דקה לפני חלק 1

דקה לפני חלק 1

ום יום בשש ושלושים בבקר הייתי ממתינה לבושת חצאית מדים מגוהצת למשעי ,ג'קט כחול ,חולצת כפתורים לבנה ,וטרולי כבד ,בשיער זהב אסוף לתסרוקת מוקפדת וציפורניים אדומות וארוכות בתחנה לאוטובוס המאסף של אלעל במהלך קורס דיילי אוויר .
בדקה שלפני בואו ,בדיוק 60 שניות עגולות ,הבחנתי בך ...
יום יום ,אותו תיזמון מושלם ,כמעט כמוך ...
היית חולף באופנוע הCBR האדום שלך על פני התחנה ...
עוצר כדי לקנות חבילה של פרלמנט לייט קצר בפיצוציה שליד ...
גבוה ,שזוף ,יפה תואר ,ג'ינס הדוק שמבליט כל שריר ושריר במבנה הגוף האלילי שלך ...
בכל פעם הייתי מעלה את המבט מעט יותר למעלה ...
לבוש טי שרט קצרה שמחמיאה כל כך לזרועות החסונות,השזופות,עם השעון הצבאי השחור שענוד על ידך השמאלית ...
מלא יהירות ובטחון חשבתי לעצמי נושכת את השפה התחתונה ,שראיתי את התנועה בה הנך מסיר את הקסדה ,
את המבט המרוחק בעינייך הכהות ,ששרף אותי מייד באש תשוקה בלתי מוסברת ואולי גם בלתי מרוסנת ...

סוף חודש דצמבר השבוע השני של הקורס ,העיר באפור שינתה את פניה באחת מצמרת הצפצפה ועד למדרכות שנצבעו כולם לבן שמיימי .
דווקא היום נתקע השעון חשבתי בבהלה שראיתי כי המחוגים הדקים בשעון היד שלי מורים כבר במשך ...עשר דקות להערכתי המהירה את השעה 5 לשש ,תפסתי את הטרולי הכבד והתחלתי לרוץ בנעלי העקב הייצוגיות שנתבקשנו להגיע בהן לקורס אל כוון התחנה מתפללת שההסעה עדיין לא עברה ...
מרחוק הבחנתי בו ,דקה לפני ...
אני לא מאחרת נשמתי לרווחה והבטתי בייצור האלוהי תוך כדי ריצה קלה אשר רכוב באלגנטיות מהולה בשחצנות על גבי הCBR ואז החליטו עקבי הסטילטו שלי להתמרד כנגד מסע השלג המפרך אליו לקחתי אותן בעל כורחן ,עקב הנעל הימנית נשבר לו ואני נחתתי בשיא הייצוגיות הישר על צד הכביש בדיוק במקום נח לצפייה בהסעה שזה עתה חלפה לה ...
בהתחלה כל הלבן הפך למן ציור של עיסה שחורה אצלי בראש ...
אחכ לאט לאט התחילה לחזר אלי התחושה ולא ידעתי אם זה טוב או רע מרב כאב ,
הראש שלי דפק כמו אחרי שתיית 5 אורגזמות ו3 סקס או דה ביץ' ,
אבל לא הצלחתי לזכר מאז הקורס מתי חוויתי מהם לאחרונה ,תרתי משמע ,
פתחתי את העיניים לאט ואז פלטתי צריחה ...

