דקה דומייה

hadari bell

New member
דקה דומייה

אממ אני מקווה שלא איכפת לכם אבל רציתי לפתוח שירשור בקשר ליום השואה כי העניין חשוב לי כי איבדתי הרבה בני משפחה בשנים ההם ורציתי להזדהות

mgirl

New member
../images/Emo16.gif

(מדליקה נר לזכר 6 המיליון שנהרגו בשואה) -מיכ
י-

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo16.gif זיכרון לכל האבל שנגרם... ../images/Emo16.gif

מדליקה נר ל6 מיליון שנצרחו בשואה בדם קר, ללא ייסורי מצפון, וללא אכפתיות ביהודים ללא חשיבה שהיהודים גם הם בני אדם תחשבו רגע באמת על המספר הזה, 6 מיליון... פשוט לשקוע בו, אתם יודעים מזה 6 מיליון?! אתם יודעים, אבל הנ*א*צ*י*ם*! לא יודעים כך שלצערנו אנו צריכים לחיות באבל תמידי ושקוע כזה... אני לא מדליקה נר זיכרון אחד ואני לא מדליקה אותו רק ל6 מיליון אני מדליקה אותו לזיכרון ה6 מיליון ובנוסף לזכר השואה: "לזכור ולא לשכוח!"
ועוד כ6 מיליון נצורים בלבי! "לזכור ולא לשכוח!"

BliNky

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

|
ר|
נר
|
|
נר|
נר|
|
ר|
נר
|
|
נר|
|
נר|
ועוד 6 מיליון

S.tal

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

התקופה הזו מאוד קשה, ואפשר להגיד שגם חלק גדול מהמשפחה שלי נספה בשואה (המשפחה של סבא שלי).

לכונלו זה קשה../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

גם אצלי כמה אנשדים במשפחה נספו בשואה אבל למזלי סבא שלי אסבתא שלי ז"ל הצליחו להנצ ולברוח מהגטאות אז לזכר כל השש מיליון אנשים, כל אחד ואחד מהם חשוב והם לא סתם מספר שזה יהיה ברור!!!

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

ברבורה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo7.gif

יהי זיכרם ברוך

Me 4eVer

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה