דקאפפטיל

חלי80

New member
דקאפפטיל

שלום פנות אני צריכה לקחת דקפפטיל ואמרו לי שזה מאוד יקר, כמה זה עולה? אני בקופת חולים כללית. תודה, חלי

דקפפטיל

מבחינת המחיר לשמחתי אני לא יכולה לעזור לך
אבל אם יש לך מכתב מתה"ש או מרופא הנשים שאת נזקקת לזריקות בגלל בעיה רפואית, כלומר לטיפול באנדומטריוזיס או לצורך טיפולי פריון, את צריכה לגשת לרופא המשפחה שיכתוב עוד מספר מילים ואז המרפאה מפקססת את הבקשה לאישור המנהלת. ואם המנהלת מאשרת את משלמת סכום נמוך בהרבה מהמחיר שתצטרכי לשלם ללא אישור. בהצלחה

חלי80

New member
תודה לך

בדיוק עכשיו התקשרו אליי מתל השומר ואמרו לי שאני צריכה לקחת את הזריקה היום או מחר אז שהתקשרתי לקופ"ח שלי אמרו לי בדיוק מה שאת אמרת לי אבל זה פרוצדורה ולא נראה לי שאני יכולה לקבל אישור כבר מחר ואז שוב לחכות חודש... ממש ייאוש תודה לך בכל אופן

תתייעצי

עם המנהלת האדמניסטרטיבית של המרפאה, אני חושבת שאת יכולה לקנות את הזריקה במחיר המלא, לשמור את הקבלה ובמקביל להגיש את הבקשה למנהלת ולאחר שיהיה אישור לקבל החזר כספי.

ועוד משהו

מרבית בתי המרקחת של המרפאות לא מחזיקות את הזריקות וניתן למצוא אותם בבתי המרחת המרכזיים או בסופר פארם. אם את רואה שאין סיכוי שתקבלי את הזריקה החודש (מבחינת תזמון המחזור) את יכולה להרים טלפון לרוקחת במרפאה שלך ולבקש ממנה להזמין לך את הזריקה לפעם הבאה. ולא לשכוח לבקש מרופא המשפחה הפניה לאחות למתן הזריקה.

נעמי 17

New member
חלי

כתבו לך על מכתב המסביר את הצורך בדקא- תעשי בלאגן עד שיאשרו לך בדחיפות. דבר אחר- רוב בתי המרקחת באמת לא מחזיקים את הזריקה, תתקשרי לכמה, כשתמצאי אחד שיש לו תבקשי שישמרו לך,ושירשמו שם על העטיפה, במידה ואין את יכולה להזמין אותה טלפונית ולפקסס להם את המרשם זה לוקח איזה 4 ימים עד שהיא מגיעה. לפני שנה חיפשתי בית מרקחת בכל איזור השרון שמחזיק ונסעתי רחוק רחוק בכדי להביא אותה. את יכולה לשמור אותה במקרר.

../images/Emo26.gifיש לי דקא. לתת לך ../images/Emo36.gif

הוא בתוקף עד חודש הבא. אם את מעוניינת, שלחי לי מסר עם הנייד שלך ואצור איתך קשר.

לולי72

New member
חלי - לגבי המחיר

אני עוברת כרגע טיפולי הפריה אז דקפפטיל שלוקחים כל יום ונקרא 0.1 - כל זריקה עולה 12 ש"ח - וזה כבר במימון של קופת חולים כללית, לא נורא יקר. דקפפטיל ארוך - 3.0 - זריקה עולה 60 ש"ח - תוקף הזריקה 30 יום.

למעלה