הבחנתי בצללית כהה של דמות אדם קרבה אליי וכל גופי הסתמר בבת אחת בתחושת בהלה ,"ששש ...תני למומחים לטפל בך "שמעתי קול גברי מדבר בלחש מרגיע ומלטף ...באופן מהפנט ,לאט לאט חלחלה תחושת הרוגע לכל איבר ואיבר בגופי ... היא טיפסה לה במעלה הרגליים לכוון שיפולי הבטן אל אזור החזה הכתפיים כפות הידיים הלבנות ...
יכולתי לחוש בריחוף ,כמו מישהו שהעתיק את גופי אל תוך מסגרת והתיר לאט לאט את ברזלי התיחום ועתה הותיר אותי מרחפת בין שמיים וארץ ,הרשתי לעצמי לפתח את העיניים רק על מנת לראות שלא עברתי הלכה למעשה בין הממד הגשמי לאסטרלי ואז ...
מצאתי את עצמי אכן מרחפת בין שמיים וארץ אולם ללא הסרת מוטות תומכים לגמרי אלא בין זרועותיו החסונות של לא אחר מאשר איש הCBR האדום שלי ...
ידיו היו חזקות ושזופות על גביהן שעון צבאי שחר ועל אחת מזרועותיו קועקעה אות יפנית ,כל כך רציתי לשמע את פעימות הלב אבל מרב בילבול לא ידעתי אם את שלי או שלו התשוקה סערה בי ככל שהוא קירב אותי אל אזור החזה השמאלי שלו יותר ויותר ,אם לא התעלפתי עד עכשיו זה בטח יקרה בקרוב ולמרות הפציעה יכולתי להשבע שלראשונה בחיי אני מבינה את הביטוי "אושר חסר גבולות "
אלוהי נשגב בלתי אנושי ,הייתי בטוחה שזו שעת לילה אני בוודאי חולמת ועוד מעט אתעורר בזמן להספיק להסעה אבל הכאב שהרגשתי באזור הברכיים היווה עבורי שעון מעורר לחזרה בזמן ...
פלטתי ככל הנראה אנחה מבלי להרגיש והוא הביט בי ...ואמר באופן בוגר ואחראי שגרם לי לחוש כמו ילדה קטנה ...אל תדאגי הכל יהיה בסדר ...תכף נגיע אלי הבייתה ,יש לי שם ערכת עזרה ראשונה ,זה שום דבר ,תכף יעבר ולא הייתי בטוחה אם הוא מנסה להרגיע אותי או שאולי את עצמו ...
הוא הניח אותי על כורסת עור רכה ונעימה בסלון הבית ...כבר חוזר אמר ונבלע בחדר האמבטיה ...
תוך דקה הוא שב עם חומר חיטוי ותחבשת לבנה ,ורק אז הבחנתי לראשונה שהברכיים שלי לא פסקו מלדמם ,
הוא הרטיב אותן ואני נשכתי את השפה התחתונה כדי לא להעיר על צריבת השרף שחשתי ,אבל הוא הבחין בכך וליטף לי את השיער ,חבש את הפצעים ,המשכתי להביט בו ,בלי לחשב בכלל ,נתונה במן טרנס מוזר של בעירה מתפרצת ,תוך כדי שהיד שלו מוסיפה ללטף להרגיע לנסך בטחון נצמדת אל נקודה נסתרת מאחורי האוזן ...לא מפסיקה ,מקרבת אליי את הנשימות ,ריח הצוואר שלו שיכר אותי עד טירוף עילאי ...
כל כך הרבה כאב שעורר בי צורך לחלופת תפקידים היה במבט שלו ,עיניים כהות רושפות גיצי פיתוי ...
שיכורה לגמרי מן התחושה ,הושטתי יד אל החולצה השחורה שלו והסרתי אותה ,הוא נותר רובוטי נטול התנגדות ,העברתי לשון על שפתיי מחכה בצמא לצלול אל נוכחות המגע ...
הוא לקח את פרקי ידיי הלבנים בידייו החזקות הכהות ,עולמות מנוגדים של ממש ,הוציא אזיקי מתכת מכיס הג'ינס האחורי ובתנועה מהירה סגר עליהן ,חשתי בכאב אך לא אמרתי מילה ,
לאט לאט הוא הסיר מעליו את מכנסי הג'ינס ההדוקים ביד אחת ,מסובב את פניי אליו בידו השנייה ולא נותן להסיר את המבט ,
מותיר אותי חסרת נשימה להביט ביצירת הפלא שזה נגלתה בפניי ,הגוף החסון ,מחושב כל תו ושריר ,דמות פסלי האל היווני ,
חשתי בלהט המתפשט בפניי וברטיבות הבלתי רצונית בערוותי ,האנדרלין רץ לרמות מטורפות שבכלל לא חשבתי שהוא מסוגל להגיע אליהן ,למקומות שנשכחו כבר מזמן ,שאסור לחלום עליהם מחשש שהכאב באי הגשמת החלום יהא כמחלה חשוכת מרפא ,
ובטרם יוותר עירום לגמרי נטל את כפות ידיי האזוקות חסרות יכולת ההתנגדות והניח אותן על מפשעתו ,על גבי תחתוני הבוקסר השחורים ההדוקים ,ושם עולם חיים משלו ...רותח ,מלא יצר ,מתמתח מעלה מזדקף עוד ועוד ...
כמכורה להרואין הנשלטת בידי הסם חיפשתי את הדרך למנה המיוחלת ,צמרמרת החלה מתפשטת באבריי ולגרם גם להם חיים משל עצמם ,ירדתי על בירכיי הפצועות מבלי להרגיש בכלל את הכאב ,ידעתי גם מבלי לומר מילה שמצאתי את התרופה ...

