דקא בהחזרה האם מישהי קבלה זריקת דקא ביום ההחזרה מיד אחרי? מה היתרונות?
א איריס2008 New member 24/5/14 #1 דקא בהחזרה האם מישהי קבלה זריקת דקא ביום ההחזרה מיד אחרי? מה היתרונות?
א איילת ר Member 24/5/14 #1 אני קיבלתי כמה ימים אחרי זה חלק מהפרוטוקול אצל בר חוה בדר"כ. אני מניחה שזה מונע ביוץ מוקדם בהצלחה איילת
אני קיבלתי כמה ימים אחרי זה חלק מהפרוטוקול אצל בר חוה בדר"כ. אני מניחה שזה מונע ביוץ מוקדם בהצלחה איילת
א איריס2008 New member 24/5/14 #2 למה אחרי למניעת ביוץ? אצלי היו כעשר החזרות וכשלושה הפלות בימים הראשונים. חשבתי אולי הבטא כדי לעזור לקליטת העובר?
למה אחרי למניעת ביוץ? אצלי היו כעשר החזרות וכשלושה הפלות בימים הראשונים. חשבתי אולי הבטא כדי לעזור לקליטת העובר?
א איילת ר Member 24/5/14 #1 זה הפרוטוקול הקבוע שנותן בר חוה אחרי החזרות לא יכולה להיות הפלה בימים הראשונים אחרי ההחזרה .... הרי ההשתרשות היא רק מספר ימים אחרי החזרת העובר, ואם מונעים ביוץ מוקדם זה מאפשר את ההשתרשות
זה הפרוטוקול הקבוע שנותן בר חוה אחרי החזרות לא יכולה להיות הפלה בימים הראשונים אחרי ההחזרה .... הרי ההשתרשות היא רק מספר ימים אחרי החזרת העובר, ואם מונעים ביוץ מוקדם זה מאפשר את ההשתרשות
א איריס2008 New member 24/5/14 #3 למה אחרי למניעת ביוץ? אצלי היו כעשר החזרות וכשלושה הפלות בימים הראשונים. חשבתי אולי הבטא כדי לעזור לקליטת העובר?
למה אחרי למניעת ביוץ? אצלי היו כעשר החזרות וכשלושה הפלות בימים הראשונים. חשבתי אולי הבטא כדי לעזור לקליטת העובר?
8 80cookie New member 25/5/14 #4 זה לא למניעת ביוץ אלא ניתן כתמיכה לדכא שני תפקידים לפני החזרה מניעת ביוץ ואחרי כתמיכה , יש על זה באינטרנט
זה לא למניעת ביוץ אלא ניתן כתמיכה לדכא שני תפקידים לפני החזרה מניעת ביוץ ואחרי כתמיכה , יש על זה באינטרנט