דקא ומצב רוח..

דקא ומצב רוח..

רגילה לגונל אבל עם הדקא זו פעם ראשונה..התחלתי להזריק מיום ראשון ןהיום אני ממש עם מצב רוח ירוד, חוסר כוחות ועייפות. קשור לדקא? הגיוני שכל כך מהר יהיו תופעות לוואי? גם עם הגונל כמובן העלו לי את המינון עכשיו שהתחלתי הפרייה.. מוכר לכם? מה עושים עם זה.? אני ממש לא מתפקדת היום.. יש אולי משהו אלטרנטיבי שיכול לעזור? אשמח לעצות תודה

לא מכירה עדיין את הדקא, בקרוב אתחיל..

אצלי הגונל גרם לבכי מכל שטות. כל ערב הייתי יושבת על הספה ובוכה על מר גורלי. אחרי השאיבה חזרתי לעצמי.
תזכרי שזו רק תקופה, שזו לא את באמת, ותקיפי את עצמך באנשים אוהבים ודברים שאת הכי אוהבת לעשות/לאכול.
&nbsp
בהצלחה!

מוכר מאודדד אבל עובר ברגע שמפסיקים!

אני כמעט קפצתי מהחלון (מקסימום שוברת רגל) קומה ראשונה חחח
לא הכרתי את עצמי בכלל עם הדקא אבל ברגע שהפסקתי זה נעלם שלא היה! תזכרי שזה לא את זה השפעה חיצונית. לי עוזר מאוד דיקור סיני לתופעות לוואי

תודה.. מבינה שזה חלק מהעניין

אבל ממש מבאס. כאילו מישהו הוציא ממני את כל האוויר שהיה לי לקראת התהליך הזה ובכלל. בינתיים עד יום ראשון לפחות עוד מתוכננת להיות עם הדקא יחד עם הגונל. אני מאד אוהבת הליכות. הולכת לפחות 4-5 פעמים בשבוע ועכשיו גם לזה אין לי חשק. אנסב את עניין הדיקור..

מכל התרופות הדקא הכי גורם אצלי לדיכי
ממש גורם להיות עצובה

אבל אחרי כמה ימים עובר...

זו התרופה שהכי שונאת. גם אף פעם לא מצליחה להזריק כמו שצריך (נראה לי פשוט מחט דפוקה.. ולא מספיק חדה), וגם גורם לי א"כ לכמה ימי דיכאון.
העיקר להיות מודעים לכך שזה מזה, זה הכי חשוב. אחרת ממש יכולים לתת לזה להשפיע...אז עצובה ובוכה מכל שטות (ובעיקר מהחוסר הצלחה בטיפולים) אך מבינה שמבואסת במיוחד בגלל הדקאפפטיל אז מנסה לשים דברים בפרופורציות.

בהצלחה ושמרי על אופטימיות

היא גם צורבת לי..

פחות ידידותית מהגונל זה בטוח.. חשבתי שלוקחים אותה רק 2-3 ומסתבר שלא..בינתיים לפחות שבוע אזריק אותה יחד עם הגונל ונראה מה יגיד הרופא בהמשך.. אצטרך ללמוד לחיות איתה אין ברירה. לפני שבוע בדיוק הייתי בשיא המצב רוח טוב כי אחי התחתן והיום בדיוק שבוע אחרי איפה אני ואיפה שמחה..

hatalya

New member
דקא = דיכאון

וגלי חום
נוראיים
זריקה לא קלה..
שני הטיפולים הארוכים שעשיתי לקחתי דקא יותר מ30 יום רצוף!

בהצלחה :)

למעלה