hotman10

New member
איזה קורס עברת שם

דקה לפני חלק 2

הוא נרכן לעברי ידיו החסונות השריריות הגבריות השזופות עם השעון הצבאי השחור עליהן והאצבעות הארוכות המשיכו ללטף את שיערי הזהוב הגלי הארוך עוד ועוד בתנועות חודרניות קצובות שמזכירות את האקט עצמו ואני נותרתי חסרת נשימה ,לא החלפנו מילה ,ידו האחת ניתקה משערותיי הו א לקח את כף ידי הקטנה הלבנה הקפואה נתונה באזיקי המתכת חסרת יכולת שליטה לחלוטין בכף ידו החמה וזרמי ויברציה עברו בי חשתי שיכורה ורוויות אורגזמות מעצם מגעו בידי בלבד ,רטיבות וחום התפשטו באזור גופי הצמא אליו ,מילאו אותו בתשוקה סוחפת ,בציפייה למימוש העונג ,הבטתי בערגה בחיוך ששטף את עיניו ,התמכרתי לגמרי לאחיזה הזו בידי הוא התחיל לצעוד ואני התרוממתי והלכתי שבויה אחריו ואחר ליבי ,מסדרון חסר תמונות וקר ,אך בסופו חדר השינה ...
חלון גדול פתוח לרווחה ,משקיף אל הים ומיטה גדולה ובהירה ,עמדתי מולו מתמסרת כל כולי לציוויו ,הוא הסיר מעלי את הג'קט הכחול ,פתח באיטיות רבה כפתור אחר כפתור בחולצת הצווארון הלבנה ,עדיין לא חושף את שדיי במלואם ,מותיר לעצמו להביט בהופעה הפרטית של חזיית הסטרפלס העשוייה תחרה שחורה ,מגרת החושים ,מותירה קו בין מימוש הפנטזיה לקו הדמיון ,שדיים לבנים העומדים להתפרץ החוצה אך פיטמותיהן ניסתרות נגלות בידי אותן פיסות בד צופנות סוד ומזמינות ...מפתות...
עדיין לא נותנות דרור להתפרצות הלהט ,
בעוצמת ריגוש שקשה לתאר אותה ,הוא קרב אותי אליו באחת ,הניח את ידיו על ישבני הקטן והמוצק והידק את אחיזתו יכולתי לחוש בחיים ששבו וצמחו להם מבעד לתחתוני הבוקסר השחורים בהם נותר ,הבטתי עמוקות בזיפי פניו הרחתי את צווארו ,אם זו לא התחושה הקיימת בטרם עילפון אין תחושה מקדימה כלל ,בפראות מקצועית טובלת במלא יצרו החייתי הוא התיר באחת את כפתוריה של החצאית ,כל אחד אחר היה קורע אותה באופן הפראי בו התיר אותם ,אבל לא הוא ...
נותרתי בתחתוני התחרה השחורים שלי ,החיוך הצחור שהתפשט בין הזיפים הכהים והמבט שנשלח לעברי העידו במדוייק על כמות התשוקה והאדרנלין שרצו אצלו בדם ...בין הקרבה חשתי בידיו את הדופק ,זכרתי במעומעם עכשיו משהו על חיים או מוות מקורס מצבי חירום במקרה של דופק כזה ...
נשכתי את שפתיו ובקול חתולי לחשתי בתוך אוזנו "תפס מקום אנחנו עומדים להמריא "...

