דקא 3.75- הזרקה...

דקא 3.75- הזרקה...

אני צריכה לקחת ביו"מ 2, ביררתי והבנתי שכדאי לי מאד לגשת למרכז בריאות האשה... ומה קורה אם יו"מ 2 יצא בשבת? חשבתי לקחת ט' 17 מראש למיון, אבל סתם לשלם ולא בטוח שאצטרך? או לרוץ מהר לרופא ביום שישי (לא ברור איך, כי ביו"מ 1 אני בקושי זוחלת סנטימטר) ולהוציא ט' 17? מישהי התנסתה בזה? יודעת? או לבקש דקא 0.1 לשבת ובראשון לגשת להזריק 3.75?

זואילי

New member
בכל מקרה אחות צריכה להזריק לך

לא יקרה כלום אם תזריקי גם ביום 3. אבל מכיוון שאינני רופאה אז את יכולה לשאול את רופאך. בכל אופן - ולא משנה למי תביאי את הזריקה שיעשה לך - תביאי איתך הוראת הזרקה לאחות, שם רשום שם ומינון הזריקה! לא חושבת שצריך ט. 17 למיון בשביל זה - הכי נכון זה להתקשר למיון לבי"ח שאליו את מתכננת להגיע להזריק ולשאול. עדיף מיון נשים מן הסתם... ולהגיד שאת בטיפולים (זה תמיד עוזר).

בגלל שכרגע אין לי רופא זמין...

לפחות עד סוף החודש... אז נראה לי פשוט שאתקשר לבי"ח ואשאל לא רוצה על דעת עצמי להזריק ביו"מ 3 תודה על התשובה!

אני הזרקתי דקא ארוך לבד

צריך לערבב ומיד להזריק כי לחומר יש נטיה להפוך מהר לגושי (שאת זה גם האחיות לפעמים לא יודעות) אם את רוצה עזרה שלחי לי מסר. בהצלחה

נעמי 17

New member
תמיד יש מרפאה זמינה גם בשבת

או לחילופין מוקד רופאים אבל לא הייתי ממליצה לך לתת לרופא להזריק לך , רק לאחות מנוסה לרופאים יש פחות נסיון יומיומי. בכל מקרה במוקד של קופת החולים שלך תוכלי לקבל מידע. את צריכה- את הזריקה שמורה במקרר, הוראת הזרקה ויד מיומנת.

עדכון...

בהתחלה האחות אמרה "כן בוודאי" שאני רק צריכה להביא "את הטופס" וזהו... שאלתי אותה על איזה טופס היא מדברת, אם זה המכתב לאחות, והיא ענתה "זה הטופס שדר' [לא זוכרת את השם] חתם לך עליו" אמרתי לה שלא הוא חתם עליו אלא הרופא שלי, ואז... "רגע, את לא מטופלת של הלל יפה?" אז לא.. אני לא מטופלת של הלל יפה, ולכן צריך ט' 17 (ולהפרד מעוד 25 שקלים
) ננסה אולי בכרמל, ואם גם שם לא אז יום שישי ארוץ לרופא (ארוץ.. על 8 ארוץ!
) לקחת הפניה וט' 17... פעם ראשונה שאני מאחלת לעצמי לקבל ע-כ-ש-י-ו הכאבים התחילו, הבטן כבר מדברת (יש תרגום?), אבל לא חושבת שיבוא מחר, הכאבים "קלים" מידי
בואינג, שלחתי לך מסר, קיבלת?..

../images/Emo12.gif

עבור שתי שניות של זריקת דקא שאולי תערך בשבת (ובשביל זה אצטרך בי"ח כי אין מרפאות)

היי ניק ../images/Emo24.gif

אם את מדבר על כרמל=בי"ח "כרמל", אז שם אכן יכולים להזריק לך בכל זמן (גם בשבת!!) במיון נשים.... שנים הזריקו לי שם (עד שלמדתי להזריק לעצמי
) אבל את חייבת להגיע לשם עם הוראת הרופא להזרקה, אחרת האחיות לא מסכימות להזריק!! את צריכה להגיע לקומה התחתונה (ממול המיון) ולומר שאת צריכה להזריק, מוציאים לך מדבקות ואת ניגשת למיון נשים ושם מזריקים לך.... וכן, כמו שבואינג אמרה, רצוי שהחומר לא יתקשה, אחד הפעמים שהזרקתי לעצמי (פעם שנייה של זריקה עצמית לטוסיק) אכן התקשה לי החומר ולא היה לי מה להזריק
מאחלת לך את המחזור עם כאבים "קלים" בלבד

תודה רבה!!../images/Emo140.gif

לייתר ביטחון התקשרתי אליהם, הדגשתי כמה פעמים שאני לא מטופלת שלהם (שלא תהיינה טעויות) כשהאחות פשוט אמרה לי לבוא עם הזריקה והמכתב מהרופא הייתי כל כך המומה מהפשטות ששאלתי אותה שוב ושוב אם היא בטוחה שזה הכל ולא צריך ט' 17 אז כמו שאמרת- אני ניגשת לפתוח תיק, מקבלת מדבקות ופונה לאחות שתזריק, בלי כל הווג'ע א ראס של הלל יפה... בינתיים המכשפה לא הגיעה לביקור... (יכול להיות שבכל זאת יש הריון למרות שבדקתי 14 ימים אחרי האוביטרל????) כמה שאני מנסה להיתלות בשטויות גם אחרי השלילי המעליב, תמיד המחזור מגיע כמה ימים אחרי השלילי, אז מה הפעם הזאת שונה...

זואילי

New member
אכן, פשטות...

אני לא מבינה איך כל הזמן מצליחים לבלבל אותך ככה בקופה. בערך על כל דבר. מעולם לא שמעתי על דרישה להוציא ט. 17 רק בשביל לקבל זריקה במיון נשים. לא יאומן כי יסופר. מממ... אני מתארת לי שבמצב כמו שאת מתארת, אני הייתי בודקת שוב. בדם.

אם זה מה שיגרום לבעלי לקחת אותי לכרמל

בלי לקטר כל הדרך שיש את הלל יפה אני מעדיפה להסתבך כך כל יום
אם עד יום ראשון לא אקבל אז אגש לבדוק שוב, כי זה מוזר שיומיים אחרי הבטא והכאבים לא מתגברים (שישארו ככה, עדיף להם
) אולי זה בגלל שהרירית החודש היתה מאד דקה ואין הרבה מה להתפרק שם?

למעלה