שחררה נהרות

שוצפים של עונג בגופי".. מקסים..

להיות ביחד

אבל ביחד אמיתי, כמו ההומלס שחולק את הכריך עם הכלב שלו, ביחד כזה זה לא עם כול אחת, ורק ביחד כזה ירגיע וישתיק. ובטח שזה נחמד שעד שביחד כזה יופיע, יהיה לפחות ביחד של חתולי רחוב. בסדר שכנעת אותי לא לבקש את המפתח..

מרגש...

הוצאת אותי ממחשכי האלמוניות עם הסיפור המרגש שלך... כנראה שהקסם הוא גם אמיתי ולא רק אחיזת עיניים... עינת.

../images/Emo20.gif כמה ענוג

so how can you tell me you're lonely
זה השיר שעלה לי בראש כשקראתי אותך
שתהיה שנה טובה

ד ו ל ה

New member
בלי שום מסר עמוק...

סתם דקה אחת בחיים שמציינת סוף של משהו אחד (2005) והתחלה של משהו חדש (2006) שנותנת לנו הזדמנות לעצור לרגע, לראות מה היה לנו השנה ואיך אנחנו הולכים לעשות טוב יותר לעצמינו בשנה הבאה נקודת ציון קטנה ולא ממש חשובה שעוזרת לנו לפקס ולהגדיר שוב את המחשבות, הרצונות, החלומות שמאפשרת לנו מבט מהצד... מאחלת לך שנה של יצירה והנאה ואהבה ואופטימיות... דולה (
)

וזה המסר

רקדנית הבלט: רצון עז שמסתתר בך להיות רקדן בלט(כנראה בגלל המכנסיים הההדוקות האלה שאתה חושק בהם ) לזרוק אשפה: כמובן,כל הצרות של שנת 2005 לפח! הומלס: חששות מפני העתיד
כריך: סתם,כי קירקרה לך הבטן מרעב ואתה מתגעגע לכריך הידוע,זה עם השניצל... וטילים? נו,ברור...

למעלה