המשך יבוא

חלק 3

כאילו רק חיכה לאיזו מילת קסם הרגשתי בפראות את הלשון שלו חודרת אל תוך פי ,ואת השפתיים נסגרות בעוצמה ,נשיכות קלות מכיוונו מהולות בחילופי רוק רטוב ,לפצע ולחבש , כמה שהוא טוב בזה חשבתי לעצמי ...הוא הצמיד אותי אליו ולא הפסיק ,ביד אחת עדיין חודר לשערי באותן תנועות פראיות המגבירות בטרוף את הקצב ואת השליטה ,נוטל את כל נשמתי ממני אליו לכוחניות שבו ,מתחיל בנקודה שמתחת לעורפי וביד השנייה אוחז בסדק הערום שבין החזייה לתחתוני התחרה השחורים , חזק עד כאב שעורר אצלי רצון לצעוק ,אבל באותה נשיקה הוא העביר את השליטה אליו לגמרי והרגשתי שאסור לי לצעוק ללא רשותו ,הרטיבות החלה מתפשטת גם באזור ערוותי ,באחת עם הנס שהתחולל בין שפתיי ,ידעתי שהתאום ביננו מושלם גם ללא מילים ,הוא חש את הכל כמו את הדם שזורם בעורקיו ,הודתי לו על ההבנה הזו בליבי ,על מה שכבר שכחתי אפילו לאיית אותו במוחי ,איך קוראים למלה הזו ...אורגזמה ?רק מן המעמד הזה ,הרווח שהלך ונסגר בין שנינו בלי עצם החדירה בכלל ,חשתי בה ...
השפתיים שלו לא העזו להפסיק לנשק הוא המשיך באיטיות שלב אחר שלב מן הפה אל העורף אל הכתף היד ושוב כלפי מעלה ,לאט לאט ואני התחלתי להאנח בהנאה אלוהית שלא ידעתי כי קיימת בכלל ,לבסוף שפתיו התמקמו בצווארי מוצץ את נקודת הבישום כערפד עד השארת חותם ,ידיו ניתקו ממותניי וטיפסו אל עבר החזיה ,היא עפה באחת ולאחר מכן הוא הסיר את תחתוניי ,מבעד לחלון הבחנתי בשלג שהתחיל לרדת והגוף שלי בער , הכדור במגרש שלו ...
המשך יבוא

hotman10

New member
לשון אל לשון..

מילים מתחברות לתמונה..
מחכה להמשך (כי טוב)

חלק 4

הוא הדף אותי אל המיטה ,הטיל את גופו המוצק השרירי מעליי והסיר את תחתוני הבוקסר השחורים ,הוא הפך אותי מעליו בעוד ידיי עודן אזוקות באזיקי המתכת, חשתי על בשרי את עונג כושרו ,בשפתיים פשוקות ומלאות התשוקה שסערה בי נשקתי לכל קובייה וקובייה שהרכיבה את בטנו ,אזור החזה ,לעבר שיפולי הבטן ,מהללת בהן את הגוף החלק האלוהי ,נאחזת בהן שלא יעלמו לי ,יחלפו עם הרוח ,מנשקת לאט וחזק ,מרגישה איך כול גופי מתמלא תשוקה להט חום יצרים רטיבות ...
ביד שופעת ביטחון הוא הטיל אותי בחוזקה על גבי וחדר אלי בתנועות מהירות כמו הברקים שהאירו את גופותינו הערומות המזיעות ,עמוק יותר מהיר,מטריף !! הרעמים שרעמו בחוץ לא הצליחו להאפיל על זעקות העונג שזעקתי ,הדופק טיפס למהירויות מסכנות חיים ,הלחות באזור העונג רק הלכה וגברה ...
כמו חתולה פראית חדרו ציפרוניי הארוכות והאדומות מבעד לאזיקי המתכת ושרטו את גבו עד זוב דם ...
הוא קירב את פיו אל אוזני על מנת שאחוש בכל נשימה מנשמות העונג בהן הוא חש עד לזעקת הסיום שלוותה ברטיבות החמימה שהתפשטה בין רגליי...

בר דק east

New member
אוףףףףף

עכשיו בכל פעם שאני אעלה על מטוס של אל על אני לא אפסיק לחשוב עלייך דיילת מטריפה שכמוך.
איפה הקורס הזה ? איפה נרשמים?
איפה נרגעים בגובה 10,000 בשחקים כשמתחילים לפנטז על הדיילות האלה של אל על??

למעלה