דקארט...... הוא פשוט בור שניסה לעשות קצת רוח עם התיאוריה הדפוקה שלו! ומה אתם אומרים?
S sarabr New member 8/10/02 #1 דקארט...... הוא פשוט בור שניסה לעשות קצת רוח עם התיאוריה הדפוקה שלו! ומה אתם אומרים?
E erezsh New member 8/10/02 #2 עם כל הכבוד או שאת סתם מנסה לחמם את יושבי הפורום , מה שהופך אותך לטיפשה. או שאת באמת מאמינה במה שאת אומרת, מה שהופך אותך או לטיפשה או לבורה. כמובן שזו רק האבחנה שלי.
עם כל הכבוד או שאת סתם מנסה לחמם את יושבי הפורום , מה שהופך אותך לטיפשה. או שאת באמת מאמינה במה שאת אומרת, מה שהופך אותך או לטיפשה או לבורה. כמובן שזו רק האבחנה שלי.
S sarabr New member 9/10/02 #3 זה מה שעושה אותי.... טיפשה ו-בורה. הייתי רוצה לדעת מדוע ההערכה הכל כך גדולה אליו. אני באמת מאמינה שאף אחד מדבריו לא תרם למדע הפילוסופיה. האר את עיניי
זה מה שעושה אותי.... טיפשה ו-בורה. הייתי רוצה לדעת מדוע ההערכה הכל כך גדולה אליו. אני באמת מאמינה שאף אחד מדבריו לא תרם למדע הפילוסופיה. האר את עיניי
D Deathatred New member 9/10/02 #4 גם נגרג´ונה טען שכל הפילוסופיה זה קשקוש אחד גדול (ומכאן משתמע שגם דקארט) אבל הוא לפחות טרח לנמק למה.