דקה לפני חצות,

G a v ® i e L

New member
דקה לפני חצות,

החלטתי שאני הולך להוריד את הזבל, סתם כדי לשכוח, ואולי קצת כדי לזכור. שני חתולי אשפה הביטו בי בעיניים מלאות יגון, "לפחות אתם ביחד" ניחמתי אותם בליבי, השלכתי האשפה, נכנסתי ללובי הבניין והנה היא מולי, שניות לפני חצות, שכנתי הצעירה, לבושה כמו רקדנית בלט, בנויה היטב, משפחה נהדרת, תלתלים משגעים. "אתה ? לבד ? היום ?" שאלה במפגיע. "יום שאני מקפיד להיות בו לבדי", שיקרתי לשנינו והמשכתי לגמגם משהו, קטעה אותי "אתה מלא קסם, איך ככה לבד ?" הכל קסם אמרתי, שום דבר לא אמיתי, זה בדיוק העניין...אמרתי, היתה שתיקה קצרה, מבטינו התלכדו וחשתי אותנו נמשכים ומתקרבים עד שנשיקה רכה שחררה נהרות שוצפים של עונג בגופי, הרגשתי לכוד בספירלה של תשוקה, ממש שם בחדר המדרגות. פקחתי את עיני כדי לראות אם אני חולם, ואכן חלמתי ! עדיין הייתי מול הפח עם האשפה ביד ולהקת חתולי רחוב סקרנים סביבי. חשבתי, גם אם היה זה חלום, היה נעים, ורציתי לעשות טוב למישהו, חשבתי להכין כריך להומלס שישן בספסל קבוע מזה חודשים רבים ליד ביתי, ואכן, הכנתי כריך גדוש בכל טוב וירדתי אליו, על הספסל היה קרטון גדול של מקרר ממולא בסמרטוטים, בקושי ניתן היה להבחין בראשו מבליח, הוא הרים עיניו אלי, בתיאבון, אמרתי לו, לקח את הכריך, נתן חצי לכלבו, אמר תודה והתחיל לנגוס, "שנה חדשה נכנסה", אמרתי..."איזה שנה?" שאל..."2006"..."שיהיה" אמר. הוא לא היה נראה אומלל מידי או בודד מידי, חשבתי... "רק שלא יזרקו עלינו טילים, זה מפחיד שאין לך בית וזורקים טילים, והצפירות מבהילות את הכלב" חושב שרצה לומר עוד, אבל איחלתי לו לילה טוב וחזרתי לביתי. רוח לילה קרה צחקה ברקע, חתולי רחוב מסתתרים מאחורי עיניים פראנואידיות לעגו מרחוק. וואלה, מה המסר פה לעזאזל ??!!

מה שגרמת לי בפוסט הזה

זה להזכר שלא אכלתי ארוחת ערב היום (טוב נו, גם לא צהריים) ועכשיו אני מורעבתתתת בא לך להכין כריך מלא בכל טוב גם בשבילי?

מקסימום

יכולה להיות השכנה (הלא) רווקה שלך

R a c h e li

New member
שנה טובה מלאך שלי....

זהו כך החלטתי להכתיר אותך לשנת 2006..... מלאך עם לב זהב......

my sunshine

New member
ידעתי

שיש לך נשמה , שם, מתחת לציניות הזאת שנה טובה גבריאל,
ממני..

t o t a l

New member
מעצבנת השכנה הזאת

הולכת עם הערס ההוא [לא לייט] ולא רואה איזה מלאך יש לה מתחת לאף.

נכון, נכון ../images/Emo141.gif

אבל אין דבר, עוד 15-20 שנה היא תתחרט שהיא לא בחרה במלאך, ואז יהיה מאוחר מדי בשבילה. זה ילמד אותה לקח.

G a v ® i e L

New member
אני חושש שהיא יותר בקטע של ערסיות..

אם אתה מבין למה אני מתכוון..

שנה טובה ../images/Emo25.gif

לפעמים חלומות מתגשמים.. ולפעמים הם סתם הולכים לזבל ואפילו החתולים לא רוצים לגעת בהם

destiny36

New member
פעם הביט אליי אחד ואמר:

"אל תחכי לו ילדה הוא לא יבוא" (אם אני לא טועה אלה היו המילים
) לבחור באמת היה שם של מלאך
ומסתבר שליבו אכן רך כמו שהיו עיניו
המסר אומר (כמו שנחמתי את עצמי בטיפשות..) "אז רק ביום הזה עדין תישאר לבד" או "אם 2 חתולים יחד זה לא אומר שאתה כלב".. ואני באמת חושבת כמו שראו עיניי עוד מהמבט הראשון "יש לו שם משהו יפה לבחור הזה בעיניים"!

G a v ® i e L

New member
"אם שתי חתולים אומרים לך שאתה כלב

זה סימן שאתה שיכור"... אלוהים, מאיפה הבאת את זה ?

למעלה